Sweatdream ja inace imam nizak tlak pa mi cesto se zavrti ali svakako izvadi krv,ja sam prosli mjesec isto kontrolirala krvnu sliku i pijem opet one prenetal jer su mi ostale.
Zara pa Jakov je stvarno dugi,bas je narasao,pravi decko je😀
Mišić sretan 6.minic🥳
Ja imam problem,cini mi se da mi se upalila cica😪 lijeva bradavica mi je nateknuta,tri puta vece od desne,i bas bolna,mlijeko ide kap po kap na nju. Pokusala sam dati Korini ali kako ju je ulovila tako su mi suze krenula i jedva sam joj je izvukla. Inace cica mi nije tvrda…imate koji savjet kako si pomoci?😕 probala sam masazu ispod tusa,izdajanje kap po kap i u sat vremena 20 ml nista😓
Probaj ovu masažuhttps://m.youtube.com/watch?v=GnBY3w9aVyo&feature=youtu.be meni je pomogla izbjeći mastitis, na rodinim sos stranicama sam je našla i stvarno mi je pomogla. Drž se!
Hvala,sada cu pokusati..sada vec imam i temperaturu☹
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sweatdream ja inace imam nizak tlak pa mi cesto se zavrti ali svakako izvadi krv,ja sam prosli mjesec isto kontrolirala krvnu sliku i pijem opet one prenetal jer su mi ostale.
Mišić sretan 6.minic🥳
Ja imam problem,cini mi se da mi se upalila cica😪 lijeva bradavica mi je nateknuta,tri puta vece od desne,i bas bolna,mlijeko ide kap po kap na nju. Pokusala sam dati Korini ali kako ju je ulovila tako su mi suze krenula i jedva sam joj je izvukla. Inace cica mi nije tvrda…imate koji savjet kako si pomoci?😕 probala sam masazu ispod tusa,izdajanje kap po kap i u sat vremena 20 ml nista😓
Probaj ovu masažuhttps://m.youtube.com/watch?v=GnBY3w9aVyo&feature=youtu.be meni je pomogla izbjeći mastitis, na rodinim sos stranicama sam je našla i stvarno mi je pomogla. Drž se!
Ajoj znači baš mastitis, nadam se da će proći bez antibiotika 😌
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Mišić sretan 6.minic🥳
Ajoj znači baš mastitis, nadam se da će proći bez antibiotika 😌
I ja se nadam,odradila sam ove vjezbe izdojila se pod tusem,popila lekadol i sada imam list kupusa kazu da je isto dobro pa cemo viditi😬
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Daniella ja ni nez kakav imam nisam bas isla za tim nikad al s obzirom da sam krvna grupa svoje mame ona je u trudnoci imala nizak, moguce da sam na nji pokupila. M otici cu ovi dana vidjeti krvnu sliku.
Nego ja mislim da mojoj Lani izbija zubićć, počela je dosta sliniti i kad sam joj prošla prstom unutar usta osjetila sam na dva mjesta kao da je oštro i bijela točkica. Evo slika pa mi baš recite šta mislite ovo di je bijela točkica🤔 https://ibb.co/GkVxpkc
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Joj kriva slika mi se uplodala 🤦 evo prava https://ibb.co/XDgQ9nN
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Daniella ja ni nez kakav imam nisam bas isla za tim nikad al s obzirom da sam krvna grupa svoje mame ona je u trudnoci imala nizak, moguce da sam na nji pokupila. M otici cu ovi dana vidjeti krvnu sliku.
Nego ja mislim da mojoj Lani izbija zubićć, počela je dosta sliniti i kad sam joj prošla prstom unutar usta osjetila sam na dva mjesta kao da je oštro i bijela točkica. Evo slika pa mi baš recite šta mislite ovo di je bijela točkica🤔https://ibb.co/GkVxpkc
Pa nebih znala,meni Korina isto slini bas puno zadnjih mjesec dana i cijelu ruku si gura u usta i sve zivo lovi i gricka,ja sam isto pipala i tvrdo joj je ali evo jos nema zubica na vidiku. Buduci da ti imas i tockicu bijelu,mozda se i sprema izaci ,ja bas i nemam iskustva jos za zubicima jos😁
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Daniella nemam ni ja iskustva 🙈 i ona isto u zadnji mj gura ruke u usta, igračke i sve ali danas je baš baš počela slinit i žvakat gumene ove igračke, baš kad pipam osjetim na gornjoj čeljusti na obe strane oštro na dodir i vidim bijele dvi točkice 😄
Svekrva je rekla ko vidi prvi zubić mora joj kupit nešto za poklon 🤭 pa evo da odemo u šoping moram bit sigurna jel je 🤣🤣🤣🤣
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Daniellanemam ni ja iskustva 🙈 i ona isto u zadnji mj gura ruke u usta, igračke i sve ali danas je baš baš počela slinit i žvakat gumene ove igračke, baš kad pipam osjetim na gornjoj čeljusti na obe strane oštro na dodir i vidim bijele dvi točkice 😄
Svekrva je rekla ko vidi prvi zubić mora joj kupit nešto za poklon 🤭 pa evo da odemo u šoping moram bit sigurna jel je 🤣🤣🤣🤣
Moze biti onda da je,mi slinimo bas jako ali nije bijelo nista. A slini bas puno ja je nosim po kuci a slina pada na pod bas full🤣 svaki razlog je dobar za shopping🤣
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Hej cure!
Za početak sretni minići našim preslatkim bebicama 🎊🎉
Ja sam i ovaj vikend bila zauzeta babinama, gostima, ali sam u nedjelju uspjela uhvatiti 3 sata samo za sebe i otišla malo do citija zujati, dok je tata čuvao Milu. Već sad jedva čekam sljedeći vikend da se opet malo izgubim 😂 iako se nadam da će biti lijepo vrijeme i da ću moći s njom do Jaruna u šetnju!
Mila je noćas prvi put prespavala cilu noć, od 8. 15-5.15, I onda još negdje do 7.20-30, tako da je mama presretna, još kad bi se to nastavilo, to bi bilo idealno. Ali s njom se nikad ne znam pa se neću prerano veseliti..
Sto se tiče zubića, nisam od neke pomoći samo da kažem da i ona slini na veliko, zadnja dva dana kad joj stavim onu grickalicu plače čim je maknem, a ruke gura u usta obe!
Baš ću probat napipati kad se probudi ima li išta..
Daniella hahahah omgg 🙈 nego štaa 💃
Buhtlica baš vidi popipaj, ja evo svojoj kad prođem prstom na dva mjesta osjetim oštro, mslm oni tek izbijaju naravno ima do tog dok narastu.. i jos ona trlja stalno po obrazima rukom i oko ušiju a to je isto kao znak da zubici pocinju i vruća je malo al nema temp
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji