Ana26 dobro nam dosla! Ja uzimam Novalac ☺️
Cure, navalila sam veceras na slane stapice… uhhhh biti ce natecenosti od soli, ali kad mi bas pasu 🤦🏻♀️🤭 nizak tlak + glavobolja 🤢
BabyBoy 💙
Cure ja se konačno pridružujem vašoj temi. Ja sam s teme MPO. U prošloj trudnoći sam imala spontani u 11 tj pa sam čekala sa prođem 12 tj i pregled.
Prekjučer sam imala pregled i sve je ok i konačno mogu odahnuti. Još uvijek ne mogu vjerovati da sam trudna i da je sve ok, mislila sam da nikada ovo neću dočekati.
Cure, kakve vi prenatale pijete?
Ana26, baš mi je drago da si nam se pridružila, ja sam baš pratila kad ćeš doć i očekivala sam te.. Super da je sve dobro 🥳🥳
Ja pijem samo folnu...
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Amarenna Imam jednu molbu za tebe,ako ti nije problem da preuzmes skroz listu. Ja bi drage volje nastavila al ce mi oduzimati puno vremena pratiti i citati svaku stranicu i sve rucno pisati a od ponedjeljka mi je ludnica u skoli na poslu,pocinje nastava pa cemo imati neka predavanja sastanke. Vec vidim da ce mi sve biti gusto,i da necu biti toliko aktivna uz sina od godinu i pol kad dođem kuci.
I da vas pitam kako vi s doktorima dali se mozete dogovoriti da vas salje ranije na komplikacije? Ja bi trebala radit do 45 dana pred termin ako trudnoca tece u redu. Sa sinom sam poslana na komplikacije u 32tj jer sam se pocela otvarati,a sad mi govori kolegica koja radi kod drugog ginekologa kako je to sve od doktora do doktora,da zene idu i od 12-13tj na komplikacije. Neznam dali da pokusam pitati ginekologicu u ponedjeljak na pregledu kako to ide..
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Teich bila si u pravu, predug mi je potpis pa nije htjelo.
Meni je moja ginekologinja htjela otvoriti komplikacije odmah na prvom pregledu,ona svima otvara bez problema, sve ovisi od ginekologa. Jesi ju pitala da ideš na komplikacije?
Mimica hvala ti! Meni je moja ukinula folnu,kaže da se pije do 12 tj i rekla mi je da si sad kupim prenatal.
Flowerson hvala! 💞
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Amarenna Imam jednu molbu za tebe,ako ti nije problem da preuzmes skroz listu. Ja bi drage volje nastavila al ce mi oduzimati puno vremena pratiti i citati svaku stranicu i sve rucno pisati a od ponedjeljka mi je ludnica u skoli na poslu,pocinje nastava pa cemo imati neka predavanja sastanke. Vec vidim da ce mi sve biti gusto,i da necu biti toliko aktivna uz sina od godinu i pol kad dođem kuci.
I da vas pitam kako vi s doktorima dali se mozete dogovoriti da vas salje ranije na komplikacije? Ja bi trebala radit do 45 dana pred termin ako trudnoca tece u redu. Sa sinom sam poslana na komplikacije u 32tj jer sam se pocela otvarati,a sad mi govori kolegica koja radi kod drugog ginekologa kako je to sve od doktora do doktora,da zene idu i od 12-13tj na komplikacije. Neznam dali da pokusam pitati ginekologicu u ponedjeljak na pregledu kako to ide..
Ja isto radim u školi i meni je ginekolog doslovno na prvom pregledu nudio odlazak na komplikacije, kada god želim. Ne znam zašto, jer je sve u redu i uvijek je bilo, jedino što imam 39g, pa sam valjda starija prvorotkinja. Ja još radim i osim povremene žgaravice dobro se osjećam. Idem korak po korak, zasada planiram izdržati do proljetnih praznika i onda ne znam bih li se vraćala, čisto iz lijenosti, ne da mi se.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
I meni je htjela odmah otvoriti komplikacije, ali zato jer sam ivf iako to nije indikacija za komplikacije, ali ona je rekla da može... Ja nisam ipak htjela odmah, nadam se da će mi htjet otvoriti kad se odlučim da bih htjela 🙈
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Lily hvala ti.🤭 Iskreno, nadam se da će sutra biti sve 'okej'.😂
Flowerson vjerujem ti, nadam se da će ti dati malo predaha.😅🙈 mi smo iskoristili dan za predivnu (i predugu) šetnju da sam jedva dočekala doći doma i sjesti na kauč. A već vidim da sam oko 21:30 u krevetu jer jedva gledam.😂
Ana dobro nam došla i da se do kraja zadržiš s nama na temi.🤗🤭 Neka te do kraja prati uredna i školska trudnoća i bez komplikacija.🤞🍀
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Nisam je nikada pitala u prosloj trudnoci sam se super osjecala i htjela sam raditi. Ali sad mi se vrti po glavi da bi odradila jos 2-3mj cisto jer nam je iskreno sve gusto. Suprug radi u policiji smjene 12-24 ja prve i druge,sin nam je u vrticu ako se poklopi da oboje radimo popodne onda mi uskace sestra po maloga. Bas nam postaje gusto 😔 a ako imam pravo otisla bi na komplikacije.
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Ajoj 🙈 ajde probat ću...😘
Ana kad ti je termin da te napišem na listu 😊
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ajoj 🙈 ajde probat ću…😘
Ana kad ti je termin da te napišem na listu 😊
Hvala ti,bas si dusa 💕
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji