Jelusicka, nemoj se time optererćivati....evo meni je na prva dva uzv bebač 3 dana unaprijed po razvoju, na zadnjem uzv u jednom mjerenju je bila +4 dana, u drugom mjerenju nakon 2 minute +0. Baš što kaže teich, ne treba se zamarat previše s tim, ja sam si vratila trakicu po zadnoj mengi pa ćemo vidjet na kraju koliko će biti odstupanje ili neće.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Cure hvala vam 😍😍🥰🥰🥰🥰 kako mi je drago što vas imam 🤩
Jelušićkaa to je sve normalno , nemaš brige i ne zamaraj se time uopće, meni je u prošloj trudnoći sin bio 2 tjedna uvijek manji na uzv po mjerama, na kraju je ipak ispratio po zm i rodio se dan prije termina. Po uzv je trebao 2 tjedna kasnije , jedino je bio manji i to je to, al ja radam manje bebe tak da uopće nema brige. 🩷
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
https://ibb.co/sQdsNX6 evo da se još malo nasmijete kako je on to pokazao u punom sjaju 🤭 rekla sam curici da će dobit još jednog bracu, htjela je jako seku, al kaže nema veze može i braco onda kad već ima pišu 🤣🤣🤣🤣
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Maloprije su mi rekli da su minionsi super, srcad kucaju hvala Bogu i odgovaraju danu trudnoće. Prije 2 sedmice su bili malo napredniji, ali eto sad su tacno kako odgovara danu. Prestrašena sam, sad se iz nekog razloga bojim mnogo vise nego prije. Jedva čekam naredni pregled za 2 sedmice. Smanjili su mi depo progesteron sa svaka 3 dana na svakih 7 dana , sto će mi fizički biti super, al sam psihički mirnija kad mi daju injekcije stalno. Sretno i čuvam fige svim ostalim ženama 🌼
https://ibb.co/sQdsNX6 evo da se još malo nasmijete kako je on to pokazao u punom sjaju 🤭 rekla sam curici da će dobit još jednog bracu, htjela je jako seku, al kaže nema veze može i braco onda kad već ima pišu 🤣🤣🤣🤣
Heheh preslatko 🥰 pa tako i mi sve navijamo za cure ali ali i kad cujemo da je musko budemo odusevljeni 😁
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Maloprije su mi rekli da su minionsi super, srcad kucaju hvala Bogu i odgovaraju danu trudnoće. Prije 2 sedmice su bili malo napredniji, ali eto sad su tacno kako odgovara danu. Prestrašena sam, sad se iz nekog razloga bojim mnogo vise nego prije. Jedva čekam naredni pregled za 2 sedmice. Smanjili su mi depo progesteron sa svaka 3 dana na svakih 7 dana , sto će mi fizički biti super, al sam psihički mirnija kad mi daju injekcije stalno. Sretno i čuvam fige svim ostalim ženama 🌼
Ajme hvala Bogu da je sve uredu 🥰 jel imas mozda slicicu?
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Dobro oni to skuže, ja ne bih ništa skužila na kraju nije bitno jel musko il zensko, samo da je zdravo
Lena, razumijem strah, još malo i moći ćeš se opustiti 💓
Ja sam si našla polovni baby watcher (onaj što je u jednoj webshop ljekarni i dalje oko 68 eura na akciji) pa jedva čekam da mi stigne i da ga isprobam.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Bravo za bebice da je sve uredu 😍😍 strah je normalan, bit će sve ok 🙏
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ajme hvala Bogu da je sve uredu 🥰 jel imas mozda slicicu?
Hvala hvala. Cuvajte fige, šta da kažem. Naravno da imam slikicu al ne vjerujem da će ikome ista značiti ta slikica jer to je tek mali fetus, odnosno doktor mi je morao pokazivat strelicom gdje je guza gdje je glava :)
Usput, je li neko poslije pregleda ima neku nelagodu u stomaku? Ono, prije pregleda sve ok, a poslije isto iritacija pa osjetim kao neko peckanje u jajniku. Ne bol nego vise nešto nedefinirano nelagodno?
Hvala cure.
Ja popila kavu danas i bilo mi je mucno iduca 3h 😒
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Sortiraj odgovore
Najstariji