Ja sam sa sinom saznala u 12tt, inace se prije vidi kad je decko, kad je visuljak medu nogama. 🙈 A sad sam saznala u 17tt da je curka.
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
https://ibb.co/QYqsfNk
Stigo mi i paket iz hippa 😄 taman ima taj trudnicki dnevnik koji smo spominjale 😁 idem ga odma ispunjavat 🤣
awww, ja bih to
Sretno curama na pregledima danas, uživajte!
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
nadam se da ćeš moći vidjeti🙈
ja bi curicu da je živa i zdrava🥰iako svi kažu da je musko sto posto a dragi pogotovo 😂
Cure koje velicine cete uzet za pocetak i kolko kolicinski cega? Prvo dijete mi je pa nemam pojma, vi cure koje vec imate djecu moze i neke savjete za bilo sto 🤭Vidjela sam par stvarcica zgodnih pa da kupim posto mi je cijena okej.
Ja sam najmanje uzela 56 broj, a veciniski 62 :)
Rodila sam djecaka 57 dugog i 56 je prerastao za 10 dana.
Posto je sept ti termin, najbolje tanje pamucne stvari da je bebu lakse slojevito obuci. Meni su najprakticniji bili bodiji dugi rukav u kombinaciji sa gegicama ili hlacicama sa stopicama :)
Količinski pa sigurno 10ak do 15 kombinacija. Jer kake kao da su dzabe pelene😅i to često prođe, a i bljuckaju.
Slazem se s tobom, gegice ili tajcice i bodici jer ce vecinu vremena biti u takvim kombinacijama i doma 😊 jos bi dodala puuuno tetra pelena radi bljuckanja 🤣
Jelušićka sretnoo ❤️
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Evo ja sam bila na uzv s 12 tjedana i pitala je može li vidjet spol, ali je rekla da je još rano i tek na idućem pregledu sa 16 tjedana (i ovisno hoće li beba bit za suradnju) vjerujem da ima jako puno faktora, a ponajviše koliko je kvalitetan uzv. Ovaj njen je vjerojatno iz jugoslavije još, iskreno sam začuđena kako se išta vidi
Iako se može na nekim boljim ultrazvucima vidjet i sa 12 tjedana, pogotovo ako je muško
Stigo mi i paket iz hippa 😄 taman ima taj trudnicki dnevnik koji smo spominjale 😁 idem ga odma ispunjavat 🤣
Kočko sugo si cekala paket?
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Evo ja sam bila na uzv s 12 tjedana i pitala je može li vidjet spol, ali je rekla da je još rano i tek na idućem pregledu sa 16 tjedana (i ovisno hoće li beba bit za suradnju)vjerujem da ima jako puno faktora, a ponajviše koliko je kvalitetan uzv. Ovaj njen je vjerojatno iz jugoslavije još, iskreno sam začuđena kako se išta vidi
Iako se može na nekim boljim ultrazvucima vidjet i sa 12 tjedana, pogotovo ako je muško
Joj, ja kad sam vidjela uzv kod svoje socijalne gin. rekla sam mužu da ništa ne propušta jer ni ja ništa ne kužim
Kod privatnika su se baš lijepo vidjeli pokreti, a ovdje sve nešto zapinje..svaka čast ginekolozima koji vide na taj uzv
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Kočko sugo si cekala paket?
Is slova mi bjeze, kolko dugo*
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
ja sam u obje trudnoće saznala sa 14 tjedana, prva je bila curica, druga trudnoća dječak 😊
I imam sljedeći uzv sad 6.4, i nadam se da ću isto saznati koga to očekujemo 3. put 😊😊
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Nije da ne mogu bez tih paketića, al bi bilo zaista lijepo da i ovdje neko u BiH daruje trudnice. Raspitala sam se i izgleda a ne daruje niko. Čak ni popust na proizvode za trudnicu nisu obezbijedili. DM je navodno ranije darovao, ali više ne, tako mi je rečeno. Sad imaju neki drugi program za sve kupce. Ostali isto tako - ništa. Baš bezveze.
Sortiraj odgovore
Najstariji