Ja i ponosna.mama smo u istim go*nima sa tim spavanjem. Isprekidano i svako dvi ure: sisa. Baš ne znan više šta da radim. Iskustva, tutorijali? Dolazin u napast uplatit sebi jednu od ovih online školica spavanja 😂
Lorre veliki decko,a poklon je bas wow😍 bravo za kumu😉
Sanjarkai kako je prihvatio tikvicu,voli papati?😀
Mia38ma vjerovatno ce sve biti ok ali nije na odmet provjeriti,vjerujem da bi i ja tako reagirala i htjela biti sigurna da je sve ok👍kada idete?
Uhhh kako smo mi bili nervozni, prije pola sata je zaspala,uspavljivala sam je dobrih sat i po vremena
15.4 imamo termin...
Sanjarka kako je prosla prva kasica?
Eej cure
Ajme sanjalica, bas pravi komad😂 dobro su cure rekle sta bi bilo da ne bljuca🙊
Najbitnije da je sve ok🥰
Znaci mi imamo srece sto se budi jednom u noci i spava do najduze do 6😂
I kod nas nervoza na veliko i ja cijelo vrijeme msm evo zuba evo zuba,a ono nigdje ga😂 danas cu tek osanit kupiti.
Kruta hrana probali tikvu,tikvicu,jabuku,bananu,krusku i jedino jabuke hoce koju kasikicu😂 daleko smo od tih 125 ml😂 koje kasikice cure imate, ja neke dvijr vrste iz dm-a i ne znam koja je gora,moram bolju naci.
Iiii tako izdajam se jos, ona nece adaptirano😂 kazu budi strpljiva al evo vec mj dana je muke iza nas ne znam kud cu vise strpljivija biti.
Atopijski derm.je malo bolji. Imala je bas grozne rane🤦♀️
Ne okrece se jos stomak leda,par puta je al ono vise slucajno.
Slj tjedan nam je pregled i alergo test i jedva cekam da znam na cemu smo.
Tracy ja bi najradije sve skole upisala, nekad imam
Osjecaj da vise ne znam sta radim 😂😂
Sanjalica, meni zelena stolica i bljucanje izgleda kao da je alergija na protein kravljeg mlijeka.
Nama je sistematski u petak, držim fige da bude ok dobitak na težini iako mi ne izgleda baš da se makla više od 100 grama između petog i šestog miseca. 😂 Malo je preaktivna.
Ni sama ne z am sta da ti kazem...ovdje ne zele da mu rade alergene,jer kao isti se rade ukoliko dijete ne napreduje 🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Lollypop
Koji su bili simptomi zubica?
2 mjeseca slintanja i zvakanja svega sto dohvati, sad je imao i temperaturu, osip, cendranje zbog viroze pa se i zubić tu ugurao tak da ne znam koji su bili toooocni simptomi 🙈 bas je bio jadan, sad je bolje
Eej cure
Ajme sanjalica, bas pravi komad😂dobro su cure rekle sta bi bilo da ne bljuca🙊
Najbitnije da je sve ok🥰
Znaci mi imamo srece sto se budi jednom u noci i spava do najduze do 6😂
I kod nas nervoza na veliko i ja cijelo vrijeme msm evo zuba evo zuba,a ono nigdje ga😂danas cu tek osanit kupiti.
Kruta hrana probali tikvu,tikvicu,jabuku,bananu,krusku i jedino jabuke hoce koju kasikicu😂daleko smo od tih 125 ml😂koje kasikice cure imate, ja neke dvijr vrste iz dm-a i ne znam koja je gora,moram bolju naci.
Iiii tako izdajam se jos, ona nece adaptirano😂kazu budi strpljiva al evo vec mj dana je muke iza nas ne znam kud cu vise strpljivija biti.
Atopijski derm.je malo bolji. Imala je bas grozne rane🤦♀️
Ne okrece se jos stomak leda,par puta je al ono vise slucajno.
Slj tjedan nam je pregled i alergo test i jedva cekam da znam na cemu smo.
Mi smo isto probali sve to od krute hrane jedino bananu nisam jos to sam mislila kao za 7, jos smo mi batat,amarant i griz.
Jojjj ova moja izjelica pojede i vise pa se bojim da je nekad nervozna jer se prejela🤣
Ja imam dvije zlice od twistshake i jednu od tupperware.
A vodu ti hoce?mi imamo problem s vodom bas radi face i sve mi ispljune nece nikako vodu🙄
Ni mi se jos ne okrecemo s trbuha na leđa
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Da se i ja javim maloo 😄 prvo da odgovorim curkama 🤭
Lorre mali je bombončić pravi 🍬😍 svaka čast kumi Bumac 👏
Mia mi smo evo čuli da Osanit kuglice pomažu pa sam naručila da probamo 🙄 nadam se da će se bebi smiriti brzo i da će to sve proći i biti dobro 🤞
Buhtlice ona ti meni zaspe nekad u 22-23h a nekad i ponoć i onda se svako 3 h budi jesti, i nekad se probudi u 6h ili 8h i ostane budna pola sata pa zaspi opet i produzimo do 10h. Evo sinoć je zaspala oko 23h i do 5h se nie budila jesti i onda je produžila do 8 pojela i do 10h jutros spavala🤣
Ja sam svojoj kupila dudu za žvakanje za zubiće, nekakav ring s voćem gumenim i najčešće žvače svoju vezicu za dudu 😄
Sanjalice astiii to je bas velikiii dečko 😊 neka on samo našreduje, ti se ništa ne brini 🍀
Lollypop čestitke na prvom zubićuu 🥳
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Mi smo prekjuče išli za Split kod brata i neviste. Dan prošao odlično, ali prva noć je prošla ajme 🙈 znači sve novo, nova okolina, par puta je krenila da će zaspati al kako se nevista i muž zakašlju ona se trzne i tako od ponoći do 2 ujtro je provela plačuć, di god pogleda kao da se pripadne ili boji mada je bilo svijetlo upaljeno al đaba. Al sutra je već druga priča bila, navikla se na sve i spavala odlično kroz dan i sinoc oko 23 zaspala i jutros do 10h sa tri buđenja 👌
Kupila sam joj u Mullera dudu žvakalicu za zubiće i točno se čuju ta tri zubića koja ja pod prstom osjetim da žuljaju 🙈 i sviđa joj se. Dobili smo preporuku za te Osanit kuglice pa ćemo vidjeti da li djeluje, ma da ona nie tolko još nervozna ili nešto ali nek se nađe. Jučer smo joj malko probali dati kašicu od banane i sve brlja mrlja po ustima 🤣 uskoro krećemo i mi s kašicama.
Za tj dana imamo pregled i ono cijepivo koje nije primila s 4 mj. Danas je baš hladnoo i kišu javljaju ovi dana tako da sad odmaramo u kući. Danas je super volje, igra se , smije, bila joj je i rodica od sestre beba pa smo se smijale kako gledaju jedna drugu 🥲 Lana je baš zaigrana, sama se igra s igračkama, počela je i snogama stalno su u visu, pa se pribaciva lijevo desno s njima, na trbuh još ništa sama ali uz naše vježbanje i to ona se prevrne u čas, samo ds krene eto sama 😀
Pozz mamamaa ❤️
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji