Pozz cure
Ponosnamama ma daj ne brini, kao prvo vidila sam po slikama da si u formi, a kao drugo ionako je najbitniji mudar odabir robe, sve se može sakriti 😃 a i kamera dodaje 5 kila tako da je do toga😁
Mia ne znam koliko ima beba, ali i J zadnjih tjedan dana uvlači donju usnicu, to mu je sad neka nova fora.
Sanjalica svaka čast na hrabrosti, nadam se da si uskoro aktivna na dvije forumske teme! 🤗
Sanja sretno s rođendanskim aktivnostima! 🥳
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Pozz cure, grozno mi je priznati, al i meni je nekako lakse poloviti sve na whataspp grupi. Brze se sve nekako odvija, al probat cu ostati aktivna i ovdje. Mi smo imali neki blagi dermatitis ili reakciju na nesto sto sam ja pojela (mozda narance, nisam ih ranije jela). Andro trenutno pije kapi i mazemo kremom i vec se skoro sve povuklo. Ja moram na tri tjedna izbaciti jaja, citruse, orasaste plodove i mlijeko.
Također pocinjemo lagano s vjezbama za hipertonus. Nadam se brzom napretku.
Prije tjedan dana smo proslavili 3. minić:
https://ibb.co/H4PDSc9
I danas smo dobili poklon od naše kume Keto i njene Nine. Andri se sve jako sviđa:
https://ibb.co/0YbF0PP
Mateja31, bravo za prvi zubić! 🥳🥳🥳
Ivkica, predivni pokloni! Luka ce uzivati. 💙
Daniella, drago mi je da si rijesila mastitis i da su ti cice opet one stare. 😉
Pelene, mi smo uglavnom na Pampers Premium Care, trenutno imam i Huggies i one su mi ok. Kombiniram ove dvoje ovisno dal je dan ili noc. Lupilu mi se iz nekog razloga ne sviđaju i violeta double care su mi uzas...krute, umjetni neki materijal.
Sweetdream15, nadam se da si sad vec bolje i da izdrzavas u izolaciji.
Zara7, ista stvar s kinderbetom. Spojen je s našim i na njemu odlazem sve sto mi treba preko noci da se ne moram ustajati. I da, samo prebacujem svoju odjecu preko njega. A isto sam studiozno proucavala koji cu uzeti.
Mia38 i Zara…Andro je isto poceo uvlaciti donju usnicu. Al nisam to povezivala sa zubima. On je tek tri mjeseca napunio. 😃
Sanjalica, nadam se da vam druga beba dolazi uskoro. Svaka cast sto ste se vec odlucili opet poraditi na prinovi. 👏🥰
Večer cure,evo samo da vas pozdravimo mi smo danas bile 4 sata u setnji od toga je 3 i po sata spavala🤣 Danas smo bas iskoristile lijepo vrijeme🌝🌞☀️
Sanjalica5ma dajj vec druga bebica, pa cestitam, drzimo fige da su ulovi sto prije onda🤞🤞
LadyD Andro je pravi frajer😍 super poklon je dobio od svoje kume😉
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Mommy time rekli bi 🤣 moja Lana i muž spavaju, muž od danas nije više u izolaciji nas dvije smo do utorka do ponoć 🤦 izdržavamoo dobro, samo smo ljubomorne malo na ova dva lijepa dana za redom jer nemožemo u šetnju no dobro uskoro ćemo moći 😎 svi smo dobro, samo u mene začepljen nos pa me nervira, najviše prid spavanje.
Lani je tetka poklonila Minnie igračku i od jučer joj je ona najdraža igračka, samo joj se smije, igra se s njom, stavlja njen nos u usta, pa si ju baci na facu ma čuda 🙈
Lakuu nooć cure ❤️
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Moram priznati da sam ljubomorna na sve vas kojima bebe tako fino drže igračke i već ih same stavljaju u usta.
Mislim radi to i Mila, ali njoj je nekako draže sve promatrati. Npr ako je na meni nema šanse da uzme igračku koju joj dajem, ona sve okolo gleda. Igračke hvata samo ako više iznad nje u gymu, onda pobenavi skroz I sve trpa u usta. Sad ne znam dal trebam bit zabrinuta radi toga 🙄🥴
Buhtlica34 mislim da ne moraš biti zabrinuta. Doći će to preko noći. I Sara poseže za igračkama samo dok joj nudim. Sama uzme više usputno nešto 🙈
A kad je na trbuhu još ništa nema potrebu dohvatiti osim svog palca pa malo cucla i odmori.
I ja čitam što druge bebe mogu,a mi još ne pa s nestrpljenjem čekam. Veselim se primanju nožica 🥰
💃36 🕺38
👶26.10. 💓Sara
Moram priznati da sam ljubomorna na sve vas kojima bebe tako fino drže igračke i već ih same stavljaju u usta.
Mislim radi to i Mila, ali njoj je nekako draže sve promatrati. Npr ako je na meni nema šanse da uzme igračku koju joj dajem, ona sve okolo gleda. Igračke hvata samo ako više iznad nje u gymu, onda pobenavi skroz I sve trpa u usta. Sad ne znam dal trebam bit zabrinuta radi toga 🙄🥴
Mislim da nemas razloga za brigu. Ni meni Leon nije i odjednom samo preko noci. Prvo je samo sutao nogama i rukama u baby gymu, a sada uzima. I ako samo odredene stvari. Npr. obozava onaj neki vrag za zube (ne ono sa vodicom nego od mam-a kao duda izgleda samo vece) i to vrti stalno po rukama i promatra. Nekog malog miki mausa plistenog, i knjigu krpenu iz pepca koja šuška. Sve sto šuška grabi rukama i mlati s tim i smije se tome, na kraju naravno sve zavrsi u usima. Ali isto je preko noci je poceo, ja sam mu davala u ruku pa pusti i tako svaki dan malo po malo i evo ga...
Mi vam se evo spremamo za šetnju i malo u kupovinu ako decko odluci biti dobar da ne place po trgovinama 😂
Ostalim curama zelim ugodan dan 😘😘
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Mia 38 🤣🤣ti radiš humus,ja pečem kruh 🤪 dobro bi se mi zajedno uklopile.
Ma to bi bio rucak 🔝 vidis nije mi iopce palo na pamet da kruh moze imati tragove mlijeka 🤔 ajd podijeli rec pa mozda i sama ispecem
Pozz cure
Ponosnamama ma daj ne brini, kao prvo vidila sam po slikama da si u formi, a kao drugo ionako je najbitniji mudar odabir robe, sve se može sakriti 😃 a i kamera dodaje 5 kila tako da je do toga😁
Mia ne znam koliko ima beba, ali i J zadnjih tjedan dana uvlači donju usnicu, to mu je sad neka nova fora.
Sanjalica svaka čast na hrabrosti, nadam se da si uskoro aktivna na dvije forumske teme! 🤗
Sanja sretno s rođendanskim aktivnostima! 🥳
Mi bi 31.2 bili 4 mjeseca... proalavit cemo 1.3 kad smo vec zakinuti za datum...
LadyD dobrodosla u nemlijecni klub... ako netko ima dobar ulov za nemijecne stvari podijelite.. ja sam danas na tv vidla da intespar ima vege krafne pa cu probat, iako ni vege ne garantira da je bez mlijeka..
Inace, mi smo se poceli okretat i na trbuh samostalno samo se ne znamo jos vratit pa cvilkamo kad nam je dosta...
Mia 38 🤣🤣ti radiš humus,ja pečem kruh 🤪 dobro bi se mi zajedno uklopile.
Ma to bi bio rucak 🔝 vidis nije mi iopce palo na pamet da kruh moze imati tragove mlijeka 🤔 ajd podijeli rec pa mozda i sama ispecem
Ja ne kompliciram 🤪
500grama pirovog brašna.
1suhi ili svježi(meni bolji) kvasac.
1žličica soli.
1žličica šećera.
1žlica maslinovog ulja.
300-350ml vode.
Sve pomiješam i mijesim. Kada stignem premijesim još dva puta. Pečem u duguljastom kalupu obloženom papirom za pečenje 45min na 200stupnjeva.
💃36 🕺38
👶26.10. 💓Sara
Sortiraj odgovore
Najstariji