Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipi11
    02. Travanj 2023. 12:53

Dalmatinka i Latica dobro nam došle i družimo se do kraja ovdje a nadam se i kasnije na drugoj temi 🥰
    Flowerson, i ja sam otkrila tu britvicu iz Lidla plave boje, tako je ugodna i nikad se s njom nisam porezala. Baš je otkriće i po cijeni i po kvaliteti.
    Cure kako ste vi odlučile se za kolica? Ja o tome ne znam ništa. Neki dan sam se pogubila na nekoj drugoj temi, košara da ili ne, sportski dio ( uopće ne znam što je to) , jaje znam ali ne znam ni koja kolica su dobra ni na što obratiti pažnju, nemam pojma 🤔
    Meni je isto nekako prerano kupovati robicu i opremu. Mislim da ću to tek u 9 mj a valjda će i tad biti neki popusti.
    Uživajte u nedjelji, opet krasan dan u Zagrebu. Nadam se da je i kod vas tako gdje god jeste 🥰

• Latica1111111
    02. Travanj 2023. 13:21

Hvala svima! Moj termin za pregled bi trebao biti iduci tjedan i nadala sam se moozdaa nekoj info o spolu☺️no zavrsila sam u bolnici radi krvarenja (na promatranju),a mislim da ovdje necu imat priliku na aparatu da mi vide spol,jer su rekli da su losiji aparati..no,bitno da je bebac okej 🤞🙏

10/22 💔 13+tt
    👨‍🦱35🙋🏻‍♀️34

La_Lupa
    02. Travanj 2023. 14:12

Dalmatinka & Latica dobro nam dosle 😍😍 
    Jagoda & Amarenna sretno na pregledima i gustajte u druzenju s bebicama, nadam se da cete saznati spol 😇😇🥰🥰 
    Meni i dalje mucnine, u manjoj mjeri, ali tu su, sinoc i jutros ufff katastrofa… btw pola noci nisam spavala, bebac me probudio na piskenje i nikako vise zaspati, pa sam vrtila po mobitelu do jutra - mogu samo reci sto vise citam, manje znam (o kolicima npr) 🙆🏻‍♀️🙈 

BabyBoy 💙

poisonivy2604
    02. Travanj 2023. 14:34

MalaG cestitam za super pregled 🥳
    Nove cure dobrodošle 😊

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

amarenna
    02. Travanj 2023. 15:22

Hvala curke 🥰💜

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    02. Travanj 2023. 16:11

Jagoda, Amarenna sretno na pregledima 💞

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Lena1897
    02. Travanj 2023. 18:39

Čuvajte fige i meni je sutra pregled. Ne znam za  britvice al sam se počastila novim epilatorom kojeg treba isprobati prije sutra :) 
    Inace, bas mi teško pada suzdržavanje od odnosa i užasno mi je žao supruga, jedva čekam zeleno svjetlo ili ću morati smišljati nešto kako se ne bi osjećao zapostavljenim. 
    Kupila sam neku Neutrogena kremu za tijelo da počnem mazati stomak, ali sam se tu malo prevarila jer sam tek kasnije vidjela da imaju posebne kreme protiv strija bla bla. 
    Sretno svima na pregledima ❤️

Lena1897
    02. Travanj 2023. 18:44

LA Lupa: Mislim da je stvarno rano za kolica, osoba treba bit baš žestoka šopingholičarka da se u ovom “novom” i nepoznatom stanju već sada šeta u potrazi za kolicima koja će trebat tek jesenas.

• MomN.93
    02. Travanj 2023. 18:45

Mi smo imali jednom do sad odnos i nakon toga sam ja igrom slučaja završila u bolnici. Kaže muž ništa više dok ne rodiš i oporaviš se 😂😂😂

Lena1897

Čuvajte fige i meni je sutra pregled. Ne znam za britvice al sam se počastila novim epilatorom kojeg treba isprobati prije sutra :)
    Inace, bas mi teško pada suzdržavanje od odnosa i užasno mi je žao supruga, jedva čekam zeleno svjetlo ili ću morati smišljati nešto kako se ne bi osjećao zapostavljenim.
    Kupila sam neku Neutrogena kremu za tijelo da počnem mazati stomak, ali sam se tu malo prevarila jer sam tek kasnije vidjela da imaju posebne kreme protiv strija bla bla.
    Sretno svima na pregledima ❤️

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Lena1897
    02. Travanj 2023. 18:51

MomN: A joj :(  Iskreno, sada kad kazes mozda je i bolje smislit neku drugačiju “kama sutru” haha nego da ima traume. Svi su oni na isti kalup, malo nešto i trauma. Opet, s druge strane, valja stvarno biti maštovita pa smišljat kako prevazici zabranu na neki drugi način :) Sramota me, to je to na ovu temu :) 
    Al kad pomislim da ću poslije svega ovoga imat stomacinu i steznik, nadam se da me baš voli :D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.