Pozdraaav curke…da se i ja malo javim, kada sam vec ugrabila priliku heheh…ocistila kupatilo..upalila dvije masime vesa..oprala sudje…bebac zaspao..uradila dnevnu i sjela da pijem kaficuuu i procitala izostatke na forumu….
Sto se PELENAtice mi smo sve izmijenjali ( Babylove,Babydream,Lupilu iz Lidla,Miam iz Aldija,Bevola iz Kauflanda,Müllerove,sve vrste pampersa ( Premium,Harmoni i dry))i na kraju smo ostali na Pampers Dry…on nalo smrducka ali mi jos nikada nije propustii…inace bebac spava cesto na strani ali se i okrece i nije nam nikada do sada propustioo…mi smo na br 4 vec…i kada ga vagam na nasoj kucnoj vagi moj bebac vec ima 9kg 🤷♀️🤷♀️
Ii imam za prijaviti da moj bebac cesto nekontrolisano lupka lijevom rukom kada zeli da uhvati igracke….i vise hvata desnom nego lijevom…uhvati on i lijevom ako mu stavim pod rukicu nesto da uhvati ili kada uhvati desnom onda malo ceprka i lijevom..ali vecinom poseze sve desnom 🤷♀️ primijetila sam to zadnjih 10/15 dana …
Pregled imamo tek 30.3….
Ni sama ne znam da li je to za zabrinuti se ili je to sasvim oke 🤷♀️🤷♀️
Iiiiii da jos jedna vijest…mi vec radimo na drugoj bebi 🙈🙈🙈 neki dan sam imala ovulaciju…bolio me je uzasno lijevi jajnik i uradim LH trakicu kad ono buum smajliic…pokrili smo noc prije smajlica..paaa noc ovulacije i sutradan 🤣🤣🤣 vidjet cemo sta nas ceka hahahha…
Drzite mi figee da se druga beba brzo uhvati 🙈🙈🥰
A ja jadna se od poroda nisam ni posexala kak se spada 🤣🤣🤣 užas😭😭😭
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Heej mamice evo mene natrag. Sve kao pisat ću vam pa nikako, al hajde ni nisam tako strašno u zaostatku. Jučer sam nešt pročitala pa da prokomentiram u jednom dijelu onda ću ostatak pročitat pa komentirat kasnije😅 sve samo da nam se forum aktivira❣
Forum ce uvijek biti aktivan, samo je i prije WU grupe bilo "tiše" vikendom jer su mame i bebe većinom sa slobodnim tatama u društvu i općenito obitelji. Meni malo i glupo da se nešto forsira. Svaka od nas se javi u skladu sa vremenom i obavezama koje ima.
....Osobno volim pročitati sta ima novo kod svake mame koja se javi, bilo to jednom u 3 mjeseca ili koja je aktivna svaki dan.
Općenito mislim da se ova tema na forumu nikada nece ugasiti u smislu da svi samo od jednom prestanu pisati... i tek kako nam slijedi temaa za "pretresanje" od nicanja zubića, uvodjenja nemlijecne dohrane, puzanja, prohodavanja, progovaranja. 🙈🥰 Čeka nas puno ljepih dana, razmjene misljenja i iskustava na temi.
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Buhtlica Matias je znao držat i trpat u usta, ali bi mu to sve brzo ispalo više ih je volio gledat, sad unazad zadnjih dva-tri tjedna uzme sam iz moje ruke kad mu približim igračku i smisleno ih hvata na baby gymu. I dalje mu je omiljena zanimacija da svakog plišanca prvo hvata za nos🤣
Lollypop mi tako negdje 30-40 min nekad sat vremena odspavamo. Najviše voli spavati u autu i kolicima isto.
Pisale ste i za uvlačenje donje usnice to radimo nekih dva tjedna isto nisam znala da i to može bit od zubića.
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Hej Plavabosanka razumijem te i ja za hmhm 😂 ja ne znam al poslije trudnoće uopće nemam volje za tim skroz mi se libido smanjio a kad se sjetim prije bože dragi 😂😂 ček što znači uvlačenje usnice nicanje zubića?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Buhtlica Matias je znao držat i trpat u usta, ali bi mu to sve brzo ispalo više ih je volio gledat, sad unazad zadnjih dva-tri tjedna uzme sam iz moje ruke kad mu približim igračku i smisleno ih hvata na baby gymu. I dalje mu je omiljena zanimacija da svakog plišanca prvo hvata za nos🤣
Lollypop mi tako negdje 30-40 min nekad sat vremena odspavamo. Najviše voli spavati u autu i kolicima isto.
Pisale ste i za uvlačenje donje usnice to radimo nekih dva tjedna isto nisam znala da i to može bit od zubića.
Teo to radi kad mu krene slina curit iz usta pa srkne i slinu i cubu nazad u usta 🤣🤣🤣🤣
Teo to radi kad mu krene slina curit iz usta pa srkne i slinu i cubu nazad u usta 🤣🤣🤣🤣
Hahahh jooj strašni su🤣🤣 moj treba izbacit višak van a on neda da icuri neg guta natrag u sebe 😅
Inače pisale ste za vješticu kak vam je došla. Meni još nije hvala Bogu, i ne fali mi iskreno. A sve me strah kad ju dobijem prvi put kakva će bit i hoću li imat bolove i obilno krvarenje il će me samo kičma ubijat ko i do sad.
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Cure je li i kod vaših beba ima crvenila na pregibima na nogicama? Onako crveno i na dodir malo hrapavo.. Čime rješavate/mažete to? 🙂
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Ee da dok nisam opet zaboravila, to vas stalno želim pitat. Gdje vam stoje plišanci? Mi ih imamo hrpu i nez opće kud s njima 😮 I kak ste općenito organizirale taj dječji kutak u stanu? Jel vam stoje igračkice, gym i ljuljačka itd. u boravku ili vam je to u sobi posebno? Ja sam uvijek rekla da bi htjela da to sve bude u njegovoj sobi al mi je puno lakše kako nemamo vrata na boravku provirit tu i tamo iz kuhinje šta radi kad ga ostavim samog nego da je u sobi. A i dječja soba ugl.bude krcata vešom što našim što bebinim 😬😬
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Cure je li i kod vaših beba ima crvenila na pregibima na nogicama? Onako crveno i na dodir malo hrapavo.. Čime rješavate/mažete to? 🙂
Kod nas ima iza koljena onaj pregib, i znalo je bit između nogu al mislim da je to zato šta je bucko🤣 kad bi nam bilo baš jako crveno onda sam s kremom za guzu to između nogu.
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Ee da dok nisam opet zaboravila, to vas stalno želim pitat. Gdje vam stoje plišanci? Mi ih imamo hrpu i nez opće kud s njima 😮 I kak ste općenito organizirale taj dječji kutak u stanu? Jel vam stoje igračkice, gym i ljuljačka itd. u boravku ili vam je to u sobi posebno? Ja sam uvijek rekla da bi htjela da to sve bude u njegovoj sobi al mi je puno lakše kako nemamo vrata na boravku provirit tu i tamo iz kuhinje šta radi kad ga ostavim samog nego da je u sobi. A i dječja soba ugl.bude krcata vešom što našim što bebinim 😬😬
Kod nas baby gym s igračkama u boravku stoji, isto zbog tog jer mi je lakše povirivat ju tako nego ići svako malo u sobu. A i svakako najviše vrimena provodimo tu tako da u krevetiću u našoj sobi samo spava. A njena soba će tek kroz godinu dvi doći na red zasad je isto više krcata našim stvarima 🤣
Između nogu nema crvenila, ali isto oko koljena i doli na pregibu stopala isto mazem pavlovicevom masti ili onom betrion i nekad puderom al imam dojam da se više stvara nekad nestane, nekad bude više 🙈
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji