Endzrue posalji nam slikice rockasa kad bude obavezno😀
Sanja0508 javi se svako toliko kad nas vec citas,a kuci je uvijek najljepse,ali lijepi đir ste napravili👍
Sunce7 hvala😘😘😘
Lorre bravooo Niko🥳,samo neka jede vjerujem da ti je puno lakse sada.Presladak je i veliki je on.
Bilja ajme i Šimun nam je takav slatkis❤
Bas je lijepo citati da se druzite ja sam jedina koliko se sjecam tu iz Pule,ako koja bude dolazila neka se javi😀😉
Mi smo svaki dan na moru,po 2 puta na dan ujutro pa doma na rucak i vracamo se.Pozz s plaze🙃 https://ibb.co/80XFf2L
Cestitke na Krstenju ♥️
Kakva fotka, uzivajte!!⚓️🐋 slatkica mala
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Dugoo nas niee bilo , ove bebice su sve preslatke nezna se koja je slađa 😳😳
Mi smo se konačno oporavile od viroze, Lanu je nedavno nakon tog laringitis uvatio al sad je okej isskašljava to, bila je na inhaliranju dva dana. Znači nakon tog je u tjedan ipo dana dobila 400 gr znači tolko nije ni u mj dana na zadnjem pregledu 🤣
Ona se počela odizati na noge nedavno, sad piči puzeći samo tako (di god je u pravilnom položaju) još je vojnički draže 🤣
Jedva sam ju uslikala za 9mj, odma se diže i bježi lopuža
https://ibb.co/SKQqNLW
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Dugoo nas niee bilo , ove bebice su sve preslatke nezna se koja je slađa 😳😳
Mi smo se konačno oporavile od viroze, Lanu je nedavno nakon tog laringitis uvatio al sad je okej isskašljava to, bila je na inhaliranju dva dana. Znači nakon tog je u tjedan ipo dana dobila 400 gr znači tolko nije ni u mj dana na zadnjem pregledu 🤣
Ona se počela odizati na noge nedavno, sad piči puzeći samo tako (di god je u pravilnom položaju) još je vojnički draže 🤣
Jedva sam ju uslikala za 9mj, odma se diže i bježi lopuža
https://ibb.co/SKQqNLW
Slatkica😍 bas ima puno kosice i jako lijepu tuticu😊
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Da li ste pocele gledati malo te autosjedalice,mi smo jos u jaju ali pomalo joj gledam sta bi uzela pa ako ima tko koju za preporuciti?
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Da li ste pocele gledati malo te autosjedalice,mi smo jos u jaju ali pomalo joj gledam sta bi uzela pa ako ima tko koju za preporuciti?
Mi smo vec odavno izasli iz jajeta 🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sunce sretan 11.minic🥳🥳🥳 nas zadnji minic prije ročkasa😊
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sretan minic Korini. Ajme jos jedan i godina dana proletila 😍 joooj. prebrzo je, prebrzoooo. 😂
A za autosjedalicu, vec jako dugo ju koristimo.
Stavim sliku ove koju smo mi uzeli. Super mi je, samo eto on ne voli sjediti bas vec stalno biti u pokretu pa da je i od zlata opet bi bio mali zlocko 😂
ali ajde tempiramo duza putovanja po vremenu kada mu se spava, pa zaspe u voznju 😂
https://ibb.co/Bw3Sv8c evo ova
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Pozdrav cure!
Ja čitam ali nikako da nešto napišem, vratile semo se ovaj tjedan u Zg pa se još navikava mo na sve, ipak nas nije bilo 2 mjeseca. Mili je sve novo sada 😂
Jučer smo i na svadbi bili, doduše do 22, ali eto, pokušali smo barem otići. Ali rekla sam nema svadbi dok ne bude mogla ostati s nekim cilu noć lipo, pa da se zabavim, ovo je samo mrcvarenje I sebe i nje.
Nas muče donje dvice, ali nikako da niknu, a onda je dosta kenjkava zbog njih.
Daniella, mi imamo Britax dual i size m, i zadovoljni smo. Isto već duuugo je koristimo. Puno je bolja u vožnji od kad smo u as, iako ima svoje momente, a i ja često moram glumiti klauna 🙄🙄
Svim našim bebicama želim sretne miniće koje sam propustila, a našoj Mišić i ovdje želim sretan veliki 1.rođendan 🎉🎊🎉🎊🥰🥰
Još maaaalo pa nas sve redom to čeka, jeste se počele pripremati? Hoćete imati neke posebne fešte?
Tko se vraća uskoro na posao, čiji bebači kreću u jaslice sada?
Misic sretan 1. Rodjkas i od nas 🎂🥳❤🎂🥳❤
Zar je vec doslo vrijeme prvih rodjendana 😮😭 takooo je sve brzoo prosloo😭
Mi imamooo za prijavitii gornju dvicuu ii nervozu na naajjace,spavanje uzaas 😭😭
Sretnii minicii svim bebamaa ❤❤❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Buhtlica34 ja se vracam naredne godine u novembru...uzela sam 2 god da budem s bebom...a sto se feste za rodjendan tice mi nismo planirali nista specijalno...obiljezit malo radi koje slikice i to je to...ne bih da mrcvarim i njega i sebe sa velikom festom...
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji