Da li ste pocele gledati malo te autosjedalice,mi smo jos u jaju ali pomalo joj gledam sta bi uzela pa ako ima tko koju za preporuciti?
Sretan minic Korini. Ajme jos jedan i godina dana proletila 😍 joooj. prebrzo je, prebrzoooo. 😂
A za autosjedalicu, vec jako dugo ju koristimo.
Stavim sliku ove koju smo mi uzeli. Super mi je, samo eto on ne voli sjediti bas vec stalno biti u pokretu pa da je i od zlata opet bi bio mali zlocko 😂
ali ajde tempiramo duza putovanja po vremenu kada mu se spava, pa zaspe u voznju 😂
https://ibb.co/Bw3Sv8c evo ova
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Pozdrav cure!
Ja čitam ali nikako da nešto napišem, vratile semo se ovaj tjedan u Zg pa se još navikava mo na sve, ipak nas nije bilo 2 mjeseca. Mili je sve novo sada 😂
Jučer smo i na svadbi bili, doduše do 22, ali eto, pokušali smo barem otići. Ali rekla sam nema svadbi dok ne bude mogla ostati s nekim cilu noć lipo, pa da se zabavim, ovo je samo mrcvarenje I sebe i nje.
Nas muče donje dvice, ali nikako da niknu, a onda je dosta kenjkava zbog njih.
Daniella, mi imamo Britax dual i size m, i zadovoljni smo. Isto već duuugo je koristimo. Puno je bolja u vožnji od kad smo u as, iako ima svoje momente, a i ja često moram glumiti klauna 🙄🙄
Svim našim bebicama želim sretne miniće koje sam propustila, a našoj Mišić i ovdje želim sretan veliki 1.rođendan 🎉🎊🎉🎊🥰🥰
Još maaaalo pa nas sve redom to čeka, jeste se počele pripremati? Hoćete imati neke posebne fešte?
Tko se vraća uskoro na posao, čiji bebači kreću u jaslice sada?
Misic sretan 1. Rodjkas i od nas 🎂🥳❤🎂🥳❤
Zar je vec doslo vrijeme prvih rodjendana 😮😭 takooo je sve brzoo prosloo😭
Mi imamooo za prijavitii gornju dvicuu ii nervozu na naajjace,spavanje uzaas 😭😭
Sretnii minicii svim bebamaa ❤❤❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Buhtlica34 ja se vracam naredne godine u novembru...uzela sam 2 god da budem s bebom...a sto se feste za rodjendan tice mi nismo planirali nista specijalno...obiljezit malo radi koje slikice i to je to...ne bih da mrcvarim i njega i sebe sa velikom festom...
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Hvalaa Daniella takoder nasoj frendici😘
I veliki prvi Misic🤗
Mi smo jos na moru kod mojih, nakon dva mj vracamo se slj tjedan nazad🙁 bit ce borbe😂
Proslavit cemo u krugu najuze obitelji prije nego se vratimo i kad se vratimo sa najblizim prijateljima na dan rodendana.
Nikakva velika slavlja😂
Nismo se dugo javili sa slikom pa saljemo sad pusuu
https://ibb.co/3h15Zyz
Mi imamo cybex sirona S 360 i nama je ok. Evo malac prešao u nju. Kupili je starijoj curici. Znači taman će 3god. Nama puno olakša ovo okretanje da se bolje namjestimo. Ima mehanizam za kontra smjer da se ne možemo okrenut dok dijete ne dođe do veličine 86-92 pa blokira ukoliko pokušaš okrenut u smjer vožnje.
Hvala cure na savjetima za sjedalicu,mi nismo do sada ni gledalijer ona je bas mirna u jaju dosta je komotno,a nismo ni isli na neke duze relacije, svaki dan do mora i nazad a to nam je 5km😀
PRVI ROĐENDAN🥳 mi planiramo napraviti festicu koliko god htjela da nas nije puno opet ce nas biti 40 sigurno🙊🙈 samo od doma tu obiteljski nas bude 20,a onda kako je baby boom ove godine imamo 4 bebice u drustvu koje cemo zvati jer opet je djecji rodendan,pa onda moramo zvati i ostatak drustva jer nemozemo samo neke i eto nas na 40 ljudi bez problema🤭 planiramo,rostilj,kolace ,tortu i nadam se lijepom vremenu da to odradimo popodne vani.Na posao se vracam pocetkom 10,a jaslice necemo nona ce je cuvati pa ce krenuti sa dvije god.
Sanjalica5 jojjj i mi imamo nervozu 😔 krene oko pola noci i do cca 5 ujutro svakih malo pocne plakati u snu i vrti se i izvija,mislim i da nas muce zubi.
Sunce7 preslatka je,dugo je nismo vidili,ima i ona puno kosice.💕
Endzrue da te sto se okrecu su super,bas puno olaksa.
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sortiraj odgovore
Najstariji