Lena, jagoda sretno!!!!❤
Laticanisam nikada imala tambo iskustvo, ali želim da ti što prije prođe i da bude sve u najboljem redu. Najvažnije od svega da je bebica dobro❤
Da nije neki hematom? Šta gin kaže?
Jesi otišla na hitnu kad je.pocela bol?
Ja sam u bolnici vec tjedan dana,nema nikakvog hematoma,niceg,sve je uredno..i prvi i drugi put sam bila na pregledu u roku od 15 min od inicijalnog krvarenja i vec tada akutno krvarenje stane..i ostaje samo sukrvica..nadala sam se da je prvi put bio izolirani slucaj,al sad ovo nakon 5 dana opet me bas pokosilo..
Aha, promaklo mi je onda..samo se drži, nadam se da se neće više ponoviti🙏❤❤
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Jutro cure,bome ste natipkale preko vikenda
Sretno svima koje imaju preglede ovaj tjedan,ja odbrojavam dane do svog iduceg pregleda i niftija
Sto se tice kolica i opreme to sve imamo od malenog tako da mene ceka samo kupovina robice,a to ce vjerojatno biti nakon ljeta!
Cure sretno na pregledima ovaj tjedan. I ja sam u srijedu na anomaly scanu.
Teich blago tebi, ja moram izdržat još mjesec dana do 1.5 na poslu pa mogu mozak na pašu…
I ja odbrojavam do 1.5.
Netko je pisao o kolicima, ni sama to ništa ne kužim, samo znam kako želim da su lako sklopiva, laganija i da nam stanu u auto te ćemo vjerojatno kupiti neka polovna (zbog godina ne znam hoćemo li imati više djece-u tom slučaju bi uzela mislim nova). Zasada smo nabavili krevetić i robicu te sam kupila i nešto pelena, jer su bile na akciji, to je sve.
Hej ja sam s proljetnih beba, samo da se nadovezem na kolica. Mi smo jucer na sajmu uzeli Mast kisobran kolica i autosjedalicu maxi cozi koja ide na ta kolica, to nam je bilo bitno. I autosjedalica i kolica su ful lagana, kolica sklopiva i zauzimaju malo mjesta. Tako da smo prezadovoljni.
Hvala ti, pogledam kakva su to kolica.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Latice, žao mi je, najgore je kad se ne zna razlog...nadam se da će se što prije završit da možeš bit mirna.
Sretno svima koji imaju preglede! Meni je pregled tek za 3 tjedna, ne znam kako ću izdržat...najveći problem mi je što ne osjetim bebu i onda se brinem jel sve ok Mada su gagovi i osjetljivost na sve mirise i dalje prisutni. Jučer smo izašli malo van, ko baba sam, hodam 5 metara stepenicama i moram stat jer se zadišem. Sva sreća da sam počela vježbat jer ne znam što bi bilo kasnije.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Latica zao mi je zbog krvarenja, al bar si u bolnici pod nadzorom, a i bebica je dobro. 😊
Cure koje imaju preglede ovaj tjedan sretno. ❤️
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Mi smo jucer kupili na sajmu maxicosi jaje i bazu, model coral. Super mi je jer ima odvojiv onaj mekani dio, da ne moram teglit uvijek cijelo jaje nego mogu bebu prenijeti samo u tom laganom dijelu.
I kupili smo krevetic na njuskalu koji je spojiv s bracnim krevetom 🥰 Its getting real 😃
Mi zelimo sve obaviti do lipnja, u srpnju smo na moru a u kolovozu nezelim po najvecim vrucinama hodat okolo neg bit doma pod klimom 🤣
Evo i mog trbuscica, bas mi je nekako velik za 17 tj:
https://ibb.co/f1DHsWK 🤩 i koza me brutalno svrbi, mazem se 2x dnevno.
Cure sretno na pregledu danas 🤗
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Lena, jagoda sretno!!!!❤
Laticanisam nikada imala tambo iskustvo, ali želim da ti što prije prođe i da bude sve u najboljem redu. Najvažnije od svega da je bebica dobro❤
Da nije neki hematom? Šta gin kaže?
Jesi otišla na hitnu kad je.pocela bol?
Ja sam u bolnici vec tjedan dana,nema nikakvog hematoma,niceg,sve je uredno..i prvi i drugi put sam bila na pregledu u roku od 15 min od inicijalnog krvarenja i vec tada akutno krvarenje stane..i ostaje samo sukrvica..nadala sam se da je prvi put bio izolirani slucaj,al sad ovo nakon 5 dana opet me bas pokosilo..
Latica da li su ti rekli gdje ti lezi posteljica? Meni je na prednjem zidu i jos je nisko, pa krvari kad se naprezem, pa se s vremenom i manji hematom formirao. Nekada moze da krvari i grlic materice jer je pojacana prokrvljenost.
Odmaraj se samo i bice sve ok. 🙏
Svim djevojkama koje imaju pregled ove nedelje srecno 🤗🍀
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Ja radim još do Uskrsa i idem na komplikacije. Pregled mi je sljedeći utorak, 11.4. i nadam se da će mi ih doktor bez problema otvoriti. Mogu vam reći da sam ovaj vikend preležala u temperaturi i prehladi (+povraćanje od mučnine), osjetim koliko mi je imunitet slabiji u trudnoći. Inače sam jako zdrava i virusi me zaobilaze, iako radim s djecom. Jako je iritantno što ne smijemo uzimati skoro ništa, sve se svodi na čekanje da samo prođe.
I ja jedva čekam uživati u trudnoći bez odlaska na posao. Moj trbuščić je isto malo veći, ali ne znam učitati sliku
Lalaland, baš lijepi trudnički trbuh
Mamašč, joj ni meni se više ne radi iako sam od kuće. Mada me već iz firme pitala šefica dal ću se vratiti sad kad sam bolje...odmah sam podemonila Ako me budu tlačili s tim povratkom u firmu, sigurno ću tražit komplikacije jer mi ne pada na pamet vraćat se...doma se mogu pobrinut da zdravo i kvalitetno jedem, naspavam se i odmorim...imam svoj mir i svoju privatnost.
kiki, ti vjerojatno nećeš ni imat jako velik trbuh, neke žene jednostavno prođu bez velikog trbuha i do kraja izgledaju kao da su u 5.mjesecu...to nije loše, mislim da će tebi bit lakše živjet s takvih trbuhom.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji