Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    21. Ožujak 2023. 09:44

La Lupa, meni je GUK bio 5,1 prije tjedan dana...mislila sam da je to ok, sad po tvom komentaru vidim da bi to mogao bit problem..
    Blue, ma imam mučnine i dalje. Jučer sam išla malo u shopping, ubili me mirisi, jedva sam k sebi došla.
    Djajip, meni je mrvicu bolje, nisam toliko depresivna i nesretna (znam da zvuči kao da sam previše dramatična),al baš mi je bilo teško. Još uvijek imam mučnine, al je nekako podnošljivije...možda zato što se nazire taj 12.tjedan i nadam se da će sve smetnje otići.
    kiki, neka si uživala, nema ništa ljepše nego ić na uzv. 💗

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Lily123
    21. Ožujak 2023. 09:55

Preslatko, prava bebica  samo neka rastu 
    I ja sam imala šećer 5.3 natašte, ali se ne sjećam da sam baš pazila da ne jedem poslije 7 pa je moguće da je i zbog toga… čak mislim da sam zadnje jela neke kekse inače nemam nikakvih problema sa šećerom, jedem sve. Kako sam imala jake mučnine, nisam pazila šta jedem jer mi se toliko malo stvari jelo da je bio uspjeh nešto pojest. Razmišljam počet bolje paziti sad kad uđem u drugo tromjesečje i vrati mi se normalni apetit. 

Flowerson 🌸
    21. Ožujak 2023. 09:58

Lily, ja sam isto svašta jela, nisam uopće pazila...inače nikad problema sa šećerom. A očito moramo pripaziti više u drugom tromjesečju.
    kiki, ajme kolika je bebica 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

teich95
    21. Ožujak 2023. 10:24

Flowerson 5.1 je granica za trudnice sve iznad upozoravaju da se pripazi da nebi dobile secer.. 🙂
    Kiki bebica je 😍😍

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• misscooking
    21. Ožujak 2023. 10:50

Ei cure. Pijem dietpharm tablete za trudnoću,i kao i u prve dvije trudnoće imam problem sa probavom, odnosno zatvor. Kaj mogu još uz to uzimati. Koje probiotike?sutra idem na pregled. Još uvijek mi se meso gadi,ljuto,slano. Donekle pomaže koka kola. Slatko niti pomisliti.. ili ako imate kakve savjete za poticanje probave. Sve je dobrodošlo😀😍

Lelaaaa——
    21. Ožujak 2023. 10:58

Flowerson 🌸

Lily, ja sam isto svašta jela, nisam uopće pazila…inače nikad problema sa šećerom. A očito moramo pripaziti više u drugom tromjesečju.
    kiki, ajme kolika je bebica

ja sam isto isla vadit za šećer ima par dana..u kuci ga izmjerila bio 4.5 a kod njih tamo 4.8 preko krvi

Pereca333
    21. Ožujak 2023. 11:16

misscooking

Ei cure. Pijem dietpharm tablete za trudnoću,i kao i u prve dvije trudnoće imam problem sa probavom, odnosno zatvor. Kaj mogu još uz to uzimati. Koje probiotike?sutra idem na pregled. Još uvijek mi se meso gadi,ljuto,slano. Donekle pomaže koka kola. Slatko niti pomisliti.. ili ako imate kakve savjete za poticanje probave. Sve je dobrodošlo😀😍

Magniezijum ujutro, topla limunada, puno vode, suve sljive. Meni je to pomoglo. Ako je bas problem tj zacepilo da tako kazem ima kupiti u apotekama male klistire Mikrolaks se zove. 😊

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• misscooking
    21. Ožujak 2023. 11:17

Pereca333

misscooking

Magniezijum ujutro, topla limunada, puno vode, suve sljive. Meni je to pomoglo. Ako je bas problem tj zacepilo da tako kazem ima kupiti u apotekama male klistire Mikrolaks se zove. 😊

Hvala na savjetu. Probat ću sa magnezijem i toplom limunadom😀

amarenna
    21. Ožujak 2023. 11:43

kiki13

https://ibb.co/wKJf7xx evo je sad nadam se 😅

🥰🥰🥰🥰🥰 predobro....ne mogu vidjeti sliku, a baš sam se veselila 🥳😔
    Jagoda bit će sve ok, uz tebe smo, samo se pridržavaj svega 💕

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

La_Lupa
    21. Ožujak 2023. 11:52

Kiki bravoooo, samo tako nastavi 🤩 nazalost ne mogu otvoriti fotkicu 
    Flowerson 5.1 je granica za trudnice, treba malo pripaziti prije vadjenja krvi i nadati se da ce nam biti u granicama normale. Moj nije bio, ali doktorica nije dramila zasad. Vjerojatno hoce u 20. tjednu kad se bas radi taj OGTT. Cula sam od onih frendica koje nisu pazile max na prehranu da su pile dosta vode i nisu jele iza 19 h i bilo je ok. A nekima nije uz strogo pridrzavanje dijete. 
    Ja se nadam da ce mi se vratiti energija cim prije i da cu moci malo vise paziti, ovako mi najvise pasu krekeri, grisini, pekarski proizvodi.. nista zdravo 😞😞 
    Sto se tice probave, meni je doktorica preporucila Donat MG

BabyBoy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.