🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    03. Travanj 2022. 08:25

Jutrooo cureee...jeste li se naspavale??
    Ja prijavljujem zadnjih par noci budjenje svaka 4h kao i u danii za papanje 🤷‍♀️ tj. 2 budenja...alii prije se budio samo jednom i to je to..ne znam sta je sada 🤷‍♀️ 

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

daniella2207
    03. Travanj 2022. 08:40

Jutro,mi smo se naspavale,imale smo jedno budenje u 4 ujutro za papanje i sada evo jos uvijek spava...mozda imas taj skok sa 6 mj. Pa je malo vise gladan😀

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    03. Travanj 2022. 10:29

daniella2207

Jutro,mi smo se naspavale,imale smo jedno budenje u 4 ujutro za papanje i sada evo jos uvijek spava…mozda imas taj skok sa 6 mj. Pa je malo vise gladan😀

Daaaa mozee da budeee 🤦‍♀️ 

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.

Maza2010
    03. Travanj 2022. 15:19

Pozdrav svima, 
    Da se i mi malo javimo.
    Prošli smo četiri mjeseca. Nismo se javljali jer smo bili u Zagrebu i u slavoniji kod mojih dok je tata bio na terenu.
    Imali smo i pregled kod fizijatra, jer je pedijatrica na pregledu sa 3mj rekla da bi možda bilo dobro otići na pregled jer joj se čini da ima hipertonus.
    Obavili smo to sve privatno u Zg i dobro da jesmo.
    Dijagnosticiran joj je blagi mišićni hipertonus i asimetrija u podizanju. Dobili smo vježbice za raditi, baby handling i sl. 
    Išli smo 2x na vježbice kod terapeuta i situacija je puno puno bolja. 
    Sad diže glavu jednako i na lijevom i desnom boku, rukice jednako otvara i kad je na trbuhu hvata igračkice i sa jednom i drugom rukom jednako.
    A i u zadnja dva dana se sama okrene sa leđa na trbuh, više ide s lijevog boka al dosta vježbam s njom po danu pa stavljamo igračke i da desnu stranu pa vidim da se hoće i na desnu stranu okrenuti.
    Što se tiče spavanja, spavala je cijelu noc (od 19h do 09h u jedno buđenje oko 6h) do prije tri dana. 
    Zadnja tri dana se jako teško uspava, i zaspe tek oko 22h, al opet bude jedno buđenje oko 6h i nastavi do 9. Mislim da smo u ćetrvtom skoku i regresiji spavanja pa zato tako teško navečer zaspe i ništa ne pomaže dok se prije tri dana sama uspavala čim ju stavimo u krevetić.
    Ali dobro se držimo,sretna je bebica, plače samo kad je gladna 🤣 pije 180ml + prah pet,šest puta dnevno.
    Sretni minići svima.
    Nadamo se uskoro ljepšem vremenu jer nam fale šetnjice uz more.

🙋🏻‍♀️ 33g 🙋🏻‍♂️ 41g 👧🏼 3g

Maza2010
    03. Travanj 2022. 15:21

Sutra imamo i kontrolu kod pedijatrice i cijepljenje sa 4mj. Malo smo bili odgodili zbog Zagreba.
    Nadam se da ćemo proći bez temperaturice.

🙋🏻‍♀️ 33g 🙋🏻‍♂️ 41g 👧🏼 3g

daniella2207
    03. Travanj 2022. 19:08

Maza2010

Pozdrav svima,
    Da se i mi malo javimo.
    Prošli smo četiri mjeseca. Nismo se javljali jer smo bili u Zagrebu i u slavoniji kod mojih dok je tata bio na terenu.
    Imali smo i pregled kod fizijatra, jer je pedijatrica na pregledu sa 3mj rekla da bi možda bilo dobro otići na pregled jer joj se čini da ima hipertonus.
    Obavili smo to sve privatno u Zg i dobro da jesmo.
    Dijagnosticiran joj je blagi mišićni hipertonus i asimetrija u podizanju. Dobili smo vježbice za raditi, baby handling i sl.
    Išli smo 2x na vježbice kod terapeuta i situacija je puno puno bolja.
    Sad diže glavu jednako i na lijevom i desnom boku, rukice jednako otvara i kad je na trbuhu hvata igračkice i sa jednom i drugom rukom jednako.
    A i u zadnja dva dana se sama okrene sa leđa na trbuh, više ide s lijevog boka al dosta vježbam s njom po danu pa stavljamo igračke i da desnu stranu pa vidim da se hoće i na desnu stranu okrenuti.
    Što se tiče spavanja, spavala je cijelu noc (od 19h do 09h u jedno buđenje oko 6h) do prije tri dana.
    Zadnja tri dana se jako teško uspava, i zaspe tek oko 22h, al opet bude jedno buđenje oko 6h i nastavi do 9. Mislim da smo u ćetrvtom skoku i regresiji spavanja pa zato tako teško navečer zaspe i ništa ne pomaže dok se prije tri dana sama uspavala čim ju stavimo u krevetić.
    Ali dobro se držimo,sretna je bebica, plače samo kad je gladna 🤣 pije 180ml + prah pet,šest puta dnevno.
    Sretni minići svima.
    Nadamo se uskoro ljepšem vremenu jer nam fale šetnjice uz more.

Pozz😀...dobro da ste otisli na pregled i na vrijeme pocele s vjezbama👍lijepo je procitati da je sretna bebica i da je nista ne muci,a jede ko velika,prava papalica je to😀drzim fige da prode bez temperature i valjda ce i kod vas lijepo vrijeme ubrzo,mi smo danas setale 3 sata uz more😊

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

SweetDream15
    03. Travanj 2022. 21:10

Sanjalice super za spavanje, šuutii neks spava da se i ti naspavaš 🤣 evoo vam primjer moje bebe i sestrine, moja po danu svako sat ipo jede po 90ml jer neće više (nekad oće kad idemo van više) a naveče svako 3h buđenje i jedenje. Dok kod sestre njena ima 2 mj i već duže vrijeme jede po danu svako 4-5h po 70ml, a noću se 1-2x budi jesti. Baš ono ne jede puno, pojede malo i to joj dovoljno od rođenja tako i dobro napreduje.. dok ova moja samo bi jela i onda budu češća buđenja 🙈

Mazo sreća pregleda ranije, dobro da ste otkrili rješit će se to 🍀 super beba znači neka tako i ostane 🤞 sretno sutra, nadam se da neće biti neke tempice veće 😊

Mi smo danas popodne odspavale 2 h, včrs ju okupala, nahranila, izigrala se i evo ssd opet zaspala. Taman dok robu i suđe rješim neka spava 😅 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Sanjarka88
    04. Travanj 2022. 09:36

Jutro mame 😊 uživale u vikendu? 
    Ovaj moj je totalno u skoku, sama nervoza i cendranje 🤯
    A kako ste vi? 😅
    Sanjalice sad kad se podigao četveronoške ide i posjedanje iz tog položaja, a onda i puzanje , bude on to brzo 👏🏻
    SweatDream krenule s papanjem? Kako ide? 😊
    Nama je danas jabuka na redu 🍎🍏🍎
    Endzruee izdrži 🤗
    Maza drago mi da si se javila 😌 bravo za rotaciju leđa/trbuh i moj radi samo preko lijevog boka, al čitala sam da uvijek ide prvo jedna strana pa se još ne brinem, vidit ćemo
    Sretno na cjepljenju 💪🏻
    Jana s malim zakašnjenjem sretan veliki 7. Karlu 🥰 daj da ga malo vidimo ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• buhtlica34
    04. Travanj 2022. 15:40

Pozdrav ekipa!
    Prvo da kažem blago vam se svima što vam bebice tako fino spavaju, ta buđenja 1 ili 2 su super, tako da nek samo nastave tako 🤞🤞
    Moja nema nikakvog rasporeda, jednu noć prespava cilu, 4 noći se stalno budi, i tako u krug. Baš sam bila jako iscrpljena zadnjih dana, ali nadam se da će to brzo krenuti na bolje.. 

Endzrue drži se, baš ti je "veselo" 😬🥴

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    04. Travanj 2022. 16:25

Sanjarka88 🤍

Jutro mame 😊 uživale u vikendu?
    Ovaj moj je totalno u skoku, sama nervoza i cendranje 🤯
    A kako ste vi? 😅
    Sanjalice sad kad se podigao četveronoške ide i posjedanje iz tog položaja, a onda i puzanje , bude on to brzo 👏🏻
    SweatDream krenule s papanjem? Kako ide? 😊
    Nama je danas jabuka na redu 🍎🍏🍎
    Endzruee izdrži 🤗
    Maza drago mi da si se javila 😌 bravo za rotaciju leđa/trbuh i moj radi samo preko lijevog boka, al čitala sam da uvijek ide prvo jedna strana pa se još ne brinem, vidit ćemo
    Sretno na cjepljenju 💪🏻
    Jana s malim zakašnjenjem sretan veliki 7. Karlu 🥰 daj da ga malo vidimo ❤️

Daaa brzo ce on sve too...danas mi je iz polozaja za puzanje pao direkt na facu 🤷‍♀️🤣  i kod nas je nervozaaa na najjace...sinoc je do pola 12 plakao i cmizdrio ii jutros i danas citav dan tako nastavio 🤦‍♀️ neceeee nista...ni da se nosa,ni da se igra,ni u ljulju,ni u hodalicu,niiiistaaaa znaciii...uzaaas jedan...kicmu i ruke ne osjecam...🤷‍♀️

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.