Lena, Kiki, Mon, Amarena, Djajip hvala vam. 🤗🌺 bas sam se obradovala, jer sam nekako znala. 🤗 mozda zato tamanim slatko 😂🩷
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Pereca divno, cestitke na curici 🌷🌷
MomN93 ako je tako, super da ides u bolnicu pa da budes pod njihovim nadzorom i naprave ti kompletnu obradu sve sto treba, sretno ti i javi nam se i otamo 😘
Meni je konstantno nizak tlak 🙈
A Strah me GUK-a jer sam cula od frendica da su ih odmah stavljali na dijete i dali im da se pikaju svaki dan doma i prate trakicama, imale su non stop neke kontrole… to zelim preskociti🙈🙈
Mucnine i dalje prisutne, nista nova kod mene… 🤭🤭
BabyBoy 💙
Pereca cestitke na curici 💕
La_lupa ja sam opet imala jucer problem s usima gubila sluh, zvonjava slabost. Kolegica na poslu mi dala cokoladu i nakon sto sam pojela pola cokolade secer bio 3,9 neznam odakle nizak. S sinom sam imala 5,4 na taste pa mi je dr pravila probleme uzas,prijetila dijetom, da cu u bolnicu na 24h da prate bla bla.. i hvala Bogu nekako sam hranom regulirala.. ovaj put nataste imala 4,9 al se opet nekako plasim OGTTa 😐
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Pereca divno, cestitke na curici 🌷🌷
MomN93 ako je tako, super da ides u bolnicu pa da budes pod njihovim nadzorom i naprave ti kompletnu obradu sve sto treba, sretno ti i javi nam se i otamo 😘
Meni je konstantno nizak tlak 🙈
A Strah me GUK-a jer sam cula od frendica da su ih odmah stavljali na dijete i dali im da se pikaju svaki dan doma i prate trakicama, imale su non stop neke kontrole… to zelim preskociti🙈🙈
Mucnine i dalje prisutne, nista nova kod mene… 🤭🤭
Ja se inače pikam doma svaki dan zbog inzulinske pa moram pratiti. Jetreni mi nikad nisu bili bolji. Šećeri su ok. Malo je tsh narastao opet (3 je) pa smo povećali th euthyroxom 4 dana 100 mcg, 3 dana 75 mcg.
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Perecca, čestitam na curici 🤩🤩🤩
Hvala vam svima na čestitkama 🤗 evo podigla sam u dmu paket za trudnice i baš je slatko ❤️ dobila sam kremu od biobaze pa ću se svakako s njom mazati 😊
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Lena, Kiki, Mon, Amarena, Djajip hvala vam. 🤗🌺 bas sam se obradovala, jer sam nekako znala. 🤗 mozda zato tamanim slatko 😂🩷
Čestitam na curki 🥰
https://ibb.co/FmckWYn evo bebača. Sve je ok. Velicina odgovara tjednima, srce kuca. 😊 Buduci da se jos vide ostaci one druge gestacijske vrecice, a i par puta sam primjetla neki roskasti iscjedak koji bi sam od sebe prosao (cca jednom tjedno) prepisao mi je 2×2 utrogestana. Nije potrebno nikakvo mirovanje. Sljedeci pregled je u 12.tj pa cemo mjeriti nuhalni nabor...
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Cure, odem ja danas u ordinaciju tek otvorenu blizu moje zgrade, ordinacija nova ali doktor stariji i dobar, odmah me prime, nisam ni stigla rec za krvarenje, pita me doktor jesam li imala krvarenje, reko jesam, evo kaze imas hematom, odredio mi strogo mirovanje i zabranu odnosa.
Eto i meni hematoma.. Cccc
A dva doktora prije njega mi nisu vidjeli hematom i nisu znali od cega je krvarenje.
Pored ciste, kontrakcija, sad jos i hematom…
Perrca cestitam na curici💖
sada bar znas sta je pravilo probleme,samo da prebrodis sve,miruj i uzivaj.. sve smo uz tebe🙏 💕
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Poisonivy, slika je med medeni ❤️ bit će sve dobro 🤗
jagoda, super da se konačno otkrio hematom, ako možeš, drži se tog ginekologa,sad možeš bit mirnija 🤗
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Opaa, još jedna curica, čestitke Pereca! Možda malo i curke povedu nakon početne dominacije dečkića Ali neka ih, svi su srećice malene. Nekako vjerujem da je drugačiji osjećaj kad saznaš spol, kao da sve postane puno intenzivnije i stvarnije
Sortiraj odgovore
Najstariji