Aries isto tako, stalno se brinem i dns jos me uhvatio ogroman strah oko tog aspirina kojeg pijem, citam da moze bit stetno. Ne znam sta mislit vise isto cekam od pregleda do pregleda samo da sve bude oke..
Mallla meni je isto jako drago da je tu odlicna ekipa!
Ruli ne brini se, ja bih radije da mi nije preporucio i da ne pijem..
teichmmb super da ides u tu polikliniku, ja se dvoumim izmedu dr Hafnera i dr Grgica. Jos cu malo istraziti pa cu se naruciti, ako imas neki prijedlog slobodno pisi :)
Ja sam se odlučila za dr Hafnera, odradila prvi pregled kod njega i stvarno sam zadovoljna, mislim da je stručan a opet opušten pristup. Tako da preporuke za njega, a planiram roditi na Sv Duhu tako da mi je i to igralo ulogu.
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Ma cure ne brinite zbog Andola, svaki doktor ima iskustva i sigurno nije preporučio nešto za što se zna da je štetno. Uostalom, obavit ćete krvne slike pa će se vidjeti jel ikako utječe. Uvijek možete prestati ako se vidi da je nešto napravio.
A što se tog nekog straha tiče, mislim da smo tu sve iste. Ja baš jučer komentirala kako mi je mjesec dana između pregkeda ful predugo jer kako da ja znam što se događa. Trebali bi postojat neki UZV ko tlakomjeri tak da možemo škicnut s vremena na vrijeme...
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Ja doslovno križam dane na kalendaru do pregleda. Anksiozna sam jer sam imala to krvarenje, pa se nije vidjela trudnoća, pa ipak je, pa ne znam.. samo želim čuti malo srce i to je sve što mi treba.
Ja nisam baš za opciju baby watchera, mislim da bi bila još anksioznija. Ma, samo da pregrmimo ovaj prvi period dok još ne osjetimo pokrete bebe, kasnije bude super :)
In other news... vaga mi kaže isto, ali ja jedva zakopčavam hlače. Napuhana sam, ko da mi se već vidi trbuščić. Mislim, čitala sam da u drugoj trudnoći to ide brže, ali heeeej veeeć?
Cure, ja sam stalno tjeskobna i zabrinuta. Imam neke zdravstvene probleme koji će se sada u trudnoći još više izraziti. Nije bilo planirano, pa stalno imam crne misli. Nadam se da ću s vremenom prihvatiti svoju situaciju. Moram. Danas mi je prvi pregled, javim termin.
Ja doslovno križam dane na kalendaru do pregleda.
Ruli, mi se izgleda pratimo. Posljednji ciklus mi je bio 18.12., + na 11 dpo (11.01.), a termin bi trebao biti 24.09., iako nisam jos bila ni na jednom pregledu da bi doktor to i potvrdio. Sutra ujutro mi je prvi pregled, 8:30, i trebalo bi da sam 6+6, nadam se da ce sve biti OK.
Sto se odgovora ostalim curama tice oko PCR testiranja, i sama sam u medjuvremenu iscitala oko toga, i definitivno nije mjerodavan kao pokazatelj aktivne infekcije i kao uslov za izlazak iz karantene. Jucer sam, na uputu doktorice iz DZ, ponovila PCR, jutros dobila pozitivan nalaz, ali kad sam ih ponovo nazvala i pitala da li mogu raditi neki drugi test koji bi pokazao jesam li jos uvijek u aktivnoj infekciji, odnosno jesam li zarazna - poslali su mu uputnicu za antigenski test koji je bio negativan. Tako da sam jos danas u 'kucnom pritvoru', a od sutra nadam se krecu bolji dani i ljepse vijesti.
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
Erin ne mogu ti reći da će sve biti u redu, ali mogu ti reći da smo tu za tebe. Javi kako je prošao pregled.
.mila i ja sam zadnji ciklus imala 18.12. :) Po kalendaru bi trebale biti isto, ali mislim da je meni bila kasna O, vidjet ćemo na pregledu što kaže uzv. Tek drugi petak ću saznati. Obavezno javi kako je prošao pregled.
Erinne mogu ti reći da će sve biti u redu, ali mogu ti reći da smo tu za tebe. Javi kako je prošao pregled.
Hvala na lijepim riječima. Javim
Sortiraj odgovore
Najstariji