🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    29. Ožujak 2022. 07:56

daniella2207

Lorre veliki decko,a poklon je bas wow😍 bravo za kumu😉
    Sanjarkai kako je prihvatio tikvicu,voli papati?😀
    Mia38ma vjerovatno ce sve biti ok ali nije na odmet provjeriti,vjerujem da bi i ja tako reagirala i htjela biti sigurna da je sve ok👍kada idete?
    Uhhh kako smo mi bili nervozni, prije pola sata je zaspala,uspavljivala sam je dobrih sat i po vremena

Izgleda da im svima smeta pomicanje sata 😅😅
    Sretan minić Angelly 🥰

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    29. Ožujak 2022. 08:10

Buhtlica34 jutrooo...nisam ga vodila,sutra imamo termin za pregled i bockanje...aaaa mom uzasnoo smeta pomijeranje sata 🤷‍♀️🤦‍♀️ inace spava 21i30 do 22h je vec gotov...od kako se sat pomjerio 22i30 do 23 nikakooo zaspati 🤷‍♀️🤦‍♀️ sto je po starom satu okeee alii ne i po novom 🤣 pa valjda navikne...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

daniella2207
    29. Ožujak 2022. 08:56

Da nisam se ni sjetila sata,moze biti i to da🤣

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• buhtlica34
    29. Ožujak 2022. 10:13

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙

Buhtlica34 jutrooo…nisam ga vodila,sutra imamo termin za pregled i bockanje…aaaa mom uzasnoo smeta pomijeranje sata 🤷‍♀️🤦‍♀️ inace spava 21i30 do 22h je vec gotov…od kako se sat pomjerio 22i30 do 23 nikakooo zaspati 🤷‍♀️🤦‍♀️ sto je po starom satu okeee alii ne i po novom 🤣 pa valjda navikne…

Sretno, nadam se   sve proći dobro 😊😎
    Daniella2207 ma sigurno, nisu se prešaltali još 😅

Lollypop
    30. Ožujak 2022. 08:36

Mi cak i spavamo 🙈😅 niknuo je zubić i sad ga stalno provjerava jezikom, kasice ne kuzi ali zato jako zeli zlicu pa mu dam da istrazuje, pogodi i usta al pogodi i oko pa placemo 🤷🏼‍♀️ valjda cu pogodit nesto i od hrane sto ce mu bit fino uskoro xD
    Sto ljudi sto cudi, a ovi mali ljudi su skroz cudni 🤭

• ponosna.mama
    30. Ožujak 2022. 08:43

Jutro ekipa, kako ste 🤗
    Kod nas nista novo, Lara se i dalje budi po noci 5-6 puta, nikako da pocne spavat kako triba 😏
    Zadnjih dana je grintavija nego inace, oce samo da je nosin, cim je spustin kraj sebe pocne grintat 😔
    Zubi jos nisu izasli iako sam bila uvjerena da krecu, valjda ce i to uskoro. Doktorica nam je savjetovala da vec krenemo sa dohranom, al ipak cu pricekat jos malo.
    Sanjalice sritno danas 🍀🥰

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    30. Ožujak 2022. 08:59

Zavrsen pregled i odmaramo do godine dana 🤣 bebac ima 9100gr i 72cm...za bljucanje i kakanje zeleno kaze da je to sve oke dok beba napreduje,aaaa kaze tvoj bebac odlicno napreduje...zadnji pregled 03.01. Je imao 7200gr a sada 9100gr...on da ne izbljuca visak do sada bi bio kao mala 🐷🐖 tako da je sve uredu i doktor je zadovoljan...ja cu probat da se smirim ii pomirim sa tim bljucanjem i zelenom stolicom 🤷‍♀️🤷‍♀️

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

daniella2207
    30. Ožujak 2022. 09:56

Lollypop cestitamo na prvom zubicu🦷🥳jesu cudni su🤣😅
    Ponosna.mama i ja svaki put kad je nervozna pomislim da su zubici ali ni kod nas nista jos...ma da imas vremena jos za krenut s dohranom, ja vec neznam sta bi vise joj spremala😁
    Sanjalica pa stvarno se nemas sta brinuti super napredak,veliki je to decko...stvarno neznam koliki bi bio da ne bljucka🤣🤭🤭

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• ponosna.mama
    30. Ožujak 2022. 10:09

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙

Zavrsen pregled i odmaramo do godine dana 🤣 bebac ima 9100gr i 72cm…za bljucanje i kakanje zeleno kaze da je to sve oke dok beba napreduje,aaaa kaze tvoj bebac odlicno napreduje…zadnji pregled 03.01. Je imao 7200gr a sada 9100gr…on da ne izbljuca visak do sada bi bio kao mala 🐷🐖 tako da je sve uredu i doktor je zadovoljan…ja cu probat da se smirim ii pomirim sa tim bljucanjem i zelenom stolicom 🤷‍♀️🤷‍♀️

Odlicno napreduje, pravi momak 💙

Tracy_
    30. Ožujak 2022. 11:00

Sanjalica, meni zelena stolica i bljucanje izgleda kao da je alergija na protein kravljeg mlijeka.

Nama je sistematski u petak, držim fige da bude ok dobitak na težini iako mi ne izgleda baš da se makla više od 100 grama između petog i šestog miseca. 😂 Malo je preaktivna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.