Jutro cure
Iza mene je najgora noć do sad alergija i tako to. Glavobolja strašna plus nos peče boli zacepljen sinusi ma ko da mozak gori. Neznam ima li koja iskustva s tim šta se smije sprskat u nos ili piti? Samo sam fiziološkim ispirala ali daba u mozak udara.

Hvala cure na podršci, beba je super, stavili su mi infuziju i sad se nadam da će čim prije proći 🙏 ❤ najteže mi je bilo ostavit svojih dvoje hahara doma, al najbitnije da mama čim prije ozdravi 🥺
Drži se i ozdravi što prije 💗
Mi smo se svi doma izredali s povraćanjem, i sve nas je popustilo za jedan dan. Neka jednodnevna viroza izgleda.

2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Jutro cure
Iza mene je najgora noć do sad alergija i tako to. Glavobolja strašna plus nos peče boli zacepljen sinusi ma ko da mozak gori. Neznam ima li koja iskustva s tim šta se smije sprskat u nos ili piti? Samo sam fiziološkim ispirala ali daba u mozak udara.
Ja stavim obicne kapi u nos sto inace stavljam 🤷 te prirodne gluposti mi nista ne pomazu… A da kupis odma inhalator koji ce ti ionako tribat za bebu pa probas s time?
Koji misliš? Onaj sto se ubaci filter kamilica ili?

Jelušićka ja sam se inhalirala s djecjim inhalatorom i njegovim kapima mislim da su bile Bisolvon. I rekla mi teta u apoteci da uzmem Aqua maris sprej za nos. Koristila sam par dana dok sam imala koronu i nedavno smo bili prehlađeni i sve sam isto ponovila nakon 2 dana proslo.
Amarenna nadam se da ti je bolje.🙏 Oces morat pomaknut pregled danas ili? 😔

🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Ima li neka od vas gubitak apetita? Ja sam poslije 12 nedelje imala bas napade gladi i zelje, sad od prije 3-4 dana nista mi se ne jede, nemam glad i nemam zelje. Mucnine nemam. Dobila sam 2 kg do sad i sad stoji tako. Ne znam je li to normalno?

11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
amarenna, jesi li bolje?
Jelusicka, ja ti muku mučim sa sinusima i uredno koristim meralys jer bih inače krepala bez toga. Kad me sinusi bole, onda inhalacija na kamilicu ili mentu + ispiranje nosa aqua marisom. Ja ti imam inhalator, al meni to ništa ne pomaže...kod mene je kronični problem.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
https://www.amazon.de/-/en/Pari-Junior-Boy-085G3300-Inhaler/dp/B006XK37WO
Ja imam ovaj inhalator nasljeđen od sestre,njezin mali je imao tj ima i sad asmu pa su joj taj preporucili iz bolnice. Ni ja se nerazumijem u vrste ali znam da mi je spas i za bebca i za nas 🙂

🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Za mene je inhalator spas. Bukvalno ne znam kucu kojoj nije trebao.

💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Cure, što se tiče povracanja sam bolje , dali su mi infuziju i reglan, temperatura je i dalje prisutna, napravili su bris na covid pa čekamo nalaze. Sve mi se čini da ostajem ovdje najmanje do ponedjeljka u bolnici. Inače se osjećam malo bolje od infuzije..

👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Još malo pa vikend, još malo pa vikend 😄
Vikendom mi je lakše sve, kad sam nedostupna šefovima. Računam koliko još trebam raditi dok ne uštedim dovoljno koliko mi treba i odoh pa-pa, uživat kao gospođa trudnica :) Posao mi nije težak, al jednostavno ne mogu da podnesem svakodnevni mentalni napor i mozganje, a niti me zanima taj posao više :) Da mi je negdje na more.
Primijetila sam da sam postala puno odlučnija kad je u pitanju otklon od svih stvari i ljudi koji mi smetaju. Tolerancija nula a nisam nikad takva bila. Dva neka glupa komentara i odmah se distanciram od takvih ljudi, a prije bih kao prihvaćala sve i pokušavala razumjet šta je neko zapravo “htio da kaže”. Valjda su to već ti neki instinkti da treba zaštititi djecu.
Jedva čekam kontrolu.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji