Lorre veliki decko,a poklon je bas wow😍 bravo za kumu😉
Sanjarkai kako je prihvatio tikvicu,voli papati?😀
Mia38ma vjerovatno ce sve biti ok ali nije na odmet provjeriti,vjerujem da bi i ja tako reagirala i htjela biti sigurna da je sve ok👍kada idete?
Uhhh kako smo mi bili nervozni, prije pola sata je zaspala,uspavljivala sam je dobrih sat i po vremena
Izgleda da im svima smeta pomicanje sata 😅😅
Sretan minić Angelly 🥰
Buhtlica34 jutrooo...nisam ga vodila,sutra imamo termin za pregled i bockanje...aaaa mom uzasnoo smeta pomijeranje sata 🤷♀️🤦♀️ inace spava 21i30 do 22h je vec gotov...od kako se sat pomjerio 22i30 do 23 nikakooo zaspati 🤷♀️🤦♀️ sto je po starom satu okeee alii ne i po novom 🤣 pa valjda navikne...
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Da nisam se ni sjetila sata,moze biti i to da🤣
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Buhtlica34 jutrooo…nisam ga vodila,sutra imamo termin za pregled i bockanje…aaaa mom uzasnoo smeta pomijeranje sata 🤷♀️🤦♀️ inace spava 21i30 do 22h je vec gotov…od kako se sat pomjerio 22i30 do 23 nikakooo zaspati 🤷♀️🤦♀️ sto je po starom satu okeee alii ne i po novom 🤣 pa valjda navikne…
Sretno, nadam se sve proći dobro 😊😎
Daniella2207 ma sigurno, nisu se prešaltali još 😅
Mi cak i spavamo 🙈😅 niknuo je zubić i sad ga stalno provjerava jezikom, kasice ne kuzi ali zato jako zeli zlicu pa mu dam da istrazuje, pogodi i usta al pogodi i oko pa placemo 🤷🏼♀️ valjda cu pogodit nesto i od hrane sto ce mu bit fino uskoro xD
Sto ljudi sto cudi, a ovi mali ljudi su skroz cudni 🤭
Jutro ekipa, kako ste 🤗
Kod nas nista novo, Lara se i dalje budi po noci 5-6 puta, nikako da pocne spavat kako triba 😏
Zadnjih dana je grintavija nego inace, oce samo da je nosin, cim je spustin kraj sebe pocne grintat 😔
Zubi jos nisu izasli iako sam bila uvjerena da krecu, valjda ce i to uskoro. Doktorica nam je savjetovala da vec krenemo sa dohranom, al ipak cu pricekat jos malo.
Sanjalice sritno danas 🍀🥰
Zavrsen pregled i odmaramo do godine dana 🤣 bebac ima 9100gr i 72cm...za bljucanje i kakanje zeleno kaze da je to sve oke dok beba napreduje,aaaa kaze tvoj bebac odlicno napreduje...zadnji pregled 03.01. Je imao 7200gr a sada 9100gr...on da ne izbljuca visak do sada bi bio kao mala 🐷🐖 tako da je sve uredu i doktor je zadovoljan...ja cu probat da se smirim ii pomirim sa tim bljucanjem i zelenom stolicom 🤷♀️🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Lollypop cestitamo na prvom zubicu🦷🥳jesu cudni su🤣😅
Ponosna.mama i ja svaki put kad je nervozna pomislim da su zubici ali ni kod nas nista jos...ma da imas vremena jos za krenut s dohranom, ja vec neznam sta bi vise joj spremala😁
Sanjalica pa stvarno se nemas sta brinuti super napredak,veliki je to decko...stvarno neznam koliki bi bio da ne bljucka🤣🤭🤭
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Zavrsen pregled i odmaramo do godine dana 🤣 bebac ima 9100gr i 72cm…za bljucanje i kakanje zeleno kaze da je to sve oke dok beba napreduje,aaaa kaze tvoj bebac odlicno napreduje…zadnji pregled 03.01. Je imao 7200gr a sada 9100gr…on da ne izbljuca visak do sada bi bio kao mala 🐷🐖 tako da je sve uredu i doktor je zadovoljan…ja cu probat da se smirim ii pomirim sa tim bljucanjem i zelenom stolicom 🤷♀️🤷♀️
Odlicno napreduje, pravi momak 💙
Sanjalica, meni zelena stolica i bljucanje izgleda kao da je alergija na protein kravljeg mlijeka.
Nama je sistematski u petak, držim fige da bude ok dobitak na težini iako mi ne izgleda baš da se makla više od 100 grama između petog i šestog miseca. 😂 Malo je preaktivna.
Sortiraj odgovore
Najstariji