Nadovezujem se na mineralnu vodu/donat, otkad to pijem, probava nikad bolja, a pomogne i kod mučnina. Okus je dosta neutralan pa vjerujem da svima paše također kefir, jogurt, treba se opremit dobrim bakterijama. A i suhe šljive, po starinski…
Ja isla sad doktoru da provjerim za svaki slucaj to moje pisanje i bol u mjehuru.
Znaci losijeg doktora u zivotu nisam vidla.
Tipka po mobitelu, uopce ne slusa, sutra moram urin dati, i dao mi tablete Ninur. Valjda ih smijem koristiti. Precudan doktor, moram se prebacit drugom jer ovo je koma. Znaci tek u petak cu znati dal imam upalu ili ne i do onda pijem tablete bezvez znaci.
Bas sam jadna i neznam sto bi
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
kiki13 prekrasna fotka😍☺
Donat je odlican stvarno
Ja nemam mucnine zasad hvala Bogu, ali bol u dojkama i umor su tu.. Koliko vidim ja sam tu jos mozda i u najmanjem tjednu, vi ste svi preko 7-8 skoro😁 pa mogu traziti iskustva hehe
Sretno svima na pregledima, drzim🤞🏻
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
La Lupa, a realno jedem sve užasno jer mi je mučno i vjerojatno bih plakala da mi netko da sad u ovom stanju da jedem brokulu. Da mi se smire mučnine pa ću se i aktivirat...fizički sam skroz neaktivna, tu i tamo malo prošetam. Baš nemam volje za ničim.
Lily, ja sam se na početku šopala jogurtima i kefirima, sad mi se gade. Probava mi je ok, nije super redovna kao prije trudnoće, al nije ni sad da ne idem na wc danima.
Baby, ma baš krasan doktor...mijenjaj to.
Btw, dal vama preko socijalnog ginekolozi naplaćuju ultrazvuk? Evo čula sam da u Rijeci ima par njih koji uredno oderu za 400 kn (ne znam koliko sad u eurima naplaćuju). Moja je naplaćivala 100 kn, zadnji put ništa pa sam ostala u šoku...il ju je netko dobro oprao ili ne naplaćuje trudnicama. Naravno, to su sve naplate bez računa.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Kiki uspjela sam otvoriti sliku, kako je velika već ajmeeee prekrasno 😍😍😍😍
Baby kakav doktor, uzas, drugome pod hitno
Flowerson moj ne naplaćuje, al i ja sam čula da ima ginekologa koji naplaćuju i to mi je baš uzas, da socijalni neki ne naplaćuju a neki da, kao trudnice sve bi trebale imat to pravo da radimo besplatne uzv preko socijalnog ginekologa
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Flowerson 🌸 moja ginekologica ne naplacuje uzv i mislim da bi i tako trebalo biti, imam stvarno odlicnu gin. po pitanju svega
Baby❤ nemoj se muciti, od takvih čim dalje
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
La Lupa, a realno jedem sve užasno jer mi je mučno i vjerojatno bih plakala da mi netko da sad u ovom stanju da jedem brokulu.Da mi se smire mučnine pa ću se i aktivirat…fizički sam skroz neaktivna, tu i tamo malo prošetam. Baš nemam volje za ničim.
Lily, ja sam se na početku šopala jogurtima i kefirima, sad mi se gade. Probava mi je ok, nije super redovna kao prije trudnoće, al nije ni sad da ne idem na wc danima.
Baby, ma baš krasan doktor…mijenjaj to.
Btw, dal vama preko socijalnog ginekolozi naplaćuju ultrazvuk? Evo čula sam da u Rijeci ima par njih koji uredno oderu za 400 kn (ne znam koliko sad u eurima naplaćuju). Moja je naplaćivala 100 kn, zadnji put ništa pa sam ostala u šoku…il ju je netko dobro oprao ili ne naplaćuje trudnicama. Naravno, to su sve naplate bez računa.
Sve identicno i kod mene, jedva cekam povratak energije i da krenem vise paziti na prehranu i manje unositi svih tih gluposti u sebi 🙈 jutro sam nadobudno mislila evo bolje mi je, a onda sam cula muzev parfem i kaos… uhhh 🤢🤢🤢
BabyBoy 💙
Ja sam u prve dvije trudnoće imala malo povišen šećer ali sada u 3. je prešao granicu. Natašte je 7.9 i dr mi uvela insulin jer beba ne smije da bude u opasnosti.
La Lupa, meni je sad baš najgore zbog mirisa...kad sam blizu kante za smeće, ako netko stavi parfem, odmah mi se želudac okreće. Ubijaju me mirisi. Kad osjetim samo svježi zrak, onda je još podnošljivo, može se živjet...al kad me zarobe u autu s osobom ili osobama koje imaju parfem....jao, vozimo se sa spuštenim prozorima pa makar svima bilo hladno a dim cigarete mi je poseban okidač za mučninu, grozno.
amarenna, pretpostavljam da meni sad ne naplaćuje jer sam trudnica, al grozno mi je to...ispada onda da je bolje otić ko kraljica kod privatnika gdje je sve ljepše i bolje, možda platiš malo više.
Renata, tako bi trebalo bit, da...još sam mogla pregrmit ultrazvuk od 100 kn, al kad čujem da netko naplati 400 kn koliko dođe i kod privatnika...horror.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Evo naaas, sve je super, bio je jako aktivan 🥰 Imam 10.2cm i nakratko se opet ukazao pimpek, al dr idalje nije sigurna.
https://ibb.co/NSwwMDV
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Sortiraj odgovore
Najstariji