Mi smo isto danas odradile pregled i cijepljenje, duga 68cm, teska 7900, prava bombica 🥰
Po danu su se prorijedila hranjenja na 3h, al po noci i dalje 5-6 buđenja 😏
Sunce dobra je da😊
Mišić drago mi je da ste ozdravile a gospođica bas lijepo napreduje,pravi kus od bebe😁
Lijepi poklon,bravo za kumicu...
Ponosna.mama pa ove cure su sve male bucke,bravo za Laru 👍
Mi smo danas cijeli dan u setnji,doma smo dolazile samo jesti i promjeniti pelenu🤭 cak smo i prve šparuge nabrale😊
https://ibb.co/JxTkWBP
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Jutro cure!
Sanjalice, meni ti Mila jede kad se probudi i kad ide spavati, to ti je cca svako dvi ure. Zato jer je sisa uspava. Nekad mi kad se probudi neće baš odmah jesti pa je pustim i kad krene kenkat joj dam.
Prijavljujem da joj spavanje ide sve bolje (valjda će tako i ostat..) jučer čini mi se samo 2 buđenja, a noćas bi prespavala cilu noć, da se ja nisam u panici probudila u 4.2p I provjeravala jel diše 🙈 onda je pojela I nadtavila do 6.45. Baš se nadam da će tako nastaviti 😬
Bravo kumo DadaRi na poklonima 🥰 i Mišić i Ponosna Mama na dobrim pregledima i našim velikim curama ❤️
Večer cureee, ja evo malo iskorištavam mommy time 🤣
Danas cili dan s jednom, drugom, trećom, četvrtom prijom. Druškanje, dan predivan 😍 ovi dani su stvarno do 20° bude ekstra, svaki dan šetamo. Lana je predobre volje, gušta.
Kod nas još uvijek svako sat ipo hranjnje po danu, naveče se budi svako 3 h, nadam se da će uskoro bar na dva buđenja da se naspavam više🤣 fala Bogu ništa ju ne boli, ne muči, nemamo problema. Atop.dermatitis je još prisutan ali ne crvenilo već samo na dodir na par mjesta je hrapavo, zacrveni samo kad se uznoji i kad joj je vruće. Ugl ne češe se šta je odlično, mirnija je. Tata nam je včrs na slavlju rođenja jedne bebe kojoj ću biti kuma krštena, pa smo nas dvije same ali mi smo svoj dan iskoristile max 😎 sutra idemo šetati popodne opet i milina ☀️ ugodnoo veče i laka noćć ❤️ nadam se da ste mi sve dobro i da vas bebe ne zezaju 🍀
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Dobro jutro cure moje 😊
Uživate u predivnim danima? Stvarno je 🌼 još večeras kad se makne sat pa gdje će nam biti kraj 🌈☀️💫
Mi se još borimo s kašljem i Nosićem, muž je kao ovaj tjedan na godišnjem bio a na kraju ga preležao doma s temperaturom 😬
Sanjalice moj sam traži svako 2,2ipo sata jest. Ugl da pričekam da sam zatraži.
Daniella Korina je cura za 10 , dobrica naša 🥰 ljepotica !
Mišić super poklon 😊 Btw gdje nam je DadaRi?
Amelia i Lara su cure ipo! 😎
Buhtlica drago mi da spavanje ide na bolje 🎉 kako je noćas prošlo?
SweetDream ti i Lana bas uživate 💕💕💕
MaloCudo di si nestala? Sretan 5. Minic Sari 💕
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure,dani su stvarno prelijepi za setnju,uzivajte danas,mi cemo pomalo se spremiti i đir na trznicu🌝🌞
Sanjarka drzim fige da rijesite taj kasalj i nosic cim prije i samo uzivate u ovim lijepim danima.
SweatDream samo vi gustajte i super da atop.derm. ide na bolje👍
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Noćas je opet prespavala cilu noć,, doduše zaspala je u 22 tek, malo ju je poremetilo taj tečaj. Bila je zaspala baki i onda se probudila oko 20.10 kad smo mi došli doma i tako. Ali baš sam zadovoljna, nek ovako nastavi i nemam se na šta žaliti 🙈
Uživajte cure u ovom divnom danu 😘
Bok cure 👋
Pratim vas, ali nikako da se javim..nadam se da uživate u ovim lijepim danima ❤️ mi smo svaki dan po cijele dane u šetnji i baš nam paše.. Sad smo ušli u kuću da pojedem i da on još malo odspava, a popodne se družimo s tatom..
Bravo dadari 🎉 lijep poklon za kumče 😍
Baby N 💙
A tužnog foruma 😥
Nama je danas 5mj 😀❤️
Nismo se stigli slikat al budemo sutra
Sutra ide i prvo papanje 💪🏻 Držite nam fige 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji