Cure, upravo saznah da mi vj.kuma trudna s trojcekima 🤩🤩🤩 prirodno!
Nakon godinu dana pokusavanja..
Nemrem sebi doci 🤣🤣🤣
Prekrasne vijesti!! Neka joj bude školska i uredna trudnoca s njene tri mrvice 😍😍😍
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Lily i Flowerson ajme skroz suosjecam 🤢🤢 sve identicno… s tim da kod mene doslovno nema pravila, mucnine od do 😞
Flowerson oooo ljubomorna ako ste isli u pizzeriu Rumore, ma tamo mi je svaka pizza mmm njamiiii top top top 😋😋😋
Lalaland uopa, svaka cast, predivne vijesti! 🤩🤩
BabyBoy 💙
Lalaland, wow, da trojceki prirodno 😱😱😱 to je baš čudo prirode, čestitam ❤️
La lupa, isli smo u rumore, yes 😄 mada moram priznat da nisu nista bolji od pizzerije napoli, odlične su na oba mjesta! 👌 Prije toga smo otišli u velo kafe na kolače za predjelo 😂 samo što nažalost nisam mogla u potpunosti uživati zbog glupe mučnine, da ne govorim da me vožnja u autu satrala 🙄 nadam se da će mi za tjedan dana bit bolje.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Jutro, cure koje razmisljate o kolicima to cete samo morat odluciti sta vam najbolje odgovara. S sinom smo kupili nova 3u1 kolica i kao netko tko je vise u autu jer zivimo na 15min od grada i pozalili smo ali sta je tu je. Kolica su preljepa ali preglomazna,pa smo kupili Joie auto sjedalicu do 36kg i sad snimamo twistshake kišobran kolica. Mali nam je s 6mj imao 9kg i morao je preci u sportski dio. Ostavili smo mi kolica za po mjestu ali meni je najvise sluzila klokanica dok je bio bas mali. Lalaland ajme prekrasno,svu srecu i strpljenje im zelim da sve prođe u najboljem redu 🙏💞
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Nemrem sebi doci 🤣🤣🤣
Predivna vijest, znam jedan slučaj u blizini gdje su bili prirodni trojčeki
Što se trudničke robe tiče lidl je definitivno super, također njihovi topovi (stalno ih nosim kao potkušulje) i grudnjaci za dojenje.
Danas idem na drugi pregled, baš se veselim 💓
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Nemrem sebi doci 🤣🤣🤣
Što se trudničke robe tiče lidl je definitivno super, također njihovi topovi (stalno ih nosim kao potkušulje) i grudnjaci za dojenje.
Danas idem na drugi pregled, baš se veselim💓
Sretnoo i javi nam se sa slikicom 😘
Jaooo zamisli trojke majko moja 😍😍😍
Ja se opet ne javljam par dana moje glavobolje za poludit izmisljas svašta samo da ne stavljam cepic. Ne znam za vas imam osjećaj da mi je stomak puno manji nego na slikaama drugih cura u ovom razdoblju 🤔🤔
Nemrem sebi doci 🤣🤣🤣
Sretnoo 🥰❤️
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Nemrem sebi doci 🤣🤣🤣
Sretno na pregledu, uzivaj s bebicom 🥰🥰
Jelusicka narast će ne brini, nekim ženama se vidi prije nekima tek kasnije, pogotovo ako je prva trudnoća 😊
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Cure, došao mi je nalaz, sve je super i dolazi nam cura!!!! 💓💓💓 Bilo je više nego dovoljno fetalne frakcije na 10+2, eto ja oduševljena! Presretna sam!
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Cure, došao mi je nalaz, sve je super i dolazi nam cura!!!!💓💓💓 Bilo je više nego dovoljno fetalne frakcije na 10+2, eto ja oduševljena! Presretna sam!
Jeeeeeeeeej💖 čestitam i eto nam curice još jedne 😍
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji