Jutro cure
Iza mene je najgora noć do sad alergija i tako to. Glavobolja strašna plus nos peče boli zacepljen sinusi ma ko da mozak gori. Neznam ima li koja iskustva s tim šta se smije sprskat u nos ili piti? Samo sam fiziološkim ispirala ali daba u mozak udara.
Hvala cure na podršci, beba je super, stavili su mi infuziju i sad se nadam da će čim prije proći 🙏 ❤ najteže mi je bilo ostavit svojih dvoje hahara doma, al najbitnije da mama čim prije ozdravi 🥺
Drži se i ozdravi što prije 💗
Mi smo se svi doma izredali s povraćanjem, i sve nas je popustilo za jedan dan. Neka jednodnevna viroza izgleda.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Jutro cure
Iza mene je najgora noć do sad alergija i tako to. Glavobolja strašna plus nos peče boli zacepljen sinusi ma ko da mozak gori. Neznam ima li koja iskustva s tim šta se smije sprskat u nos ili piti? Samo sam fiziološkim ispirala ali daba u mozak udara.
Ja stavim obicne kapi u nos sto inace stavljam 🤷 te prirodne gluposti mi nista ne pomazu… A da kupis odma inhalator koji ce ti ionako tribat za bebu pa probas s time?
Koji misliš? Onaj sto se ubaci filter kamilica ili?
Jelušićka ja sam se inhalirala s djecjim inhalatorom i njegovim kapima mislim da su bile Bisolvon. I rekla mi teta u apoteci da uzmem Aqua maris sprej za nos. Koristila sam par dana dok sam imala koronu i nedavno smo bili prehlađeni i sve sam isto ponovila nakon 2 dana proslo.
Amarenna nadam se da ti je bolje.🙏 Oces morat pomaknut pregled danas ili? 😔
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Ima li neka od vas gubitak apetita? Ja sam poslije 12 nedelje imala bas napade gladi i zelje, sad od prije 3-4 dana nista mi se ne jede, nemam glad i nemam zelje. Mucnine nemam. Dobila sam 2 kg do sad i sad stoji tako. Ne znam je li to normalno?
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
amarenna, jesi li bolje?
Jelusicka, ja ti muku mučim sa sinusima i uredno koristim meralys jer bih inače krepala bez toga. Kad me sinusi bole, onda inhalacija na kamilicu ili mentu + ispiranje nosa aqua marisom. Ja ti imam inhalator, al meni to ništa ne pomaže...kod mene je kronični problem.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
https://www.amazon.de/-/en/Pari-Junior-Boy-085G3300-Inhaler/dp/B006XK37WO
Ja imam ovaj inhalator nasljeđen od sestre,njezin mali je imao tj ima i sad asmu pa su joj taj preporucili iz bolnice. Ni ja se nerazumijem u vrste ali znam da mi je spas i za bebca i za nas 🙂
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Za mene je inhalator spas. Bukvalno ne znam kucu kojoj nije trebao.
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Cure, što se tiče povracanja sam bolje , dali su mi infuziju i reglan, temperatura je i dalje prisutna, napravili su bris na covid pa čekamo nalaze. Sve mi se čini da ostajem ovdje najmanje do ponedjeljka u bolnici. Inače se osjećam malo bolje od infuzije..
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Još malo pa vikend, još malo pa vikend 😄
Vikendom mi je lakše sve, kad sam nedostupna šefovima. Računam koliko još trebam raditi dok ne uštedim dovoljno koliko mi treba i odoh pa-pa, uživat kao gospođa trudnica :) Posao mi nije težak, al jednostavno ne mogu da podnesem svakodnevni mentalni napor i mozganje, a niti me zanima taj posao više :) Da mi je negdje na more.
Primijetila sam da sam postala puno odlučnija kad je u pitanju otklon od svih stvari i ljudi koji mi smetaju. Tolerancija nula a nisam nikad takva bila. Dva neka glupa komentara i odmah se distanciram od takvih ljudi, a prije bih kao prihvaćala sve i pokušavala razumjet šta je neko zapravo “htio da kaže”. Valjda su to već ti neki instinkti da treba zaštititi djecu.
Jedva čekam kontrolu.
Sortiraj odgovore
Najstariji