daniella2207
Imam i batat,amarant i griz u pripremi😂 msm da ce mi taj amarant biti jedini od tih nepoznatih meni namirnica, ne zelim ni gomilat svega,vec se nadat da cu jedan dan docekati da jede sto i mi.
Eto zamisli vodu hoce, to joj nije bljutavo,cak mi popije Omni biotic pandu koja je meni osobno bljutava🤦♀️ Nju joj dajem radi atopijskog.
Sweetdream nije ni cudo da je bila takva prvu noc,dobro je sto je vec drugu bila super.🥰
daniella2207
Imam i batat,amarant i griz u pripremi😂 msm da ce mi taj amarant biti jedini od tih nepoznatih meni namirnica, ne zelim ni gomilat svega,vec se nadat da cu jedan dan docekati da jede sto i mi.
Eto zamisli vodu hoce, to joj nije bljutavo,cak mi popije Omni biotic pandu koja je meni osobno bljutava🤦♀️ Nju joj dajem radi atopijskog.
Sweetdream nije ni cudo da je bila takva prvu noc,dobro je sto je vec drugu bila super.🥰
Pa ja se trudim i nadam da cu uz nju i ja poceti jesti vise nekih novijih i zdravijih namirnica jer nije da se bas zdravo hranim,pa zato🤣🤣🤣
za amarant kazu da je dobar i u varivo kada dodas pa cu probati 😁
Super da hoce vodu i kasice ce pomalo,mozda joj je cudno jer je druga konzistencija samo.
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Mi smo prekjuče išli za Split kod brata i neviste. Dan prošao odlično, ali prva noć je prošla ajme 🙈 znači sve novo, nova okolina, par puta je krenila da će zaspati al kako se nevista i muž zakašlju ona se trzne i tako od ponoći do 2 ujtro je provela plačuć, di god pogleda kao da se pripadne ili boji mada je bilo svijetlo upaljeno al đaba. Al sutra je već druga priča bila, navikla se na sve i spavala odlično kroz dan i sinoc oko 23 zaspala i jutros do 10h sa tri buđenja 👌
Kupila sam joj u Mullera dudu žvakalicu za zubiće i točno se čuju ta tri zubića koja ja pod prstom osjetim da žuljaju 🙈 i sviđa joj se. Dobili smo preporuku za te Osanit kuglice pa ćemo vidjeti da li djeluje, ma da ona nie tolko još nervozna ili nešto ali nek se nađe. Jučer smo joj malko probali dati kašicu od banane i sve brlja mrlja po ustima 🤣 uskoro krećemo i mi s kašicama.
Za tj dana imamo pregled i ono cijepivo koje nije primila s 4 mj. Danas je baš hladnoo i kišu javljaju ovi dana tako da sad odmaramo u kući. Danas je super volje, igra se , smije, bila joj je i rodica od sestre beba pa smo se smijale kako gledaju jedna drugu 🥲 Lana je baš zaigrana, sama se igra s igračkama, počela je i snogama stalno su u visu, pa se pribaciva lijevo desno s njima, na trbuh još ništa sama ali uz naše vježbanje i to ona se prevrne u čas, samo ds krene eto sama 😀
Pozz mamamaa ❤️
Pa bas se brzo priviknula, mi idemo u 6.mj.u Rijeku na 4 dana pa se bas pitam kako ce to proci,biti ce malo veca vec ali vise radi tih kasica kako cu to sve uskladiti,jer cemo biti u hotelu pa ono,viditi cemo dali cemo uspiti ili cemo se nakon prve noci vratiti doma🙄😅
Bravo za Lanicu lijepo je kada su tako zaigrani,ima vremena okrenuti ce se ona brzo kada je tako...
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Ako koga zanima na Bazzaru imate Violeta Double care deterđent od 2,7 l na akciji za 34 kn ili 31kn s dinersom😉
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Mi smo prekjuče išli za Split kod brata i neviste. Dan prošao odlično, ali prva noć je prošla ajme 🙈 znači sve novo, nova okolina, par puta je krenila da će zaspati al kako se nevista i muž zakašlju ona se trzne i tako od ponoći do 2 ujtro je provela plačuć, di god pogleda kao da se pripadne ili boji mada je bilo svijetlo upaljeno al đaba. Al sutra je već druga priča bila, navikla se na sve i spavala odlično kroz dan i sinoc oko 23 zaspala i jutros do 10h sa tri buđenja 👌
Kupila sam joj u Mullera dudu žvakalicu za zubiće i točno se čuju ta tri zubića koja ja pod prstom osjetim da žuljaju 🙈 i sviđa joj se. Dobili smo preporuku za te Osanit kuglice pa ćemo vidjeti da li djeluje, ma da ona nie tolko još nervozna ili nešto ali nek se nađe. Jučer smo joj malko probali dati kašicu od banane i sve brlja mrlja po ustima 🤣 uskoro krećemo i mi s kašicama.
Za tj dana imamo pregled i ono cijepivo koje nije primila s 4 mj. Danas je baš hladnoo i kišu javljaju ovi dana tako da sad odmaramo u kući. Danas je super volje, igra se , smije, bila joj je i rodica od sestre beba pa smo se smijale kako gledaju jedna drugu 🥲 Lana je baš zaigrana, sama se igra s igračkama, počela je i snogama stalno su u visu, pa se pribaciva lijevo desno s njima, na trbuh još ništa sama ali uz naše vježbanje i to ona se prevrne u čas, samo ds krene eto sama 😀
Pozz mamamaa ❤️
Pa bas se brzo priviknula, mi idemo u 6.mj.u Rijeku na 4 dana pa se bas pitam kako ce to proci,biti ce malo veca vec ali vise radi tih kasica kako cu to sve uskladiti,jer cemo biti u hotelu pa ono,viditi cemo dali cemo uspiti ili cemo se nakon prve noci vratiti doma🙄😅
Bravo za Lanicu lijepo je kada su tako zaigrani,ima vremena okrenuti ce se ona brzo kada je tako…
Ma brzo prilagodljiva na mamu 🤣 zeznuto je da tako otici negdje na vise od jednog dana, dok sve uskladiš još pogotovo kad je prva beba pa ali biće to super ne brini 😀 uspjet ćeš ti to i duže od jedne noći 🤣🥳
Ma Lana je stvr prezaigrana i sve je zanima, sve hoće u ruke uzimati naš ono super
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
daniella2207
Daaa 😊
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Zeniceee bebac u guzi ima 38° tempicu aaa pod misicom 37° 🤷♀️ prvo sam mjerila u guzi i bila je 38,5° i stavila sam cepic i mjerila nakon sat vremena 38° a pod misicom 37°...nakon 2h opet isto....ne znam sada koje tempice da se drzim 🤷♀️🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Zeniceee bebac u guzi ima 38° tempicu aaa pod misicom 37° 🤷♀️ prvo sam mjerila u guzi i bila je 38,5° i stavila sam cepic i mjerila nakon sat vremena 38° a pod misicom 37°…nakon 2h opet isto….ne znam sada koje tempice da se drzim 🤷♀️🤷♀️
Neznam ni ja,kazu da je najmjerodavnije u guzi izmjeriti i odbiti 0,5...probaj opet malo poslije izmjeriti,to mu je od cijepiva ako si mu dala cepic i ako ti nije nervozan samo mu prati temperaturu vjerovatno cemu brzo popustiti od cepica..
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Zeniceee bebac u guzi ima 38° tempicu aaa pod misicom 37° 🤷♀️ prvo sam mjerila u guzi i bila je 38,5° i stavila sam cepic i mjerila nakon sat vremena 38° a pod misicom 37°…nakon 2h opet isto….ne znam sada koje tempice da se drzim 🤷♀️🤷♀️
U guzi je uvik za 3-4 decimale veća jer je toplije , tako da slobodno oduzmeš to. Proći će, ako je beba dobre volje i jede nije nešto strašno ne brini 😊
Moja včrs isto u guzi ima 38.2, a ispod pazuha 37.0 vesela i razigrana, jede i spava znači znam da je dobro 😄
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Cure hvala na odgovorima...aaa on je razigran i veseoo i jedee normalnoo..ne bih ni znala da mu je povisena da nisam izmjerila,jer nije uopste pokazivao da je slab....u toku noci nisam mjerila jer nisam osjetila da je vruc..jitros mjerila u guzi 37,2...tako da je sve super proslo 🙏😊
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji