🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34

Broj poruka: 727

Prijavi adminu

Ej cure, kod nas su zadnja dva dana bila kaos, Mila je noćas imala temp od 39.3, I jučer cili dan nešto malo manju. Pa smo je jedva spustili, bilo je i čepići, I sirup i tuširanje i oblozi od krumpira na tabane i čelo. Danas nema temp ali je većinu vremena zalipljena za mene. Korona nije, testirali smo je, e sad tko zna šta je to bilo, samo nadam se da se neće ponoviti. Baš je bila cila jadna i obamrla, provela mi je dan na sisi.
    Uglavnom, mislim da ni mi nećemo veliku proslavu imati ali kao što kaže daniella, samo braće sestrama i njihove diče i eto nas na cca 30 ljudi. Ali ja isto mislim tortu, roštilj neki i to je to.
    A na posao bi se trebala vratiti početkom 12., Mila kreće u jaslice sredinom 11, taman da obavimo prilagodbu. Iskreno nemam pojma kako će ona negdje biti bez mene 8 sati to mi je skroz nezamislivo, ali bože moj, raditi se mora.. 

SweetDream15

Broj poruka: 286

Prijavi adminu

Heeej curee 😄
    Mi smoo dobroo, odižemo se na noge uz sve, ludiramo po kući, vičemo, ajoj hiperaktiva samo takva kod moje Lane.. Mi imamo Maxi Cosi sjedalicu, ali neće još u nju, još stane u svoju. Lana isto kreće dan nakon rođendana u vrtić, ja na posao nakon mj dan od tog radi pričagodbe. Ja sam ovo ljeto uskakala di god na poslu u ispomoć (nije mi bio problem jer volimsvoj posao, šefici je stvarno gorilo pod nogama) tako da je bila na čuvanju kod baba i s tatom najviše do 6 sati tako da se navikla a i meni nije problem jer znam da joj je dobro i da je sigurna 🤭 u vrtiću sam radila pa znam kako rade s djecom i kakve su tete pa sam isto donekle mirna. Nego recite vi meni kako vi svoje bebicee zasitite prid spavanje, znači L je do nedavno imala 2-3 buđenja a sad po 5-6 znači ajme 🙈  neispavana sam koma

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

sanja0508

Broj poruka: 643

Prijavi adminu

Hejj curee. Evo mi jucer bili na pregledu. Sve je super, pedijatrica bas zadovoljna. 10.920 kg i 77 cm. Stoji mi na veliko sam, i uporan je hoce hodati sam. Ide uz cijelu kutnu drzi se jednom rukom i pusti se kada dode do kraja i jedan korak uspije sam i padne na guzu 😂😍
    Ali isto kao i sweetdream imam problem sa spavanjem. Znaci on je meni kao sto sam vam i pisala spavao cijelu noc nekada (od 21 do 7) a sada....zaspe oko 21.  Budi se u 12, u 3 i u 5. i onda ga prebacim kod nas i zaspe do pola 7 (citajte vrti se po krevetu i udara nas). U 3 ujutro je takav plac i nista ne pali osim bocice. Isto me zanima sta jedu vase bebe navecer? Moj bi oko 19 znao pojesti ili bananu ili neki griz, uglavnom smiksam mu neku kasicu, cak i keksolino sam mu znala dati, a kada ga uhvati umor legnemo u krevet i popije bocu i zaspe. Ali poceo se buditi vise nego prije.  

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• ponosna.mama

Broj poruka: 721

Prijavi adminu

sanja0508

Hejj curee. Evo mi jucer bili na pregledu. Sve je super, pedijatrica bas zadovoljna. 10.920 kg i 77 cm. Stoji mi na veliko sam, i uporan je hoce hodati sam. Ide uz cijelu kutnu drzi se jednom rukom i pusti se kada dode do kraja i jedan korak uspije sam i padne na guzu 😂😍
    Ali isto kao i sweetdream imam problem sa spavanjem. Znaci on je meni kao sto sam vam i pisala spavao cijelu noc nekada (od 21 do 7) a sada….zaspe oko 21. Budi se u 12, u 3 i u 5. i onda ga prebacim kod nas i zaspe do pola 7 (citajte vrti se po krevetu i udara nas). U 3 ujutro je takav plac i nista ne pali osim bocice. Isto me zanima sta jedu vase bebe navecer? Moj bi oko 19 znao pojesti ili bananu ili neki griz, uglavnom smiksam mu neku kasicu, cak i keksolino sam mu znala dati, a kada ga uhvati umor legnemo u krevet i popije bocu i zaspe. Ali poceo se buditi vise nego prije.

Super za dobar pregled, on je bas veliki momak 😍😍
    Sta se tice spavanja, Lara je budi 10ak puta po noci, uzas, ne znam ima li kraja.
    Cini mi se da je to kod vas tipicna regresija sna 🤷🏻‍♀️
    Drzi se, nadam se da ce proc sta prije 🤞🏼

Sanjarka88

Broj poruka: 15653

Prijavi adminu

Endzruee sretan veliki 1. Rođendan predivnom dječaku 🥳🥳🥳❤️🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88

Prijavi adminu

sanja0508

Ali isto kao i sweetdream imam problem sa spavanjem. Znaci on je meni kao sto sam vam i pisala spavao cijelu noc nekada (od 21 do 7) a sada….zaspe oko 21. Budi se u 12, u 3 i u 5. i onda ga prebacim kod nas i zaspe do pola 7 (citajte vrti se po krevetu i udara nas). U 3 ujutro je takav plac i nista ne pali osim bocice. Isto me zanima sta jedu vase bebe navecer? Moj bi oko 19 znao pojesti ili bananu ili neki griz, uglavnom smiksam mu neku kasicu, cak i keksolino sam mu znala dati, a kada ga uhvati umor legnemo u krevet i popije bocu i zaspe. Ali poceo se buditi vise nego prije.

Bas je veliki dečko 😍
    I meni izgleda kao regresija, nek se čim prije vrati na staro 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Sanjarka88

Prijavi adminu

SweetDream15

Heeej curee 😄
    Mi smoo dobroo, odižemo se na noge uz sve, ludiramo po kući, vičemo, ajoj hiperaktiva samo takva kod moje Lane.. Mi imamo Maxi Cosi sjedalicu, ali neće još u nju, još stane u svoju. Lana isto kreće dan nakon rođendana u vrtić, ja na posao nakon mj dan od tog radi pričagodbe. Ja sam ovo ljeto uskakala di god na poslu u ispomoć (nije mi bio problem jer volimsvoj posao, šefici je stvarno gorilo pod nogama) tako da je bila na čuvanju kod baba i s tatom najviše do 6 sati tako da se navikla a i meni nije problem jer znam da joj je dobro i da je sigurna 🤭 u vrtiću sam radila pa znam kako rade s djecom i kakve su tete pa sam isto donekle mirna.Nego recite vi meni kako vi svoje bebicee zasitite prid spavanje, znači L je do nedavno imala 2-3 buđenja a sad po 5-6 znači ajme 🙈 neispavana sam koma

Svaki put jede kad se probudi ili?

Sanjarka88

Prijavi adminu

sunce7

Hvalaa Daniella takoder nasoj frendici😘
    I veliki prvi Misic🤗
    Mi smo jos na moru kod mojih, nakon dva mj vracamo se slj tjedan nazad🙁bit ce borbe😂
    Proslavit cemo u krugu najuze obitelji prije nego se vratimo i kad se vratimo sa najblizim prijateljima na dan rodendana.
    Nikakva velika slavlja😂
    Nismo se dugo javili sa slikom pa saljemo sad pusuu
    https://ibb.co/3h15Zyz

Ajme koji secer 😍😍😍

Sanjarka88

Prijavi adminu

SweetDream15

Dugoo nas niee bilo , ove bebice su sve preslatke nezna se koja je slađa 😳😳
    Mi smo se konačno oporavile od viroze, Lanu je nedavno nakon tog laringitis uvatio al sad je okej isskašljava to, bila je na inhaliranju dva dana. Znači nakon tog je u tjedan ipo dana dobila 400 gr znači tolko nije ni u mj dana na zadnjem pregledu 🤣
    Ona se počela odizati na noge nedavno, sad piči puzeći samo tako (di god je u pravilnom položaju) još je vojnički draže 🤣
    Jedva sam ju uslikala za 9mj, odma se diže i bježi lopuža
    https://ibb.co/SKQqNLW

Ona je bas cila nekako odrasla , medena je skroz 🥰

Sanjarka88

Prijavi adminu

daniella2207

Da li ste pocele gledati malo te autosjedalice,mi smo jos u jaju ali pomalo joj gledam sta bi uzela pa ako ima tko koju za preporuciti?

Bas nedavno kupili Joie spin 360
    Bas sam zadovoljna i puno bolje podnosi vožnju otkad je u njoj 😀

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.