Mi smo pokupili virozu još 17.2 kašalj je trajao 9 dana,curenje nosa.Nakon toga evo danas temperaturu 38 a inace vesel,dok.kaze nije grlo,cista pluca,pio je sumamed,sad si mislim je moguće od zubića,izbile trojke? Eh da ,dali vasi klinci nesta nauce reći i onda ne koriste dugooo,Teo je znao reci tata,i pošto nam je tata na terenu po mjesec ipo,kad je došao kuci zvao ga je mama,i ja mu kazem to je tata, i on ponovi,i opet nastavi mama zvati ga,jel to normalno?? Inače sve razumije,ima pokaznu gestu,počeo je klimat glavom za da,i odmahnuti za ne kad ga pitam nesta dali želi..
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Di ste ekipa baš je tiho tu na forumu!!
Evo da se malo javim.. Kod nas manje više ništa posebno novo - Mila je dobro i zdrava je, spava cilu noć bez buđenja. Sa govorom je još baš slaba, osim onih standardnih riječi u zadnje vrijeme govori tapuče za papuče.
Da kućne o drvo, evo već 3 ili čak i 4. Tjedan ide u vrtić bez ikakvih boleština, tako da sam baš zadovoljna..
@mateja32, Mila je isto znala tako, uhvati se neke riječi, pa je govori za sve, pa onda prestane skroz, pa opet krene i tako. Ja mislim da je to sve normalno 🤷♀️
Uuu puno zanimljivih tema se otvorilo a ne stižem tipkat, čitam dok dojim a ne mogu jednom rukom pisat.
Pozz iz ranojutarnje smjene!Bumac - ja sam ti ekspert za frenulume jer ih je moja mala imala. Ima isti ispod usne kao i vaš ali taj nismo ricnuli, zato ima i žulj na usni od dojenja od početka jer je ne može izvrnit. I mislim da zbog tih frenuluma je imala i onako jaki refluks. Refluks je uvik simptom, nikad uzrok ili sam od sebe.
Ja sam postala expeet jer posteriorni frenulum nitko ne može u ovoj lijepoj našoj dijagnosticirat osin par ljudi a ja imam sreću da jedna od tih ljudi živi i radi u Splitu, jedna od savjetnica za dojenje. Nakon šta me pedijatrica otkantala, orl privatnik itd, ona nas je spasila i ricnula to ispod jezika ali čak ni ona ne zna važnost vježbica da se vrati jeziku mobilnost i da se tkivo ne spoji nazad. Sve sam tribala sama. Usnu nije tila dirat jer iako je ne izvrne, imala je tad dobar hvat i jak usis. Usis, is that a word? 🙈😂
Pozdrav Tracy, tražeći neko rješenje posteriorni frenulum moje bebe od 3 mjeseca naišla sam na vaš post.
Moja beba isto ima tihi refluks, i savjetnica za dojenje mi je rekla da razlog može biti skraćeni frenulum. Nažalost naš ORL ne vidi da on to ima, kaže da mu je jezik mobilan i da čekam da preraste refluks, ali ja jednostavno ne mogu gledati svoje djete kako se pati. Možemo li se čuti preko maila samo me zanima vaše iskustvo?
Ko oće više o frenulumu neka mi se javi na mail da vam pošaljem instagram profile stručnjaka koje pratim jer dok bi natipkala važnost svega toga i blog s vježbicama ode i kliknila ODUSTANI slučajno mislim da bi na psihijatriji završila. A i ne želim imenovat doktore tu. Tako da mi ostavi mail! Nas je spasilo štrajka dojenja ta procedurica. A i frenulumi utječu na puno toga, i posli u životu, i na posturu tijela i svašta nešto, ugl show. 🙈 A to se prije nije znalo i doktori jednostavno nisu to učili u školi i ko se dodatno ne educira, ne može ti pomoć. A naši doktori na žalost su svi stariji i ne educiraju se i nije ni za krivit ih ali masu roditelja lutaju i ne znaju u čemu je problem i odustanu od dojenja ili žive sa posljedicama (reflux, štrajk, odbijanje sise, krute ruke, ne izgovaranje R, svašta nešto) bez da znaju od čega je i to je pretužno.
Možete li mi poslati mail da vam se javimo u vezi frenuluma, jako nam je bitno, i jako se mučimo?
Jutro cure, di ste sve nestale?! Kako bebači? Jesu počeli todlerski tantrum 😅
Mi smo dobro, niš nas ne boli, jedna trica je konačno izbila, druga će sad svaki čas, baš sam jučer vidila krvavu granicu. Maaaaalo slabije jede ali to je u principu to. Konačno kreće ljepše vrijeme pa smo cili vikend proveli vani, nadam se sad stalno tako..
Jutro cure, di ste sve nestale?! Kako bebači? Jesu počeli todlerski tantrum 😅
Mi smo dobro, niš nas ne boli, jedna trica je konačno izbila, druga će sad svaki čas, baš sam jučer vidila krvavu granicu. Maaaaalo slabije jede ali to je u principu to. Konačno kreće ljepše vrijeme pa smo cili vikend proveli vani, nadam se sad stalno tako..
Pozdrav,Evo kod nas je krenulo,nocu budenje vristući i placuci..
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
Ljudi, sretan vam Uskrs!
Nadam se da ste se lijepo provele i najele svega lipog 😎💕
I da su dječica dobro!
Mateja, jel situacija bolja?
Pozdrav, nije me bilo neko vrijeme, sto se tice spavanja vise nema plača ali ucestalo budenje je i dalje tu.Trebam savjet, kako prestati dojiti,s nijednom kceri nisam imala tih problema,a s Teom je muka,nece bocu,nece iz salice mljeko,ali i s hranom brlja,u danu po 5x sisa i nocu toliko,izvuko me izmuci me,ne mogu,ali njegov plač,cupanje,udaranje ne znam kako tome stati na kraj
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
Ljudi, sretan vam Uskrs!
Nadam se da ste se lijepo provele i najele svega lipog 😎💕
I da su dječica dobro!
Mateja, jel situacija bolja?Pozdrav, nije me bilo neko vrijeme, sto se tice spavanja vise nema plača ali ucestalo budenje je i dalje tu.Trebam savjet, kako prestati dojiti,s nijednom kceri nisam imala tih problema,a s Teom je muka,nece bocu,nece iz salice mljeko,ali i s hranom brlja,u danu po 5x sisa i nocu toliko,izvuko me izmuci me,ne mogu,ali njegov plač,cupanje,udaranje ne znam kako tome stati na kraj
Hej, ja iskreno mislim da trebaš 2-3 dana pretrputi plakanje i ne dat mu dojiti i to je to. Nema nekog drugog čarobni načina, on je sad već veliki i kuži sve, a vjerovatno ti slabije jede jer još doji..
To je samo moje mišljenje naravno
Sortiraj odgovore
Najstariji