🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    26. Veljača 2022. 10:20

Toliko sam smantana da sam stišala pošalji prije nego sam sve napisala 🥴🤦‍♀️
    Malo Čudo, baš ću probat ovaj recept, ja najčešće onaj proteinski radim, ali u njemu ima sira 😬
    Uh Endzrue, bome stvarno vam nije lako! Nadam se da ta faza neće dugo potrajati. Ali baš što kažeš, vazda je nešto, il skok, il regresija, il zubi.. Ja taman pomislim ajme evo super smo proveli dan/noć, i onda katastrofa sljedećih 5.. I tako u krug.
    Sretni minići našim bebicama 🥰🎉🎊
    Bome vrijeme leti! Ja svaki put kažem još jedan mjesec bliže povratku na posao 😵😏

plavabosanka
    26. Veljača 2022. 13:21

Heej mamice evo mene natrag. Sve kao pisat ću vam pa nikako, al hajde ni nisam tako strašno u zaostatku. Jučer sam nešt pročitala pa da prokomentiram u jednom dijelu onda ću ostatak pročitat pa komentirat kasnije😅 sve samo da nam se forum aktivira❣

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    26. Veljača 2022. 13:26

Daniella Korina je baš prava slatka curka. Imam i sama takvig jednog bucka pa sve razmišljam jel mu teško okretat tu težinu🤣 di ste taj slonić kupili što si poslala slikicu?
    Lollypop i naš bebac urla, nema normalnog plača kod njega 🤣 jedno vrijeme bi stalno vristao nismo znali jel je sretan tuzan il sta hoće
    Sanjarka kakav je frajer Lukicaa na krštenju🥰😍 a cipelice su mi preslatke. Dii ste ih uzeli?
    Sanja0508 daa i meni je žao da se forum raspadne baš šteta. Mi imamo vrtić još prije nego što se rodio kupili smo ga kad i sve stvari jer su bili popusti, pa reko ajd i to odmah kad već imamo para, a i dobro će nam doć kad budemo išli za Hrv. Što se tiče uspavljivanja na rukama i mi mučimo tu muku, a sad smo već na 9 kg😂 a mama na 52😱 nemoj bit slabić🤣🤣 mi smo na 4 pampers prešli i užas sve mu propuštaju a 3 ga je jako stezala oko nogu. Problem je jer nemaju onu gumu na leđima, a on ina dost rijetke stolice🙉 baby love mi je bolji al je tata kupio ogromno pakiranje pampersa
    Ivkica baš ste super stvarčice dobili od kume😍🥰
    Jackie27 i naš beban je zahtjevan, voli puno da mu pričamo i budemo uz njega. A za kolica isto kažem trebali smo drugačija da sam znala da će bit tolka beba. Al ko je mogo znat ja sa 17 kg kretala u školu😂

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

plavabosanka
    26. Veljača 2022. 13:30

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Pozdraaav curke…da se i ja malo javim, kada sam vec ugrabila priliku heheh…ocistila kupatilo..upalila dvije masime vesa..oprala sudje…bebac zaspao..uradila dnevnu i sjela da pijem kaficuuu i procitala izostatke na forumu….

Sto se PELENAtice mi smo sve izmijenjali ( Babylove,Babydream,Lupilu iz Lidla,Miam iz Aldija,Bevola iz Kauflanda,Müllerove,sve vrste pampersa ( Premium,Harmoni i dry))i na kraju smo ostali na Pampers Dry…on nalo smrducka ali mi jos nikada nije propustii…inace bebac spava cesto na strani ali se i okrece i nije nam nikada do sada propustioo…mi smo na br 4 vec…i kada ga vagam na nasoj kucnoj vagi moj bebac vec ima 9kg 🤷‍♀️🤷‍♀️

Ii imam za prijaviti da moj bebac cesto nekontrolisano lupka lijevom rukom kada zeli da uhvati igracke….i vise hvata desnom nego lijevom…uhvati on i lijevom ako mu stavim pod rukicu nesto da uhvati ili kada uhvati desnom onda malo ceprka i lijevom..ali vecinom poseze sve desnom 🤷‍♀️ primijetila sam to zadnjih 10/15 dana …
    Pregled imamo tek 30.3….
    Ni sama ne znam da li je to za zabrinuti se ili je to sasvim oke 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Iiiiii da jos jedna vijest…mi vec radimo na drugoj bebi 🙈🙈🙈 neki dan sam imala ovulaciju…bolio me je uzasno lijevi jajnik i uradim LH trakicu kad ono buum smajliic…pokrili smo noc prije smajlica..paaa noc ovulacije i sutradan 🤣🤣🤣 vidjet cemo sta nas ceka hahahha…

Drzite mi figee da se druga beba brzo uhvati 🙈🙈🥰

A ja jadna se od poroda nisam ni posexala kak se spada 🤣🤣🤣 užas😭😭😭 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

CarpeDiem.
    26. Veljača 2022. 13:39

plavabosanka

Heej mamice evo mene natrag. Sve kao pisat ću vam pa nikako, al hajde ni nisam tako strašno u zaostatku. Jučer sam nešt pročitala pa da prokomentiram u jednom dijelu onda ću ostatak pročitat pa komentirat kasnije😅 sve samo da nam se forum aktivira❣

Forum ce uvijek biti aktivan, samo je i prije WU grupe bilo "tiše" vikendom jer su mame i bebe većinom sa slobodnim tatama u društvu i općenito obitelji. Meni malo i glupo da se nešto forsira. Svaka od nas se javi u skladu sa vremenom i obavezama koje ima. 
    ....Osobno volim pročitati sta ima novo kod svake mame koja se javi, bilo to jednom u 3 mjeseca ili koja je aktivna svaki dan. 
    Općenito mislim da se ova tema na forumu nikada  nece ugasiti u smislu da svi samo od jednom prestanu pisati... i tek kako nam slijedi temaa za "pretresanje" od nicanja zubića, uvodjenja nemlijecne dohrane, puzanja, prohodavanja, progovaranja. 🙈🥰 Čeka nas puno ljepih dana, razmjene misljenja i iskustava na temi.

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

plavabosanka
    26. Veljača 2022. 13:49

Buhtlica Matias je znao držat i trpat u usta, ali bi mu to sve brzo ispalo više ih je volio gledat, sad unazad zadnjih dva-tri tjedna uzme sam iz moje ruke kad mu približim igračku i smisleno ih hvata na baby gymu. I dalje mu je omiljena zanimacija da svakog plišanca prvo hvata za nos🤣
    Lollypop mi tako negdje 30-40 min nekad sat vremena odspavamo. Najviše voli spavati u autu i kolicima isto. 

Pisale ste i za uvlačenje donje usnice to radimo nekih dva tjedna isto nisam znala da i to može bit od zubića.  

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

ivkica
    26. Veljača 2022. 14:03

Hej Plavabosanka razumijem te i ja za hmhm 😂 ja ne znam al poslije trudnoće uopće nemam volje za tim skroz mi se libido smanjio a kad se sjetim prije bože dragi 😂😂 ček što znači uvlačenje usnice nicanje zubića? 

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Lollypop
    26. Veljača 2022. 17:09

plavabosanka

Buhtlica Matias je znao držat i trpat u usta, ali bi mu to sve brzo ispalo više ih je volio gledat, sad unazad zadnjih dva-tri tjedna uzme sam iz moje ruke kad mu približim igračku i smisleno ih hvata na baby gymu. I dalje mu je omiljena zanimacija da svakog plišanca prvo hvata za nos🤣
    Lollypop mi tako negdje 30-40 min nekad sat vremena odspavamo. Najviše voli spavati u autu i kolicima isto.

Pisale ste i za uvlačenje donje usnice to radimo nekih dva tjedna isto nisam znala da i to može bit od zubića.

Teo to radi kad mu krene slina curit iz usta pa srkne i slinu i cubu nazad u usta 🤣🤣🤣🤣

plavabosanka
    26. Veljača 2022. 21:27

Lollypop

plavabosanka

Teo to radi kad mu krene slina curit iz usta pa srkne i slinu i cubu nazad u usta 🤣🤣🤣🤣

Hahahh jooj strašni su🤣🤣 moj treba izbacit višak van a on neda da icuri neg guta natrag u sebe 😅 

Inače pisale ste za vješticu kak vam je došla. Meni još nije hvala Bogu, i ne fali mi iskreno. A sve me strah kad ju dobijem prvi put kakva će bit i hoću li imat bolove i obilno krvarenje il će me samo kičma ubijat ko i do sad. 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

SweetDream15
    26. Veljača 2022. 21:44

Cure je li i kod vaših beba ima crvenila na pregibima na nogicama? Onako crveno i na dodir malo hrapavo.. Čime rješavate/mažete to? 🙂 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani