Jutro cure, lijep dan hvala Bogu 🌞🤗 uživajte danas.
Flowerson, nema meni većeg veselja nego kad se tako ide na izlet negdje...a jučer smo imali radne akcije i došli prijatelji pa se kopalo za rupe za čemprese ( ja sam nadgledala 😄) i roštiljali, bio je predivan dan i tako živnem. Užasno mi vrijeme utječe na raspoloženje.
Mi nismo još gledali ni kolica ni ništa jer je rano ali nisam uopće upućena...kad čitam vas, sve znate, neki vjerojatno od djece koju imaju, neki su se raspitali, ja ništa:/ mislim da ću dosta toga naslijediti od sestre ali za kolica nisam sigurna no imam još vremena. Guštajte u danu 🥰🤗
Cure uživajte, lijepi dani napokon, mi smo jučer bili cijeli dan u prirodi i radili vani roštilj, napokon lijepo vrijeme 😍
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Djajip i Flowerson slažem se što se tiče stana. I naš je poprilično malen, ali planiramo kupnju stana pa ćemo kupovinu kolica i namještaja odgoditi do tada.🙈
Uživajte u predivnom vremenu, i kod nas je sunčano i zatoplilo je, napokon!🥳☺️
Meni se sinoć prvi put dogodilo da sam krenula plakati bez ikakvog razloga. Baš je smiješna priča. 😂🤭
Gledali smo muž i ja film, i ja sam na pola zaspala te me on krenuo škakljati po nosu da me probudi. Prvo smo se toliko smijali tome da su nas trbusi boljeli, a onda odjednom - meni suze na oči i udri u plač. On se sav jadan zabrinuo i uznemirio što se događa, a ja nemam pojma koji je razlog. Ajme, ti hormoni.😂😂😂
Ispričavam se na poduljem postu, ali morala sam to podijeliti sa nekime.🙈🙈
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Djajip i Flowerson slažem se što se tiče stana. I naš je poprilično malen, ali planiramo kupnju stana pa ćemo kupovinu kolica i namještaja odgoditi do tada.🙈
Uživajte u predivnom vremenu, i kod nas je sunčano i zatoplilo je, napokon!🥳☺️
Meni se sinoć prvi put dogodilo da sam krenula plakati bez ikakvog razloga. Baš je smiješna priča. 😂🤭
Gledali smo muž i ja film, i ja sam na pola zaspala te me on krenuo škakljati po nosu da me probudi. Prvo smo se toliko smijali tome da su nas trbusi boljeli, a onda odjednom - meni suze na oči i udri u plač. On se sav jadan zabrinuo i uznemirio što se događa, a ja nemam pojma koji je razlog. Ajme, ti hormoni.😂😂😂
Ispričavam se na poduljem postu, ali morala sam to podijeliti sa nekime.🙈🙈
Meni je to baš slatko. 🥰
Naš je samo 44 kvadrata hahh
Ali hajd naš je😅
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Djajip 🥰🤗🤭 ma upravo to, vaš je pa je odmah drugačije. Mi smo u najmu i planirali smo kupovinu ove godine, samo nas je bebica još bolje pogurala da to realiziramo što prije🙈😂
Jagoda meni je prošli tjedan bilo super što se tiče mučnina. Napokon sam mogla normalno "živjeti", do petka navečer kad je sve krenulo.🤢 Muž radi ručak danas, meni sve miriše koliko sam gladna, ali čim sam stavila komad mesa u usta, želudac van. 🤢😔 Nadam se da će ti se smiriti mučnine!🤞🙏
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Suosjećam sa svima koje se još mučite s mučninama, hvala Bogu, meni su postale puno izdržljvije, samo konstantno imam odvratan bljutavi okus u ustima, uz laganu mučninu, i stalno moram imati žvakaću ili mentol. Skužila sam da mi nije zlo samo kad jedem pa se trudim stalno nešto žvakat. Napokon imam osjećaj da mi život donekle dolazi u normalu, jedva čekam da ovo prvo tromjesečje prođe… a o umoru da ne pričamo, svaki dan ćornem na kauču obavezno i onda već u pola 10 navečer me počne hvatat spavanac
Meni su mučnine nekim danima užas, nekima haos. Lice mi sve ima neke sitne bobice i mitsere. 🙄🙄🙄 ovo neki pubertet sa 27🙄
Aaaa sto se tice umora, ja ne znaam. Kao da sam stalno na pola snage. Ali sve je bolje.
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Ja nemam vec odavno mucnine. A imala sam bas velike, i povracala, al samo su odjednom prestale. Ja se trudim odmarati zbog tog hematoma, bukvalno samo lezim, pijem utrogestan, nemam vise krvarenja. Imam neki odmor na poslu pa cu ga iskoristiti videcu sa doktorkom u utorak mozda se ne budem vracala na posao. Bolje da sto vise odmaram. Iako mi je posao lagan, mozda nije dobro da toliko dugo sedim i zamaram se
Lily, tako je i meni.. bljutav okus u ustima,danas smo išli na pizzu u labin, u ta 2 sata sam dva puta morala na wc i nisam imala izražen apetit za pizzu kao inače pa sam uživala u najobičnijoj - margeriti 🙈 definitivno me još muče mučnine, podnošljivije je, al još nisam sva svoja...isto mučim muki s pristicima, borim se s jednim groznim, sutra ujutro izbije novi 🙄 izgledam kao dečki kad uđu u pubertet pa imaju milijun prišteva po licu.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Cure, upravo saznah da mi vj.kuma trudna s trojcekima 🤩🤩🤩 prirodno!
Nakon godinu dana pokusavanja..
Nemrem sebi doci 🤣🤣🤣
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Sortiraj odgovore
Najstariji