.milai ja sam zadnji ciklus imala 18.12. :) Po kalendaru bi trebale biti isto, ali mislim da je meni bila kasna O, vidjet ćemo na pregledu što kaže uzv. Tek drugi petak ću saznati. Obavezno javi kako je prošao pregled.
Kod mene je O taj ciklus bila ranije nego inace, na 14dc, iako inace bude 16, cak 17dc, a i test mi je pravo rano pokazao +.
Javljam sutra cim zavrsi pregled
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
Nisam se prijavila za popis “na vrijeme” ali evo meee.. termin 10.9. 😊
-
Za cure koje su pisale za robu, ja sam se isto prebacila na tajice 🤦🏼♀️ Sve me stišće i smeta, napuhnuta sam i sve bi dala da mogu biti 24/7 u pidžami 😂
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
07.09. 💙
Evo i mene😍. ZM 28.12, pozitivan test 29.01. Prva beba, imam 37god. Bit ce zabavno!
Alinutza dobrodošla! Čestitam na plusiću 🥰 i želim ti sto mirniju i lakšu trudnoću 🥳
-
Chivas super da ti se i doktor brzo javio, odmah je lakše kad dobiješ i stručan savjet. Bez brige, vjerujem da smo sve mi kojima je prva trudnoća jednako u “panici” cim se nešto promijeni ili se pojavi neki novi simptom. Sve je to normalno.
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
07.09. 💙
Evo i mene😍. ZM 28.12, pozitivan test 29.01. Prva beba, imam 37god. Bit ce zabavno!
Dobrodošla! :)
Prošao moj pregled, još je rano za određivanje termina poroda, naručena za tjedan dana. Još nikom ne govorimo ništa.
Alinutza dobro nam došla 🥰
.
Budem ponovo stavila popis kad se jos cura javi ☺️ za sad znamo spol samo kod mame andela koliko vidim 💙
Pozdrav! Termin mi je 25.8. Prijavljujem se za iduci popis. Bili smo na pregledu, sve mjere i nuhalni su u redu, sada cekamo rezultate Niftya. Ni hematoma vise nema, 😊, a terapiju pijem do kraja kutije. Ovaj puta sam dobila i magnezij.
Odlicne vijesti 💪🏼👏🏼🎉
Amelie Erin Tara cestitke na pregledima 😊😊
.
Alinutza, dobro nam dosla 😊 Lijepe su to godine, i jos ces ih dodatno uljepsati ako Bog da. Neka sve bude uredno i kako treba 😊🥰
.
Imaa, cestitke na djecaku🥰🥰 Neka vam bude ziv, zdrav i vazda sretan😊
.
PrincessMimi, hvala na listi😊 polako ce se jos prosirivati i uskoro ce svi pomalo saznati spol😊 vrijeme bas brzo ide 🥰
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji