Evo i mene mame, skroz sam zaboravila da je otvorena ova grupa. 🙊
Što se tiče emocija dobro se držim, još ni jednog plakanja. Dođe mi npr da negdje odem, do trgovine ili tako nešto, a zapravo sam još usporena i mislim si kakva trgovina lezi kod kuće.
Što se tiče pedijatra, suprug će u ponedjeljak ići i tražiti jer smo ga tek jučer prijavili u matični ured i treba vremena dok mbo prođe kroz sustav.
Dojenje nam nije išlo nikako, ali sam se počela izdajati još u bolnici . Jutros smo tek uspjeli nešto malo, ne mogu uopće procijeniti koliko je pojeo. Što Jana kaže koliko zijeva i mlati glavom kad ga uhvati glad nema šanse da se potrudi oko sisanja. 😬
Tako da smo na dohrani + izdojenom mlijeku, a daj Bože da uznapredujemo i s dojenjem.
Sljedeći tjedan se važemo pa me baš zanima kakvo će biti stanje.
'21. 💙
'24. 💛
Haru ma bravo, hehehe. Izgleda da sam ja ovdje najplacljivija 🤣 - popodne me rasplakalo sto mi je ispala grudica kakaa dok sam posipala tiramisu mi je pokvarila jednolicnu povrsinu. 😂😂😂
Bebica cd ti sigurno napredovati na tezini. 🙂 je li mu ponudis dojenje prije ili poslije bocice?
To za odlazak negdje potpuno razumijem. 😆 i ja bi najradije u neku dugu setnju, a onda se sjetim da jos ne smijem. 😅
Nego, gdje nam je Missy? Nadam se da je sve ok!
Haru Karlo je čak 8. dan skužio kako se to sisa 🤣 on je najsporiji sisavac na svijetu 🤣
Ali imam osjecaj da uopce ne jede, nego da se tješi.
Izdojim svoje mlijeko, dam mu da klopa tjekom dana. I kasnije da zaspi malo sisa, pa bljucne.
Tijekom noći, sisanje zaboravimo jer nema šanse da uhvati, valjda su mu pretvrde. I tijekom noci je na AD. 2x po 60ml. Sinoć sam mu dala AD u 2 produdio se u 4:30, još jednom 60 ml i spavao do pola 8. Mi relativno zadovoljni 😄
Sad smo krenili sa kapima, nadamo se da nece biti grceva 😄
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ponudim mu dojenje prije bočice. Fabijan jede 70ml i imam osjećaj da bi mogao i više, bude da izvučem praznu bočicu iz usta, a on još vuče. Morat ću pitati patronažnu sutra.
Zadnja 2-3 dana, između 16 i 18 h ne može nikako zaspati, bude kmezav ... Je li moguće da su grčevi već i to u isto doba dana? Ili je do toga što tada dobije samo moje izdojeno mlijeko pa mu nije dovoljno ili?
'21. 💙
'24. 💛
HaruKarlo je čak 8. dan skužio kako se to sisa 🤣 on je najsporiji sisavac na svijetu 🤣
Izdojim svoje mlijeko, dam mu da klopa tjekom dana. I kasnije da zaspi malo sisa, pa bljucne.
Tijekom noći, sisanje zaboravimo jer nema šanse da uhvati, valjda su mu pretvrde. I tijekom noci je na AD. 2x po 60ml. Sinoć sam mu dala AD u 2 produdio se u 4:30, još jednom 60 ml i spavao do pola 8. Mi relativno zadovoljni 😄
Sad smo krenili sa kapima, nadamo se da nece biti grceva 😄
Koje kapi mu daješ? 🙂
'21. 💙
'24. 💛
HaruKarlo je čak 8. dan skužio kako se to sisa 🤣 on je najsporiji sisavac na svijetu 🤣
Sad smo krenili sa kapima, nadamo se da nece biti grceva 😄Koje kapi mu daješ? 🙂
D3+K1 Babytol i Biogaia 😄
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sad smo krenili sa kapima, nadamo se da nece biti grceva 😄Koje kapi mu daješ? 🙂D3+K1 Babytol i Biogaia 😄
Hvala 🤗 Nama su u bolnici rekli D3 tek od 15.dana, a Biogaiu jedna patronažna da dajemo isto tako tek. Sa strane kad ispitujem svi imaju drugačiji savjet. Imam čitav popis pitanja za patronažnu sutra. 😬
'21. 💙
'24. 💛
Sad smo krenili sa kapima, nadamo se da nece biti grceva 😄Koje kapi mu daješ? 🙂D3+K1 Babytol i Biogaia 😄Hvala 🤗 Nama su u bolnici rekli D3 tek od 15.dana, a Biogaiu jedna patronažna da dajemo isto tako tek. Sa strane kad ispitujem svi imaju drugačiji savjet. Imam čitav popis pitanja za patronažnu sutra. 😬
Meni na otpusnom pismu pise od 8. dana 🤣 svako svoje prica 🤣
Bome, morat cu i ja pocet zapisivat pitanja nama ce doc kad pupak otpadne, pokazati kupanje.
I poceo se jako gulit nadam se da ce mu ulje u vodi to malo popravit 😬
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sad smo krenili sa kapima, nadamo se da nece biti grceva 😄Koje kapi mu daješ? 🙂D3+K1 Babytol i Biogaia 😄Hvala 🤗 Nama su u bolnici rekli D3 tek od 15.dana, a Biogaiu jedna patronažna da dajemo isto tako tek. Sa strane kad ispitujem svi imaju drugačiji savjet. Imam čitav popis pitanja za patronažnu sutra. 😬Meni na otpusnom pismu pise od 8. dana 🤣 svako svoje prica 🤣
Bome, morat cu i ja pocet zapisivat pitanja nama ce doc kad pupak otpadne, pokazati kupanje.
I poceo se jako gulit nadam se da ce mu ulje u vodi to malo popravit 😬
Nama je pupak otpao 7.dan, a što se tiče guljenja skužila sam i ja. Između prstiju, na gležnjevima, zglobovima, sve gdje je kao pregib. 🙊 Sutra ćemo se odvažiti na kupanje.
'21. 💙
'24. 💛
Sad smo krenili sa kapima, nadamo se da nece biti grceva 😄Koje kapi mu daješ? 🙂D3+K1 Babytol i Biogaia 😄Hvala 🤗 Nama su u bolnici rekli D3 tek od 15.dana, a Biogaiu jedna patronažna da dajemo isto tako tek. Sa strane kad ispitujem svi imaju drugačiji savjet. Imam čitav popis pitanja za patronažnu sutra. 😬Meni na otpusnom pismu pise od 8. dana 🤣 svako svoje prica 🤣
I poceo se jako gulit nadam se da ce mu ulje u vodi to malo popravit 😬Nama je pupak otpao 7.dan, a što se tiče guljenja skužila sam i ja. Između prstiju, na gležnjevima, zglobovima, sve gdje je kao pregib. 🙊 Sutra ćemo se odvažiti na kupanje.
E da, tocno tako se i on guli. Kod nas pupak još stoji. Možda da ga se usudim dirat i vezat možda bi otpao, ali radim kako su mi u bolnici rekli 😄
Javi što kaže patronažna i kako je prošao kupanac 😄
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji