Ma ja ću u utorak nakon uzv obznanit i ne mislim više skrivat… teško mi je i živjet u tom skrivanju, a uskoro neću ni moc skrivat 🤭 danas me osim mučnine razvaljuju menga grčevi.. baš je nelagodno.
Mom, žao mi je da nisi imala uzv, meni se to skoro desilo zadnji put, al sam bila jadna i preplašena pa mi je gin ipak napravila uzv da budem mirnija.
Lana, kako je prosao uzv?
Ispravljam post 🤦♀️ mislila sam na jopu, ne lanu 😅
skroz sam se smetnula javit..sve je okej srce kuca kaze da je sve odlicno😍sad cu vam stavit slikicu
Jopa odlično ga je sve u redu i srce kucka. Slika je medena 🌺
Lalaland ja sam prije dva dana osjetila pokrete bebana. Barem mislim da jesam, jer tako nešto još nikad nisam osjetila. Kao da mi neki balončić pukne dolje u maternici, slatko je ☺️ i jedva čekam još
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Brz oporavak cure ❤️❤️
Danas smo se gledali na ultrazvuku, obje bebe su super, rastu, mašu, vrte se.
Tacan termin mi ne govori, jer su blizanci, ali vodimo da ce biti 7.10.
Mucnina, povracanja nema, ali zato su tu prisutni povremeni problemi sa zatvorom
Doktorica mi je rekla da iskoristim do pocetka sedmog mjeseca, da izlazim, kad udjem u sedmi morat cu malo prikociti
Juuuuuuj 🤍🤍
Sigurno si pisala, al zaboravih 🤣 jesu prirodno zaceti ili ivf? Jednojajcani ili dvojajcani? Twinsi su bas zanimljivi 😁😁
Rijetko se javljam, od pregleda do pregleda 😅, ali sam zato vas pratim redovno
Prirodno su zaceti, dvojajcani su 🥰🥰
🧑 31
👩 27
👧❤ 5
10/22 💔 missAb 8tt
🩸Trombofilija
27.1. ➕️🥰
clexane 💉
👭🩷🩷
Jopa, predivne slikice😍
Vidim na slici da ti je termin 3.11. Kao i meniiiii
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Amarenna samo odmaraj i ozdravi sto prije 😊
Jopa bas mi je drago da bebica napreduje 😍
Lalaland ja sam osjetila prije cca tjedan dana i mislila sam da nije ali se nastavilo s vremena na vrijeme opet javljati pogotovo kad se umirim,tako da je beba sigurno 🥰
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Mami_m moja sestra ima dvojajcane sinove,bilo joj je tesko ali sad kad imaju po 10godina kaze da vece srece nema od blizanaca i to nakon dva sina i kceri muzu joj rekli nakon bolesti da vise nece moci imati djece i nisu se pazili i cetvrta tridnoca twinsi..javljaj nam se cesce,svu srecu ti zelim💞
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
jel mi se čini ili ko da naopako spava🙈😂hvala vam❤️sljedeći pregled me stavio tek za mjesec dana
Sortiraj odgovore
Najstariji