Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    04. Travanj 2023. 10:52

Flowerson hahaha jadna ja da mi je neko rekao da će ovako bit ne bi mu vjerovala. Ista sam ti jos se nisam upustila u to.

Flowerson 🌸
    04. Travanj 2023. 11:07

Jelušićkaa

Flowerson hahaha jadna ja da mi je neko rekao da će ovako bit ne bi mu vjerovala. Ista sam ti jos se nisam upustila u to.

A pa da, sve je sad super i odlično, al kad vidim kako se može zakomplicirat...stvarno si to ne želim. Vjerojatno ćemo se upustit samo da prođe barem još tjedan dana jer sam prestala uzimat crinone pa da to skroz izađe i da vidim jel sve ok bez smeđarenja... normalno je da se brinemo.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

amarenna
    04. Travanj 2023. 12:50

La_Lupa

Wowww cure koliko ste natipkale 🥰
    Amarennaovo je definitivno najlipsa fotka sa UZV koju sam ja ikad vidjela - znaci preeeeedivno 😍😍 cestitke na malom pisulincu, dobrodosla u club MamasBoys 🤭🤭🤣🤣 💙💙
    Flowersonopa za kavu 🙌🏻 Ja i dalje ne smijem ni blizu mirisa 🙈 Cuj jucer situacije, morala sam proci kroz pusacki dio kafica da dodjem do terase, zeludac mi se digao u tih 10tak sekundi 3-4x da sam mislila evo izrigat cu se nasred kafica. Nisam imala ni bombon ni zvakacu u ustima, jedva prezivjela bez riganja 😂😂

Dobrodoslica novim curama! Veseli me sto nas ima svaki dan sve vise 🥳🥳🥳🥳

Hvalaaaa 💙💙💙💙

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Flowerson 🌸
    04. Travanj 2023. 13:17

Jagoda01

Evo mene s pregleda u domu zdravlja, hvala Bogu beba je dobro, sto je najvaznije, ali opet mi ovaj doktor nije vidio hematom, a meni bilo glupo rec da sam isla drugom i da je vidio, imam cak i sliku, al oticu opet za 15ak dana ovom privatniku pa i da mi kaze spol, jer ovaj ocigledno nije htio.
    Sve vrijeme prico zasto nisam radila Nipt, pa da uradim bar Double, pa me doslovno ruzi zasto nisam. Ocito ima neke koristi od toga, da sam mu morala otvoreno rec, doktore mene to Boga mi ne zanima, samo vi meni vidite kucal srce, meni je bitno da je beba ziva, a mislim se, 17+1 sam i kasno je za te testove svakako..
    Ne rece mi ni duzinu, ni tezinu bebe, nit sam sliku dobila, nit spol saznala, ma nista. Ne znam ni sto mu idem…

Naravno da ima koristi od toga da radiš nifty ili neki test, svi oni dobiju dobru proviziju. Bitno da je beba dobro, a taj doktor očito radi samo da odradi tako da svakako odi privatno.

01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Flowerson 🌸
    04. Travanj 2023. 13:22

kiki13

Natrpala i ja kosaricu u sinsaya, ali s baby robicom na snizenju 🤣 neznam ni te velicine kakve su, samo random uzela svasta nesto, a sebi samo jedne tajice.

Javi baš kakva je robice za bebače pa ako je ok ću nekad kasnije i ja naručit 

amarenna
    04. Travanj 2023. 13:46

Jagoda01

Evo mene s pregleda u domu zdravlja, hvala Bogu beba je dobro, sto je najvaznije, ali opet mi ovaj doktor nije vidio hematom, a meni bilo glupo rec da sam isla drugom i da je vidio, imam cak i sliku, al oticu opet za 15ak dana ovom privatniku pa i da mi kaze spol, jer ovaj ocigledno nije htio.
    Sve vrijeme prico zasto nisam radila Nipt, pa da uradim bar Double, pa me doslovno ruzi zasto nisam. Ocito ima neke koristi od toga, da sam mu morala otvoreno rec, doktore mene to Boga mi ne zanima, samo vi meni vidite kucal srce, meni je bitno da je beba ziva, a mislim se, 17+1 sam i kasno je za te testove svakako..
    Ne rece mi ni duzinu, ni tezinu bebe, nit sam sliku dobila, nit spol saznala, ma nista. Ne znam ni sto mu idem…

Ovako sam ja bila razočarana prošli puta, uh, uzas....otisla kod privatnika isto nakon 15tak dana i malo je reći da sam izašla prezadovoljna, vrijedi svakog eura. 
    Cure tjerate me na sinsay online, volim tamo puniti košarice inače super im je roba i za nas i za djecu 😄 već vidim da ću se držat za glavu kad vidim cifru 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

La_Lupa
    04. Travanj 2023. 14:33

Blago vama koje osjetite bebice, ja jos nikako nisam, bas jedva cekam taj osjecaj 😍😍
    Javite kakva je robica sa sinsaya pa cu i ja klikati 🤭🙈😂 
    Inace ni ne znam koje velicine uzeti, nekako mi rano, ali isto kao sto je netko napisao planiram provesti ljeto doma u dalmaciji, zato bi tila sto vise toga rijesiti… jedino se nadam nekim snizenjima u 6 mj 😂😂 
    Jelušićka Tko o cemu, i ja opet o sexy snovima, Boze sacuvaj, sramota me iti napisati 😂😂😂😂😂  btw mi smo imali odnos za vikend, i to sam ja inicirala 😂😂😂 lude zene… napaljenica trudnica 😂😂😂🤭🤭🤭🤭🙈🙈🙈🙈🙈 doslo mi bas bilo 😝🤫 nemojte nikom reci 🤣🤣

BabyBoy 💙

Jelušićkaa
    04. Travanj 2023. 15:06

La_Lupa

Blago vama koje osjetite bebice, ja jos nikako nisam, bas jedva cekam taj osjecaj 😍😍
    Javite kakva je robica sa sinsaya pa cu i ja klikati 🤭🙈😂
    Inace ni ne znam koje velicine uzeti, nekako mi rano, ali isto kao sto je netko napisao planiram provesti ljeto doma u dalmaciji, zato bi tila sto vise toga rijesiti… jedino se nadam nekim snizenjima u 6 mj 😂😂
    JelušićkaTko o cemu, i ja opet o sexy snovima, Boze sacuvaj, sramota me iti napisati 😂😂😂😂😂 btw mi smo imali odnos za vikend, i to sam ja inicirala 😂😂😂 lude zene… napaljenica trudnica 😂😂😂🤭🤭🤭🤭🙈🙈🙈🙈🙈 doslo mi bas bilo 😝🤫 nemojte nikom reci 🤣🤣

Razumijem te hahahahah pa skoro svaku noc to sanjam nekad i vise puta u toku noći prosto nisam mogla da ne kažem. Nisam jedina yeeey 🤣🤣🤣🤣 
    Kiki možda i bolje hahaha ovako patnja tek sad vidim kako je muškarcima kad ih navali a nedamo jaoo 😂😂😂

teich95
    04. Travanj 2023. 15:21

Cure vidim da nas ima i napaljenih i koje se boje.. Mi smo pazili prva 3mj a sad ajmee nezna se ko je gori al mislim da sam ipak ja 😆🫣  bas smo se mm i ja slozili da je sex sigurno 3 puta bolje izrazen u trudnoci,nekako oboje vise gustamo neznam objasnit 🤣🫣 i da jos je veci gust kad koristis svaku priliku cim bebac ode spavat 😅 i sva sreca nemam nikakvih tegoba poslje odnosa sve normalno 😊

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Lola1212
    04. Travanj 2023. 15:57

Cure, jeste pocele razmisljati o imenima za bebu? :) 

It’s a girl 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.