Daniellanemam ni ja iskustva 🙈 i ona isto u zadnji mj gura ruke u usta, igračke i sve ali danas je baš baš počela slinit i žvakat gumene ove igračke, baš kad pipam osjetim na gornjoj čeljusti na obe strane oštro na dodir i vidim bijele dvi točkice 😄
Svekrva je rekla ko vidi prvi zubić mora joj kupit nešto za poklon 🤭 pa evo da odemo u šoping moram bit sigurna jel je 🤣🤣🤣🤣
Moze biti onda da je,mi slinimo bas jako ali nije bijelo nista. A slini bas puno ja je nosim po kuci a slina pada na pod bas full🤣 svaki razlog je dobar za shopping🤣

👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Hej cure!
Za početak sretni minići našim preslatkim bebicama 🎊🎉
Ja sam i ovaj vikend bila zauzeta babinama, gostima, ali sam u nedjelju uspjela uhvatiti 3 sata samo za sebe i otišla malo do citija zujati, dok je tata čuvao Milu. Već sad jedva čekam sljedeći vikend da se opet malo izgubim 😂 iako se nadam da će biti lijepo vrijeme i da ću moći s njom do Jaruna u šetnju!
Mila je noćas prvi put prespavala cilu noć, od 8. 15-5.15, I onda još negdje do 7.20-30, tako da je mama presretna, još kad bi se to nastavilo, to bi bilo idealno. Ali s njom se nikad ne znam pa se neću prerano veseliti..
Sto se tiče zubića, nisam od neke pomoći samo da kažem da i ona slini na veliko, zadnja dva dana kad joj stavim onu grickalicu plače čim je maknem, a ruke gura u usta obe!
Baš ću probat napipati kad se probudi ima li išta..

Daniella hahahah omgg 🙈 nego štaa 💃
Buhtlica baš vidi popipaj, ja evo svojoj kad prođem prstom na dva mjesta osjetim oštro, mslm oni tek izbijaju naravno ima do tog dok narastu.. i jos ona trlja stalno po obrazima rukom i oko ušiju a to je isto kao znak da zubici pocinju i vruća je malo al nema temp

👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Jutro cure 🥰
Sretni minići Daniella, Sunce, Lollypop 💜Daniella aaaaajme preslatka Korina!! Kako se skockala 😍😍 i slonić je postojan 🐘 medeni su!
Endzrue ja je nisam na kraju uzela, sestra mi je kupila original bjornicu, mislim da Traveller ima tu drugu verziju i da je bila baš jako zadovoljna s njom!
Mišić sretan veeliki 6. minić našoj A😘😘🥳🥳
Sweetdream ovako po opisu zvuči kao nizak tlak, al može biti i da ti željeza ili nečeg drugog nedostaje, svakako provjeri!
Lollypopkakvi su vam bili znakovi izbijanja, jel bio jako nervozan? Baš se ježim toga unaprijed 😁
.
Kod nas je počelo sve bit zanimljivije od cice, doslovno ga moram hvatati da bi pojeo bar malo što mi je nezamislivo s obzirom da je to bila beba koja se nije skidala s cice, odrasta 😌
Inače, J je ogroman, ne toliko po kilama iako ih ima nego je šparoga i baš je cijeli dugačak. Idemo na trening Mame i bebe i veći je od svih beba, a ima ih do godine dana 😂
Evo par slikica da ga vidite malo 😊
https://ibb.co/59MmX1P
https://ibb.co/tcqG1WK
https://ibb.co/nn5C62H
A slintanje je pocelo sa 3 mj, sad jede ruke, gaze, deke, igracke, mene, sve sto dohvati ide u usta i zulja, nije nervozan ali vice vise nego inače(ovo dijete valjda ne zna plakat al zato urla aaaa, eeej, vaaa😅🤣) i da, ne spavamo nista, budi se valjda svakih sat vremena evo jutros prije 6 ustali..zubek se bijelio, sada je vec crta i nateceno je
Pozdrav svim mamama i bebama,moj Teo je dobio prvi zub prije 2 tjedna,za dva dana puni 5 mjeseci.Izlazi i drugi uz njega, nervoza,plakanje,ne pomaže gel za zubiće..Slabije siki..

17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Pozdrav svim mamama i bebama,moj Teo je dobio prvi zub prije 2 tjedna,za dva dana puni 5 mjeseci.Izlazi i drugi uz njega, nervoza,plakanje,ne pomaže gel za zubiće..Slabije siki..
Vec i drugi izlazi a tek 5 mjeseci super👍🦷
mozda i nama izbije brzo,isto je nervozna da u zadnje vrijeme,pa vjerujem da je od toga.

👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Od moje susjede mala se rodila sa zubićem tako da nema pravila kad će zubići🤣

👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
I mi smo na 2.jedan izašao s 5.mj drugi 10 dana poslije.. Sline cijelo vrijeme jer se priprema usna šupljina za dohranu, za zube je bilo nervoza, čupanje kose, crveni obrazi od trljanja i žvakanja igrački, malo rjeđa stolica, slabije al češće sisanje i plakanje a on nikad ne plače
Ma da🤣😂🤣

👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Ma da🤣😂🤣
Ozbiljno, niko nije mogao vjerovat 🙈🙈 presmješno, tek rođena već zubić viri 🙄

👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji