🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    daniella2207
    22. Ožujak 2022. 17:27

Sanjarka88 🤍

daniella2207

Sanjarka88 🤍

Jutro ekipicaaa
    Ste se naspavale? Mi jesmo vise manje , al prvo hranjenje već u ponoć ipo, bas je ko novorođenče postao šta se tiče noćnih hranjenja 🙄
    Opet smo bolesni, ovaj put laringitis koji je naravno krenuo naglo u subotu navečer pa smo i hitnu pohodili
    Moramo uskoro i krv ići vadit jer kaže Dr da joj je blijed pa da vidimo hemoglobin.
    Inače je on super, veseo zaigran, lijepo jede , spava 😊
    Rotira se stalno na trbuh , jedva čekam da svlada i obrnuto da ne moram ja vise ga Vracat 😅
    Daniella Korina je preslatka, vidim frizura postojana 🥰🥰🥰
    Lollypop kako ide papanje? I mi krećemo sljedeći tjedan 😚
    Sanjarice zašto se brineš kad dobro napreduje? Moj često ima ovakve lokvice. A dok je na trbuhu i vise njih 🤷🏻‍♀️

Da da frizura je tu😁
    Opet vas je ulovilo,bas nemate srece stalno nesto😔 sada kad si napisala da je blijed, znaci tko kod pogleda Korinu komentira da kako je blijeda🤣 i stvarno kada setam s frendicama ona je bas svjetla u odnosu na druge bebe ali nisam isla za tim,bas sad kad si rekla cu pitati pedijatra u 4 mj.idemo, neznam s koliko uopce oni vade krv radi neke kontrole

Obično se sa 6mj vadi krv bas zbog zeljeza

Mi idemo 12.04. Na pregled di cemo imati skoro 7 pa ako ne kaze sama  da vadimo krv cu bas pitati...

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• buhtlica34
    22. Ožujak 2022. 18:27

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙

Buhtlica34 pa do skora mi je plakao na bocicii,tj. Urlao…ali sam skuzila da je do sisaca..stavila sam sisac br 2 i sad je sve super…jedee i kasice super…i napreduje fino…samo sto bas puno bljuca ii kakaaa zelenoi…sto mi je malo za bebu od skoro 6 mj….hmm…ni sama ne znam…vidjet cu sa mi pedijatar predlaze…mada on samo govori da je sve oke 🤷‍♀️

Zeleno ti je odadaptiranog mlijeka, meni je Mila sinoć jela adaptirano jer ju je baka čuvala i danas je kakala zeleno. Inače joj je kakica žuta. 

• Mia38
    22. Ožujak 2022. 20:47

Moj Teo od kad je na ovoj hrani (Alernova ar) isto kaka zeleno. Kad smo pili Aptamil kakao je zuto (senfasto). Mislim da je sve ok dok nije crno.

SweetDream15
    22. Ožujak 2022. 21:22

Daniella ma sva jaja su po meni neudobna, mi imamo kinderkraft prime..al za novorođenčad su ta jaja ajme meni izgledaju kao da se lome u tomee..izbjegavala sam ih do sad, a sad kako je veća ajd izgleda i lezi normalnije u tome. Inače uvik ju u košari vozim i jedva čekam da krene sjedit

Sanjalica normalno je za stolicu na adu da bude zelena, i nema veze sta ima 6mj i bljucka to će potrajati još koji mjesec. I naša bljuca veliku količinu, al moraju izbaciti višak iz sebe, bez obzira šta piše na adu kolko trebaju piti, kolko kašica, ovo ono ... Mi mislimo da sve kako piše da tako triba i da neće bljucat ili nešto dr.ali nije sve tako kako piše i kako mi mislimo 😄 ne brini proći će  kroz koji mj

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

daniella2207
    23. Ožujak 2022. 07:52

SweetDream15

Daniellama sva jaja su po meni neudobna, mi imamo kinderkraft prime..al za novorođenčad su ta jaja ajme meni izgledaju kao da se lome u tomee..izbjegavala sam ih do sad, a sad kako je veća ajd izgleda i lezi normalnije u tome. Inače uvik ju u košari vozim i jedva čekam da krene sjedit

Sanjalicanormalno je za stolicu na adu da bude zelena, i nema veze sta ima 6mj i bljucka to će potrajati još koji mjesec. I naša bljuca veliku količinu, al moraju izbaciti višak iz sebe, bez obzira šta piše na adu kolko trebaju piti, kolko kašica, ovo ono … Mi mislimo da sve kako piše da tako triba i da neće bljucat ili nešto dr.ali nije sve tako kako piše i kako mi mislimo 😄 ne brini proći će kroz koji mj

Da i mi imamo kinderkraft prime😁tako i ja da, prijateljici je pedijatrica rekla da mogu u sportski i dok se ne posjednu ali cu pricekati jos koji dan kad se vec ne buni u kosari

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    24. Ožujak 2022. 06:42

Jutroooo curkeee...jeste li se naspavale?

Na koliko dajete bebama da papaju?? Da li bas bas u to vrijeme ili cekate da beba zatrazi??

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

daniella2207
    24. Ožujak 2022. 06:54

Jutro mi smo evo spavale cijelu noc i sada papamo,ja joj dajem kako pita,po danu to bude svaka 3 sata cca nekad i manje ali zato zadnje hranjenje imamo oko 20:30-21:00 i onda spava tako do 06-07:00 ujutro

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• sunce7
    24. Ožujak 2022. 12:26

Bravo Korina, em fino papas, em spavas u komadu🥰 prava cura😂

Mišić
    24. Ožujak 2022. 12:30

Pozdrav svima nakon 100 godina! 😆 nama su se zaredale prehladice i evo smo konacno zdravi. 😀 upravo smo dosle sa sistematskog i gospodjica ima 8500 g i 70 cm, primila je zadnju dozu hexacime i sad se nadam da nece biti reakcije.
    Iiiii upravo nam je pri izlasku iz stana dostavljac urucio poklon od nase kume. 😁 Hvala, DadaRi! 🤗🤗🤗
    Evo slicice: https://ibb.co/RSSB6D5 

• ponosna.mama
    24. Ožujak 2022. 15:20

Mišić

Pozdrav svima nakon 100 godina! 😆 nama su se zaredale prehladice i evo smo konacno zdravi. 😀 upravo smo dosle sa sistematskog i gospodjica ima 8500 g i 70 cm, primila je zadnju dozu hexacime i sad se nadam da nece biti reakcije.
    Iiiii upravo nam je pri izlasku iz stana dostavljac urucio poklon od nase kume. 😁 Hvala, DadaRi! 🤗🤗🤗
    Evo slicice:https://ibb.co/RSSB6D5

Super za pregled, velika nasa cura 💞
    I poklon je sladak, bravo kumo ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.