🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Mateja32

Broj poruka: 489

Prijavi adminu

Mi smo pokupili virozu još 17.2 kašalj je trajao 9 dana,curenje nosa.Nakon toga evo danas temperaturu 38 a inace vesel,dok.kaze nije grlo,cista pluca,pio je sumamed,sad si mislim je moguće od zubića,izbile trojke?  Eh da ,dali vasi klinci nesta nauce reći i onda ne koriste dugooo,Teo je znao reci tata,i pošto nam je tata na terenu po mjesec ipo,kad je došao kuci zvao ga je mama,i ja mu kazem to je tata, i on ponovi,i opet nastavi mama zvati ga,jel to normalno?? Inače sve razumije,ima pokaznu gestu,počeo je klimat glavom za da,i odmahnuti za ne kad ga pitam nesta dali želi..

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• buhtlica34

Broj poruka: 727

Prijavi adminu

Di ste ekipa baš je tiho tu na forumu!!
    Evo da se malo javim.. Kod nas manje više ništa posebno novo - Mila je dobro i zdrava je, spava cilu noć bez buđenja. Sa govorom je još baš slaba, osim onih standardnih riječi u zadnje vrijeme govori tapuče za papuče.
    Da kućne o drvo, evo već 3 ili čak i 4. Tjedan ide u vrtić bez ikakvih boleština, tako da sam baš zadovoljna..
    @mateja32, Mila je isto znala tako, uhvati se neke riječi, pa je govori za sve, pa onda prestane skroz, pa opet krene i tako. Ja mislim da je to sve normalno 🤷‍♀️

• Ivka1688

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Tracy_

Uuu puno zanimljivih tema se otvorilo a ne stižem tipkat, čitam dok dojim a ne mogu jednom rukom pisat.
    Pozz iz ranojutarnje smjene!Bumac - ja sam ti ekspert za frenulume jer ih je moja mala imala. Ima isti ispod usne kao i vaš ali taj nismo ricnuli, zato ima i žulj na usni od dojenja od početka jer je ne može izvrnit. I mislim da zbog tih frenuluma je imala i onako jaki refluks. Refluks je uvik simptom, nikad uzrok ili sam od sebe.
    Ja sam postala expeet jer posteriorni frenulum nitko ne može u ovoj lijepoj našoj dijagnosticirat osin par ljudi a ja imam sreću da jedna od tih ljudi živi i radi u Splitu, jedna od savjetnica za dojenje. Nakon šta me pedijatrica otkantala, orl privatnik itd, ona nas je spasila i ricnula to ispod jezika ali čak ni ona ne zna važnost vježbica da se vrati jeziku mobilnost i da se tkivo ne spoji nazad. Sve sam tribala sama. Usnu nije tila dirat jer iako je ne izvrne, imala je tad dobar hvat i jak usis. Usis, is that a word? 🙈😂

Pozdrav Tracy, tražeći neko rješenje  posteriorni frenulum moje bebe od 3 mjeseca naišla sam na vaš post. 
    Moja beba isto ima tihi refluks, i savjetnica za dojenje mi je rekla da razlog može biti skraćeni frenulum. Nažalost naš ORL ne vidi da on to ima, kaže da mu je jezik mobilan i da čekam da preraste refluks, ali ja jednostavno ne mogu gledati svoje djete kako se pati. Možemo li se čuti preko maila samo me zanima vaše iskustvo? 

• Ivka1688

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Tracy_

Ko oće više o frenulumu neka mi se javi na mail da vam pošaljem instagram profile stručnjaka koje pratim jer dok bi natipkala važnost svega toga i blog s vježbicama ode i kliknila ODUSTANI slučajno mislim da bi na psihijatriji završila. A i ne želim imenovat doktore tu. Tako da mi ostavi mail! Nas je spasilo štrajka dojenja ta procedurica. A i frenulumi utječu na puno toga, i posli u životu, i na posturu tijela i svašta nešto, ugl show. 🙈 A to se prije nije znalo i doktori jednostavno nisu to učili u školi i ko se dodatno ne educira, ne može ti pomoć. A naši doktori na žalost su svi stariji i ne educiraju se i nije ni za krivit ih ali masu roditelja lutaju i ne znaju u čemu je problem i odustanu od dojenja ili žive sa posljedicama (reflux, štrajk, odbijanje sise, krute ruke, ne izgovaranje R, svašta nešto) bez da znaju od čega je i to je pretužno.

Možete li mi poslati mail da vam se javimo u vezi frenuluma, jako nam je bitno, i jako se mučimo?

Tracy_

Broj poruka: 297

Prijavi adminu

žao mi je što se mučite.
    slobodno ostavite svoj mail ili br mobitela pa Vam se javim :)

• buhtlica34

Prijavi adminu

Jutro cure, di ste sve nestale?! Kako bebači? Jesu počeli todlerski tantrum 😅
    Mi smo dobro, niš nas ne boli, jedna trica je konačno izbila, druga će sad svaki čas, baš sam jučer vidila krvavu granicu. Maaaaalo slabije jede ali to je u principu to. Konačno kreće ljepše vrijeme pa smo cili vikend proveli vani, nadam se sad stalno tako.. 

Mateja32

Prijavi adminu

buhtlica34

Jutro cure, di ste sve nestale?! Kako bebači? Jesu počeli todlerski tantrum 😅
    Mi smo dobro, niš nas ne boli, jedna trica je konačno izbila, druga će sad svaki čas, baš sam jučer vidila krvavu granicu. Maaaaalo slabije jede ali to je u principu to. Konačno kreće ljepše vrijeme pa smo cili vikend proveli vani, nadam se sad stalno tako..

Pozdrav,Evo kod nas je krenulo,nocu budenje vristući i placuci..

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰

• buhtlica34

Prijavi adminu

Ljudi, sretan vam Uskrs!
    Nadam se da ste se lijepo provele i najele svega lipog 😎💕
    I da su dječica dobro!
    Mateja, jel situacija bolja?

Mateja32

Prijavi adminu

buhtlica34

Ljudi, sretan vam Uskrs!
    I da su dječica dobro!

Pozdrav, nije me bilo neko vrijeme, sto se tice spavanja vise nema plača ali ucestalo budenje je i dalje tu.Trebam savjet, kako prestati dojiti,s nijednom kceri nisam imala tih problema,a s Teom je muka,nece bocu,nece iz salice mljeko,ali i s hranom brlja,u danu po 5x sisa i nocu toliko,izvuko me izmuci me,ne mogu,ali njegov plač,cupanje,udaranje ne znam kako tome stati na kraj 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰

• buhtlica34

Prijavi adminu

Mateja32

buhtlica34

Ljudi, sretan vam Uskrs!
    I da su dječica dobro!
    Pozdrav, nije me bilo neko vrijeme, sto se tice spavanja vise nema plača ali ucestalo budenje je i dalje tu.Trebam savjet, kako prestati dojiti,s nijednom kceri nisam imala tih problema,a s Teom je muka,nece bocu,nece iz salice mljeko,ali i s hranom brlja,u danu po 5x sisa i nocu toliko,izvuko me izmuci me,ne mogu,ali njegov plač,cupanje,udaranje ne znam kako tome stati na kraj

Hej, ja iskreno mislim da trebaš 2-3 dana pretrputi plakanje i ne dat mu dojiti i to je to. Nema nekog drugog čarobni načina, on je sad već veliki i kuži sve, a vjerovatno ti slabije jede jer još doji..
    To je samo moje mišljenje naravno

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.