Cao svima, ja se nisam dugo javljala jer se nisam osjecala dobro bas i imala sam uzasne i ceste migrene. Danas sam saznala i zasto, nazalost je stalo srce mojoj bebi i prestala je rasti, pa me mozete skinuti sa liste. Nakon prekida neprestanog placa mi je sad jedina zelja da mogu sto brze poceti pokusavat ponovo, ali jos cekam da mi kazu kad ce kiretraza. Svako iskustvo bi mi pomoglo sada :(.
🥺Zelim ti prije svega puno snage, mnogo nas je proslo kroz to. Uzmi si vremena, nije lako i trebace ti puno podrske od najblizih. ♥️ Ono sto je meni pomoglo, a treba vremena, da shvatis da je vecina takvih ranih zavrsetaka zbog toga sto plod nije dobro razvio i posljedica je neke anomalije. Ali kazem ti treba vremena da se to prihvati.
Mozes i sacekati nedelju dana, ja sam imala spontani potpuni prekid kad je doslo vrijeme, nakon jedno 7 dana od tog ultrazvuka gdje mi je bilo receno da nije dobro.
Nakon jednog normalnog ciklusa sam ostala trudna u iducem. Ne moras dugo cekati, bitno je da prva menstruacija spontano dodje i da se ociste zaostatci. Zelim ti sve najbolje ♥️
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Hvala ti puno Flowerson, dobro je to znati, reci cu im da cu radije i istrpiti bolove ako se samo zbog tog radi kiretraza, a d bi ranije volila krenut ponovo.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Hvala, u 11. Sedmici, ginekolog mi je rekla kiretraza, ali sutra imam pregled u klinici, pa cu vidjeti sta oni kazu. Neke sam slucajeve procitala da su i nakon kiretraze mogli odmah pokusat, jer se sve fini izcistilo, iz sveg srca se nadam da ce tako biti kod mene. Super je cut da ste nakon toga odmah zatrudnile, jer mi je do ove trebalo godinu i po. I definitivno je lakse ovdje pisat sa vama koji znate kako je, nego sa porodicom. Hvala zene…
Ajoj,ovako sta mi je najgore cuti.. ja sam imala u 8tt ali nisam isla na kiretazu nego sam se sama ocistila..nakon 6mj nam je uspjelo s tim da smo odma iduci ciklus krenuli pokusavati ali se nije htjelo zaljepiti. Doktor koji mi je bio na hitnom prijemu taj dan mi je rekao cim prestanem krvariti da krenemo pokusavat da je zena tad najplodnija. Sto je meni tad bio sok,ali je samo rekao istinu bez okolisanja. zelim ti svu srecu da se sto prije oporavis,i da iduca trudnoca bude sve po skolski 🙏❤️
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
BikMik nemam iskustvo, al saljem zagrljaj.💌💌
Javi nam se ovdje kad ponovno ostanes trudna 😉
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Pozdrav cure.
I ja bih vam se pridružila.
Testovi pozitivni po aplikaciji danas 4+0.
Betu idem vaditi u petak, a nakon toga ću se naručiti kod ginića.
Nadam se da se nisam prerano priključila temi.
Prva mi je trudnoća, miješaju se svakavi osjećaji, nadam se da će sve biti okej❤️
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
BikMik jako mi je žao, stvarno ti od srca želim da ovo teško razdoblje brzo prođe. Grozno je nešto ovakvo pročitati, mogu zamisliti kako se osjećaš. Ostani jaka, isplači se koliko trebaš, iz ovoga ćeš izaći samo jača.
BikMik jako mi je zao, ali znaj da nisi sama u tome, na dnevnoj bazi se zenama dogadja i velik broj nas ovdje je proslo jednom ili vise puta takav gubitak. Znam da sada nista nije utjeha, ali vjeruj mi jako jako brzo ces nam se javiti s lijepim vijestima! Mene je to drzalo i prvi sljedeci ciklus sam stvarno dobila ➕ koji evo traje.. saljem ti milijun poljubaca uz zelju da budes jaka i hrabra jer uskoro to dolazi nesto lijepo ♥️🌷😘 cuvaj se!
BabyBoy 💙
Hvala zene, obozavam cuti da ste prebrodile ovaj period i uspjesno zatrudnile opet, daje mi def nade 🧡
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Cao svima, ja se nisam dugo javljala jer se nisam osjecala dobro bas i imala sam uzasne i ceste migrene. Danas sam saznala i zasto, nazalost je stalo srce mojoj bebi i prestala je rasti, pa me mozete skinuti sa liste. Nakon prekida neprestanog placa mi je sad jedina zelja da mogu sto brze poceti pokusavat ponovo, ali jos cekam da mi kazu kad ce kiretraza. Svako iskustvo bi mi pomoglo sada :(.
Jao mi je zao.. Isto sam to prošla u 12om mjesecu 2022g u 10om tjednu trudnoće.
Išla sam na medikamentozni prekid, i sve se samo očistilo.
Za pokušaj nove trudnoće ginekolog mi je rekao da sačekam onoliko menstruacija kolika je bila trudnoća (kod mene 2 puta)
I evo iz prvog pokušaja ostala sam trudna (6tj i 4 dana).
Artemida1990 pratimo se, sretno!☺
BikMik tesko je i za citati ovo, budi jaka i strpljenje ce se nagraditi, veliki zagrljaj❤
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Sortiraj odgovore
Najstariji