BikMik strasno mi je zao ovo citati i suosjecam s tobom...moj prvi spontani pobacaj je zavrsio kiretrazom, u 10. tjednu srce prestalo kucati, ali doktor mi je tada rekao da vakuumska kiretraza nije prepreka za ponovnu trudnocu, da se samo treba cekat da prva menstruacija prode i da tijelo samo prihvati novu trudnocu kada je spremno. Kao sto je netko vec napisao, priroda radi sama selekciju jer su ti plodovi vjerojatno imali deformacije. Tesko je, ali uz tebe smo, sada se isplaci, dozvoli sebi da odtugujes svih gubitak jer je to najvaznije za daljnji oporavak. ❤️
BikMik, uzasno mi je zao. Ono sto je mene tjesilo nakon spontanog je cinjenica da mozemo zaceti, da ako se desilo jednom, desit ce se opet. Zelim ti svu srecu svijeta i da sto prije docekas svoju mrvicu ♥️
It’s a girl 💞
BikMik užasno mi je žao.🥺😔 Toliko boli to pročitati, a kuda li kroz to prolaziti. Nadam se da će se sve očistiti brzo i da ćeš ubrzo opet ostati trudna. Do tad, uzmi vremena da se isplačeš i to izbaciš iz sebe. Šaljem ti veliki zagrljaj i zapamti da nisi sama!🤗❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Hvala, bas me zanima sta ce reci klinika sutrq, trudim se ne razmisljat previse i ni ne citato, reci cu im da mi je u cilju sto prije zaceti, pa ako mi mogu pomoci i dati preporuke.
Prvobitni sok je prosao, dodju naleti placa, ali Boze moj, vjera me drzi i da je sve sa nekim razlogom.
Hvala vam, zelim vam svima sretne trudnoce i da vas nikad ne zadesi ovo vise 🤗🥰
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Bikmik zao mi je Drzi se! Nemam nista pametnije za reci :(
Lana202021 sretno! 🤞
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Divne su slike 😊 jedva sam stigla sve da procitam i pogledam.
Jagoda i ja imam hematom, dal ti je doktor rekao koji je u pitanju? Ja imam retroplacentarni. Meni nisu nesto naglasavali da strogo mirujem, vec samo da se ne umaram i ne radim nista tesko. Al ja sam sama odlucila da dosta lezim i odmaram. Sad koristim odmor, ne idem na posao, razmisljala sam da otvorim bolovanje al doktorka mi rekla danas dok.mi je izimala briseve da mogu slobodno da radim, pa mi to cudno. Mislim da cu ipak otvoriti bolovanje. Smatram da mi je pametnije lezati do sl ultrazvuka da vidim kakva je situacija
BikMik, nisam to prošla, ali nadam se da će te i moje riječi barem malo utješiti. Sestra je lani imala spontani u 12. tjednu. Počelo s krvarenjem i na hitnoj joj rekli da je bebi stalo srce oko osmog tjedna. Dali su joj opciju čekanja od par dana da tijelo samo izbaci plod i ona se sama očistila 3 dana nakon tog. Nakon 3 mjeseca opet je zatrudnila (neplanski). Sad ima zdravog dvomjesecnog bucka, a trudnoća je bila uredna
BikMik zelim ti sto brzi oporavak. Ja sam prosle godine imala missed i radjen je zahvat vakumom, pod anestezijom, bez bolova. Nakon tri ciklusa pojavio je plusic.
O tome nisam htjela da puno razmisljam, istrazujem, jednom sam zaplakala i to je to. Pomirila sam se s tim da je Bog tako odlucio i da je to najbolje za mene.
🧑 31
👩 27
👧❤ 5
10/22 💔 missAb 8tt
🩸Trombofilija
27.1. ➕️🥰
clexane 💉
👭🩷🩷
Bikmik, nemoj ni slučajno to shvatati svojim lučnim neuspjehom . Ti nisi kriva za to. Tako je htjelo da bude, a ti si uradila sve što je bilo do tebe. Mnogo mi je žao i šaljem ti virtualni zagrljaj.
Meni su uključili Depo Progesteron na svaka 3 dana i ja vam uopste nisam dobro. Mislim da mi je pritisak kao u lazanje, ne mogu podići prst doslovno jer sam zalijepljena za krevet od umora, a vrtoglavica je tinjajuća.
A joj šta je ovo i do kad će trajati…
Od muke sam pojela burek iako to ni slučajno ne smijem ni zbog kilaže da se ne udebljao ni zbog inzulinske rezistencije.
Čuvajte fige. Imam još 4 ampule do pregleda ili još 9 do 12. sedmice.
Hvala svima na utjehama, hvala MamaSC, a hvala Mami, upravo cu tako i ja. Pomirila sam se sa situacijom, ne zelim duboke i crne misli, zelim da se obavi to i da gledam naprijed ka novom plusicu, koji ce prerasti u buckastu bebu.
Hvala i laku noc svima 🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji