Samo si jedan dan kraće nego ja🙈
Ali meni je dala pregled za 3tj kao da 3 puta u početku mjeri i da utvrdimo točan termin jer mi se ne može računati po zm zbog
imaš li mučnine i ostale smetnje😅il si kao i ja bez toga još uvik
Mami_m moja sestra ima dvojajcane sinove,bilo joj je tesko ali sad kad imaju po 10godina kaze da vece srece nema od blizanaca i to nakon dva sina i kceri muzu joj rekli nakon bolesti da vise nece moci imati djece i nisu se pazili i cetvrta tridnoca twinsi..javljaj nam se cesce,svu srecu ti zelim💞
Aaaj kako preslatko 🥰🥰🥰 hvala puno
Dokaz da je sve u Bozijim rukama
🧑 31
👩 27
👧❤ 5
10/22 💔 missAb 8tt
🩸Trombofilija
27.1. ➕️🥰
clexane 💉
👭🩷🩷
Nemaaam, možda ćemo mi biti one sretnice bez mučnina 😂
Malo mi nekad zasmetaju mliječni proizvodi i tjt
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Jopa, lana, definitivno ste sretnice, bitno je samo da niste u strahu jer ih nema 😊
Meni se počelo dešavati da odem na wc, za 15 min opet osjećam da trebam piškit, dođem na wc kad ono ništa...odmah me ulovila panika da je neka infekcija, al ništa me ne peče i ne boli. Na kraju sam odustala od pokušaja i piskila kasnije..jel se to još kome desilo? Sad je sve ok, al me brine taj čudan osjećaj da trebam mokrit.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Neznam kako ce biti vama ali meni je ovo drugo tromjesecje 100 puta gore od prvgo. U prvom mi ništa nije bilo a ovo sad haos od glavobolja do menga bolova do upaljenih sinusa užas živi. Svako malo nešto drugo. Tješi me jedino sto ću u ponedjeljak zvat za kontrolu da me naruce i vidim je li sve ok. Sad skoro svaki dan osjećam bebicu i to me smiruje.
Jopa, lana, definitivno ste sretnice, bitno je samo da niste u strahu jer ih nema 😊
Meni se počelo dešavati da odem na wc, za 15 min opet osjećam da trebam piškit, dođem na wc kad ono ništa…odmah me ulovila panika da je neka infekcija, al ništa me ne peče i ne boli. Na kraju sam odustala od pokušaja i piskila kasnije..jel se to još kome desilo? Sad je sve ok, al me brine taj čudan osjećaj da trebam mokrit.
Meni se znalo događati da mi se piški odem na wc kad ono par kapi i gotovo , onda sljedeći put normalno sve
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Jelusicka i meni je zasad drugo tromjesečje gore od prvog. U prvom mi je bilo super jer nisam imala mučnine niti nekih posebnih simptoma osim umora. A sad već imam poprilične probleme sa želucem, žgaravicom i kiselinom. Ali ja sam i prije trudnoće znala imati problema sa želucem pa sam se toga i bojala u trudnoći, i evo počelo je...
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Jelusicka i meni je zasad drugo tromjesečje gore od prvog. U prvom mi je bilo super jer nisam imala mučnine niti nekih posebnih simptoma osim umora. A sad već imam poprilične probleme sa želucem, žgaravicom i kiselinom. Ali ja sam i prije trudnoće znala imati problema sa želucem pa sam se toga i bojala u trudnoći, i evo počelo je…
Imaš li bar menga bolove i bolove pri dnu leda.. Kontam i dalje se maternica razvlaci valjda je normalno . sreća eto jos me želudac nije ali ništa me ne bi iznenadilo....
Amarenna, e pa tako i meni...umirila si me, očito se dešava.
Jelusicka, meni teško da može bit gore od prvog tromjesečja 🙈 al to je očito svakome drugačije. Meni su mucnine i dalje prisutne, al se osjećam bolje. Više nisu one mučnine od kojih sam na rubu života.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Nemaaam, možda ćemo mi biti one sretnice bez mučnina 😂
Malo mi nekad zasmetaju mliječni proizvodi i tjt
daj boze hahah😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji