Hvalaa Daniella takoder nasoj frendici😘
I veliki prvi Misic🤗
Mi smo jos na moru kod mojih, nakon dva mj vracamo se slj tjedan nazad🙁 bit ce borbe😂
Proslavit cemo u krugu najuze obitelji prije nego se vratimo i kad se vratimo sa najblizim prijateljima na dan rodendana.
Nikakva velika slavlja😂
Nismo se dugo javili sa slikom pa saljemo sad pusuu
https://ibb.co/3h15Zyz
Mi imamo cybex sirona S 360 i nama je ok. Evo malac prešao u nju. Kupili je starijoj curici. Znači taman će 3god. Nama puno olakša ovo okretanje da se bolje namjestimo. Ima mehanizam za kontra smjer da se ne možemo okrenut dok dijete ne dođe do veličine 86-92 pa blokira ukoliko pokušaš okrenut u smjer vožnje.
Hvala cure na savjetima za sjedalicu,mi nismo do sada ni gledalijer ona je bas mirna u jaju dosta je komotno,a nismo ni isli na neke duze relacije, svaki dan do mora i nazad a to nam je 5km😀
PRVI ROĐENDAN🥳 mi planiramo napraviti festicu koliko god htjela da nas nije puno opet ce nas biti 40 sigurno🙊🙈 samo od doma tu obiteljski nas bude 20,a onda kako je baby boom ove godine imamo 4 bebice u drustvu koje cemo zvati jer opet je djecji rodendan,pa onda moramo zvati i ostatak drustva jer nemozemo samo neke i eto nas na 40 ljudi bez problema🤭 planiramo,rostilj,kolace ,tortu i nadam se lijepom vremenu da to odradimo popodne vani.
Na posao se vracam pocetkom 10,a jaslice necemo nona ce je cuvati pa ce krenuti sa dvije god.
Sanjalica5 jojjj i mi imamo nervozu 😔 krene oko pola noci i do cca 5 ujutro svakih malo pocne plakati u snu i vrti se i izvija,mislim i da nas muce zubi.
Sunce7 preslatka je,dugo je nismo vidili,ima i ona puno kosice.💕
Endzrue da te sto se okrecu su super,bas puno olaksa.
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Ej cure, kod nas su zadnja dva dana bila kaos, Mila je noćas imala temp od 39.3, I jučer cili dan nešto malo manju. Pa smo je jedva spustili, bilo je i čepići, I sirup i tuširanje i oblozi od krumpira na tabane i čelo. Danas nema temp ali je većinu vremena zalipljena za mene. Korona nije, testirali smo je, e sad tko zna šta je to bilo, samo nadam se da se neće ponoviti. Baš je bila cila jadna i obamrla, provela mi je dan na sisi.
Uglavnom, mislim da ni mi nećemo veliku proslavu imati ali kao što kaže daniella, samo braće sestrama i njihove diče i eto nas na cca 30 ljudi. Ali ja isto mislim tortu, roštilj neki i to je to.
A na posao bi se trebala vratiti početkom 12., Mila kreće u jaslice sredinom 11, taman da obavimo prilagodbu. Iskreno nemam pojma kako će ona negdje biti bez mene 8 sati to mi je skroz nezamislivo, ali bože moj, raditi se mora..
Heeej curee 😄
Mi smoo dobroo, odižemo se na noge uz sve, ludiramo po kući, vičemo, ajoj hiperaktiva samo takva kod moje Lane.. Mi imamo Maxi Cosi sjedalicu, ali neće još u nju, još stane u svoju. Lana isto kreće dan nakon rođendana u vrtić, ja na posao nakon mj dan od tog radi pričagodbe. Ja sam ovo ljeto uskakala di god na poslu u ispomoć (nije mi bio problem jer volimsvoj posao, šefici je stvarno gorilo pod nogama) tako da je bila na čuvanju kod baba i s tatom najviše do 6 sati tako da se navikla a i meni nije problem jer znam da joj je dobro i da je sigurna 🤭 u vrtiću sam radila pa znam kako rade s djecom i kakve su tete pa sam isto donekle mirna.
Nego recite vi meni kako vi svoje bebicee zasitite prid spavanje, znači L je do nedavno imala 2-3 buđenja a sad po 5-6 znači ajme 🙈 neispavana sam koma
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Hejj curee. Evo mi jucer bili na pregledu. Sve je super, pedijatrica bas zadovoljna. 10.920 kg i 77 cm. Stoji mi na veliko sam, i uporan je hoce hodati sam. Ide uz cijelu kutnu drzi se jednom rukom i pusti se kada dode do kraja i jedan korak uspije sam i padne na guzu 😂😍
Ali isto kao i sweetdream imam problem sa spavanjem. Znaci on je meni kao sto sam vam i pisala spavao cijelu noc nekada (od 21 do 7) a sada....zaspe oko 21. Budi se u 12, u 3 i u 5. i onda ga prebacim kod nas i zaspe do pola 7 (citajte vrti se po krevetu i udara nas). U 3 ujutro je takav plac i nista ne pali osim bocice. Isto me zanima sta jedu vase bebe navecer? Moj bi oko 19 znao pojesti ili bananu ili neki griz, uglavnom smiksam mu neku kasicu, cak i keksolino sam mu znala dati, a kada ga uhvati umor legnemo u krevet i popije bocu i zaspe. Ali poceo se buditi vise nego prije.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Hejj curee. Evo mi jucer bili na pregledu. Sve je super, pedijatrica bas zadovoljna. 10.920 kg i 77 cm. Stoji mi na veliko sam, i uporan je hoce hodati sam. Ide uz cijelu kutnu drzi se jednom rukom i pusti se kada dode do kraja i jedan korak uspije sam i padne na guzu 😂😍
Ali isto kao i sweetdream imam problem sa spavanjem. Znaci on je meni kao sto sam vam i pisala spavao cijelu noc nekada (od 21 do 7) a sada….zaspe oko 21. Budi se u 12, u 3 i u 5. i onda ga prebacim kod nas i zaspe do pola 7 (citajte vrti se po krevetu i udara nas). U 3 ujutro je takav plac i nista ne pali osim bocice. Isto me zanima sta jedu vase bebe navecer? Moj bi oko 19 znao pojesti ili bananu ili neki griz, uglavnom smiksam mu neku kasicu, cak i keksolino sam mu znala dati, a kada ga uhvati umor legnemo u krevet i popije bocu i zaspe. Ali poceo se buditi vise nego prije.
Super za dobar pregled, on je bas veliki momak 😍😍
Sta se tice spavanja, Lara je budi 10ak puta po noci, uzas, ne znam ima li kraja.
Cini mi se da je to kod vas tipicna regresija sna 🤷🏻♀️
Drzi se, nadam se da ce proc sta prije 🤞🏼
Endzruee sretan veliki 1. Rođendan predivnom dječaku 🥳🥳🥳❤️🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ali isto kao i sweetdream imam problem sa spavanjem. Znaci on je meni kao sto sam vam i pisala spavao cijelu noc nekada (od 21 do 7) a sada….zaspe oko 21. Budi se u 12, u 3 i u 5. i onda ga prebacim kod nas i zaspe do pola 7 (citajte vrti se po krevetu i udara nas). U 3 ujutro je takav plac i nista ne pali osim bocice. Isto me zanima sta jedu vase bebe navecer? Moj bi oko 19 znao pojesti ili bananu ili neki griz, uglavnom smiksam mu neku kasicu, cak i keksolino sam mu znala dati, a kada ga uhvati umor legnemo u krevet i popije bocu i zaspe. Ali poceo se buditi vise nego prije.
Bas je veliki dečko 😍
I meni izgleda kao regresija, nek se čim prije vrati na staro 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Heeej curee 😄
Mi smoo dobroo, odižemo se na noge uz sve, ludiramo po kući, vičemo, ajoj hiperaktiva samo takva kod moje Lane.. Mi imamo Maxi Cosi sjedalicu, ali neće još u nju, još stane u svoju. Lana isto kreće dan nakon rođendana u vrtić, ja na posao nakon mj dan od tog radi pričagodbe. Ja sam ovo ljeto uskakala di god na poslu u ispomoć (nije mi bio problem jer volimsvoj posao, šefici je stvarno gorilo pod nogama) tako da je bila na čuvanju kod baba i s tatom najviše do 6 sati tako da se navikla a i meni nije problem jer znam da joj je dobro i da je sigurna 🤭 u vrtiću sam radila pa znam kako rade s djecom i kakve su tete pa sam isto donekle mirna.
Nego recite vi meni kako vi svoje bebicee zasitite prid spavanje, znači L je do nedavno imala 2-3 buđenja a sad po 5-6 znači ajme 🙈 neispavana sam koma
Svaki put jede kad se probudi ili?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji