Sanjarka88 drago mi je da je krstenje proslo savrseno,fotke su super a cipelice su top👍
Zara i Sunce,jesam uspila sam🤗radila sam one vjezbe i izdajala se,stavljala hladne,tople obloge i kupus😁 evo sve se povuklo cice su opet one stare😄
Sunce haha pale sam na svijetu,bas sam se nasmijala🤣
Sanja0508 ajde bitno da su svi obitelji prosli dobro i da su ozdravili dobro da ste blizu da ste im mogli uskociti..pa ja vrtic nisam gledala pokusat cu bez ako uspijemo,za sada je mirna pa cemo viditi za dalje planirala sam jedino uzeti onu ogradicu sta bude i u lidlu to bi stavila na stepenice jedino jer smo na katu pa ljeti mi bude otvoreno sve..
Za spavanje bas i nemam neki savjet ili mi zaspe sama ili kada je bas nervozna legnem s njom na krevet dam joj dudu pa pricamo i mazimo se i zaspe tako.
Buhtlica34 i Sanjalica👍bravo cure,ja nisam nikad pusila ali ovo je prilika za prestati kad ste vec toliko izdrzale bez😉
Ivkica pa Luki je dobio prelijepi paketić od svoje kume😊
Neznam dali sam napisala ali Korina se pocela okretati s leđa na trbuh i vise uopce nece biti na leđima cim je spustim se okrene🤣
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Ovdje smo kao Pale sam na svijetu🤣🤣🤣
Sanjarka predivan je i predivne slike😇
Daniella jesi rijesila zastoj? Nadam se da je kupus pomogao. Ja sam ovdje u Njem stavljala quark sir, to im je glavno, kao dolje kod nas kupus.😂
Sanja ija se mislim za to dvoje, frendica ima vrtic i kaze da je super stvar,samo ja nemam gdje stavit😂
MalaMaka jede li bebac?
ma ajde nisi Pale sam na svijetu. Pisati cu ja, ja nikako nisam za grupe, nije da nesto skrivam, ali volim svoju privatnost. Kazem i ovdje sve sta me muci, pa mi ovdje super... tako da eto neces biti sama😂
Angelly-ajme to je super da ste toliko dugo ostale u kontaktu. Nadam se da cemo i mi ovdje ❤
za cigare…ajme ja nisam pusila cijelu trudnocu. I rodim i prestanem dojiti i kao ajde jednu cu, pa jos jednu...iiiii eto vraga. opet se navukla hahahha
Nista...ostati cu opet trudna da prestanem pušiti😂😂
ivkica-bas je lijep poklon. bravooo 😍
jackie-znaci i vi se nosate...joooj. nista onda nosam i dalje. ako mozes ti 8.5 mogu i ja 7. necu biti slabic hahahah
daniella-bas mi drago da su sise ponovo ko nekada hahahahah
sanjalica-ma zapali jednu samo ujutro uz kavu hahahahha
vidim da ste u za zube pisale moj maleni isto bas slini, gura ruke u usta i crvene se obrazi. ocito ce brzo ali ih ne mogu jos prepoznati. Sada ovih dana muku mucim sa pelenama...propuste mu. do sada nismo imali tih problema bio je na dvojki i presla sam na trojku i sve propusti (on je meni dugacak, a uzak).... ljuta sam na pampers 😂😂😂
kupila sam baby love i lupilu. mozda te "jeftinije" ispadnu bolje.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Ovdje smo kao Pale sam na svijetu🤣🤣🤣
Sanjarka predivan je i predivne slike😇
Daniella jesi rijesila zastoj? Nadam se da je kupus pomogao. Ja sam ovdje u Njem stavljala quark sir, to im je glavno, kao dolje kod nas kupus.😂
Sanja ija se mislim za to dvoje, frendica ima vrtic i kaze da je super stvar,samo ja nemam gdje stavit😂
MalaMaka jede li bebac?
ma ajde nisi Pale sam na svijetu. Pisati cu ja, ja nikako nisam za grupe, nije da nesto skrivam, ali volim svoju privatnost. Kazem i ovdje sve sta me muci, pa mi ovdje super… tako da eto neces biti sama😂
Angelly-ajme to je super da ste toliko dugo ostale u kontaktu. Nadam se da cemo i mi ovdje ❤
za cigare…ajmeja nisam pusila cijelu trudnocu. I rodim i prestanem dojiti i kao ajde jednu cu, pa jos jednu…iiiii eto vraga. opet se navukla hahahha
Nista…ostati cu opet trudna da prestanem pušiti😂😂
ivkica-bas je lijep poklon. bravooo 😍
jackie-znaci i vi se nosate…joooj. nista onda nosam i dalje. ako mozes ti 8.5 mogu i ja 7. necu biti slabic hahahah
daniella-bas mi drago da su sise ponovo ko nekada hahahahah
sanjalica-ma zapali jednu samo ujutro uz kavu hahahahha
vidim da ste u za zube pisale moj maleni isto bas slini, gura ruke u usta i crvene se obrazi. ocito ce brzo ali ih ne mogu jos prepoznati. Sada ovih dana muku mucim sa pelenama…propuste mu. do sada nismo imali tih problema bio je na dvojki i presla sam na trojku i sve propusti (on je meni dugacak, a uzak)…. ljuta sam na pampers 😂😂😂
kupila sam baby love i lupilu. mozda te "jeftinije" ispadnu bolje.
Pa meni su babylove bile bolje od pampersa,ali sam sada evo na onim huggies iz kauflanda i super su,inace paket ima 80 kom i dođe oko134 kn cca ali jednom mjesecno je na 50%. Mi smo na 3 odavno cim je napunila 5 kg smo presli na 3,jer ju je u trbuhu stiskala dvojka. A vidim na ovim mojim pelenama da 4 moze od 7 kg nadalje pa kad potrosim zalihe mozda uzmem i jedan paket 4 za probu.
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Mi smo na babylove pelenama od početka i ekstra ssu nam, nevista je svojima trima curama isto koristila te i onda smo i mi to i nama stvr jesu super. 😊
Jooj cure moje nisam mislila da ću ovo doživiti al evo ja , muž i malena smo pod koronom 🙈 di smo kako pokupili, pojma neamo jer nigdje nismo ni išli pošto su bili hladni zadnji dani. Jedino možda muž s posla donio, ali on nikakve simptome osim kašlja pa nismo išli za tim, međutim mene u sub počne glava bolit, manta mi se, donji dio leđa al kako sam dobila ja mislila od tog. U nedilju se budim sva mokra, hladno mi izmjerim temp kad ono 37.5 popijem 2 maxflu i ona spadne. Popodne odležala malo temp se opet vratila i bolile me kosti. Pon i utorak se budim opet mokra bez temp i nos mi malo začepljen i curi 🙈. Malena fala Bogu nema simptome, vesela je dobro je. U izolaciji smo nas dvije do 1.3 a muž već prikosutra izlazi jer je imao ranije simptome i cijepljen je 🤦 Pa eto moramo bit u kući nema nam nigdje, taman nebi li nam došli poslije tog topliji dani za šetnju 🤭
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Ivkica kako Luka lijepo sjedi😱😍😍 mi ni priblizno tomu.😂super paketic.😍
Jackie najdraze mi je kad tako nesto za dva dana skuham😂
Bravo Daniella, grozno je to, kad se sjetim moja dva puta, znoj me oblije.
Sanja mislila sam opcenito ovdje na grupu Pale sam na svijetu😂 pelene
inace imali smo isti problem dok nismo na trojku presli prije mj ipol, cijelo vrijeme smo koristilo pampers premium, a sad sve isprobavam. Dm-ove su nama nekako kratke, bolje su mi Mullerove od njih, al su njohove opet nekako krute😂
Sweetdreams joj i ova korona…. Nadam se da ces sutra biti kao nova! Najbitnije da je curka dobro.
Jutro, cure!! 🤗
Daniella taman htjedoh pitati kako su cike i vidim da je bolje. 🥳 jeeej! Bome sunce prvi put cujem za quark za mastitis 🙈
Zubici - simptomi su ovo sve sto je endzrue nava, a pomom iskustvu prvo se vidj kao prorez na desnici i onda krene zubic
Pelene - mi koristimo violetu onu bijelu. Sanja je li koristis obican pampers ili premium? Iz mog iskustva premium je super za duge i tanke bebe 😄
Meni su na listi za isprobavanje one Bella Happy ili kako se vec zovu, cujem da ih svi hvale. Kao jesu skupe, ali da ih se online naci na akcijama.
Ogradica/vrtic - imala sa starijim i zauzelo mi pola stana 🤣🤣🤣 tako da ga sad ne mislim stavljati. (Salim se, ali stvarno zauzima dosta prostora). Ali super je stvar tko ima mjesta i nece mu smetati.
SweetDream kako si? Nadam se da bebica nece pokupiti 🍀🍀🍀
_______
Vidim da pisete i o grupi. Evo ja prva rjedje stignem ovdje pisati, ali trudim se i zelim popratiti vas koje niste unutra. Osobno mi je grupa super je mi taj “format” nekako lakse pratiti. Mislim da se nitko ne bi trebao zbog toga ljutiti jer su svi mogli pristupiti ili ne istoj. Stvar izbora, je li. 😆😆😆
_______
Ivkica predivan, predivan poklon! 😍 bravo natalija! 🙂
Jos sam nesto htjela napisati, ali sam zaboravila. 🤣 noc je bila vesela, mali milijun budjena (i ona i stariji) pa cu se valjda kasnije sabrati. 😂
Ok, sad vidim kako sam ovo tipkala, ali nadam se da kuzite sto je pjesnik htio reci. 🤪🤪🤪
Daniella probala ja i huggies i isto mi pustile. bas mi je uzak i dugacak i tesko mi naci. evo babay love trojka izdrzala cijelu noc 😍
Sweetdream-zao mi je radi korone, znam kako ti je. I mi smo prije 3 tjedna prosli tako Malenom je bilo sve dobro. I kroz koji dan smo bili kao novi. Nadam se da ce i vamo tako. Drzim fige. Javi.
Misić-nemam ni ja bas prostora pa smisljam ideje 😂 I ne brini za grupu nismo ljute, vec nam zao da se raspadne sve radi toga..
Mi smo se evo opet budili u 2. Kao i svaku noc 🤦😂
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Jutro cure, evo da se malo javim 🤗
Mi smo doma bile u rota virusu koji je kruzio sa starije na srednju pa na najmanju, trajalo je tri tjedna i na kraju nakon toga korona i izolacija 😕
Lara je dobra, i dalje zahtjevna dok je budna, moram je stalno animirat, spava i dalje preko dana samo na meni 😏
Mene muci neka grlobolja i kasalj vec tjedan dana, muz me jucer zove s terena da je i njega uhvatilo, a u nedjelju nam je krstenje, nadam se da cemo bit bolje 😥
A sta se WA grupe tice, puno mi je lakse tamo popratit i odg kad mogu, ukljucis se bilo kada, ako te nesto muci odg dobijes odmah..
Naravno da ostajem i ovde uz vas 💞🥰
Jutro cure 😊
Ste se naspavale? Mi jesmo 🙌
21-5-7.30h , jedno hranjenje noću nas jos uvijek prati i nema nikakvog pravila kad ce se probuditi. Nekad već u 2 a nekad u 6...no ne smijem se žalit super je to.
Zadnja 2 dana je povampirio s dnevnim uspavljivanjem, teske muke budu dok ga uspavam. Spava mu se a nikako pa nikako zaspati, pa se unervozi... ma koma.
Pratim i dalje Budne prozore al jednostavno ne funkcionira trenutno, ne znam sta je to sad 😩 skok? Regresija?
Imamo i muke po hranjenju. On je uvik gladan , svako 2h trazi jest koliko god da popije. Totalno ne kuzim...
Mislila sam krenut s dohranom s 5mj. Al mislim da ćemo ipak morat ranije, vidit ću jos sta dr. Kaze.
Sanja super za darivanje, nadam se da će te nam stavit slikice poklona ♥️ za odvikavanje od ruku nemam savjet jer imamo isti problem. I ne vidim kraja tome.
Za ogradicu ću jos vidit.
Ivkice super poklon je dobio nas imenjak 😊 svaka čast Natalija 🥰
Jackie kako bi se on dizao hehhehe. Rastu nam bebe 🥰
Daniella super da si brzinski riješila upalu 🙌🙌🙌 bravo Korina za rotiranje 🥰 mi smo jos miljama daleko od toga
Pelene jel samo meni na babylove pelenema čičak bio koma?
SweetDream brzo ozdravite 😘
Ponosnamama ipak je bila rota u pitanju curama?
Nadam se da ste do nedjelje svi zdravi 🤞🤞🤞
Tracy sretan 5. Minić našoj čupavci 💜
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji