🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    19. Veljača 2022. 07:55

Jutrooo cureee...nisam dugo tipkala 🤷‍♀️ niti stignem baas niti imam sta🤷‍♀️🤷‍♀️ pratim vas pa kolikoo stignem,nekada budem u izostatku 3 stranice a nekada bgm i 20 🤦‍♀️

Svratila sam samo da vas pozdravimoo ja i moj bebac 😊😊❤❤❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

daniella2207
    19. Veljača 2022. 22:23

Zara,sram me bilo stvarno🤣🤣ali kao da me cula pa se danas okrenula 2 puta i jos je evo veceras i stopala pocela loviti..
    Sweatdream dobra je🤣 moja sada hvata sve zivo, danas dok sam rucala sam je drzala u krilu i povukla mi je tanjur,casu sve lovi🤣
    Sanjarka88 hvala,posalji nam koju slikicu s krstenja da vas vidimo😍
    Sanjalica5 pozdrav tebi i bebaču🤗
    Evo nas s velikih 5.mjeseci❤
    https://ibb.co/w0pYCB1

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    19. Veljača 2022. 22:23

Sunce sretan i vama 5.minic😘

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Endzrue
    19. Veljača 2022. 23:32

Kakva vam je fejk bjornica s aliexspressa? 

SweetDream15
    19. Veljača 2022. 23:57

Daniella moja i sve stavlja u usta, a kad je na meni onda ima običaj mahat rukom i puknit me u facu koji put 🤣🤣🤣 
    Ameee šta saam slatka 🤩🤩🤩🥰🥰🥰

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

SweetDream15
    20. Veljača 2022. 00:18

Cure da Vas pitam, da li koja nakon poroda ima česte vrtoglavice i zujanje u ušima ono pritisak u glavi? Meni baš zna bit često u zadnje vrijeme , a do sad nisam imala problema s tim prije trudnoće ni u trudnoći. 🤔 Sve se mislim da nije kako sam na carski pa dok se tijelo još oporavi i kako sam u trudnoći imala nizak tlak pa 🙄 Baš ću ovaj tj otić kod dr malo prekontrolirat krvnu sliku i ostalo. Možda nečeg fali 🤦

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• sunce7
    20. Veljača 2022. 03:10

Slabo se tipka 😒
    Sanjarka hvala❤️ cestitke na krstenju, pokazi nam deckica🥰
    Daniella takooder🥰 slatkicaa😇

Zara7
    20. Veljača 2022. 09:52

Jutro cure 🥰
    Sretni minići Daniella, Sunce, Lollypop 💜
    Daniella aaaaajme preslatka Korina!! Kako se skockala 😍😍 i slonić je postojan 🐘 medeni su! 
    Endzrue ja je nisam na kraju uzela, sestra mi je kupila original bjornicu, mislim da Traveller ima tu drugu verziju i da je bila baš jako zadovoljna s njom! 
    Mišić sretan veeliki 6. minić našoj A😘😘🥳🥳 
    Sweetdream ovako po opisu zvuči kao nizak tlak, al može biti i da ti željeza ili nečeg drugog nedostaje, svakako provjeri! 
    Lollypop kakvi su vam bili znakovi izbijanja, jel bio jako nervozan? Baš se ježim toga unaprijed 😁
    .
    Kod nas je počelo sve bit zanimljivije od cice, doslovno ga moram hvatati da bi pojeo bar malo što mi je nezamislivo s obzirom da je to bila beba koja se nije skidala s cice, odrasta 😌
    Inače, J je ogroman, ne toliko po kilama iako ih ima nego je šparoga i baš je cijeli dugačak. Idemo na trening Mame i bebe i veći je od svih beba, a ima ih do godine dana 😂 
    Evo par slikica da ga vidite malo 😊
    https://ibb.co/59MmX1P
     https://ibb.co/tcqG1WK 
    https://ibb.co/nn5C62H

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Mišić
    20. Veljača 2022. 15:05

Sa malim zakasljenjem sretni minici Daniella, sunce, Lollypop! 🥳
    Daniella ma preeslatka je! 😍😍😍 
    Zara hvalaa!! 🤗🤗🥳 i vidi ti naseg J! 😍 koji maneken, eej!

Mišić
    20. Veljača 2022. 15:08

SweetDream nisi vadila krv nakon poroda? Meni je ginekolog na prvom pregledu odmah bio dao uputnicu da vidi kakvo je stanje. Slazem se sa Zarom - moze ti biti od niskog tlaka do smanjenog zeljeza. Je li dojis? Ako da, jesi nastavila piti vitamine? (Prenatalne ili elevit ima bas za dojilje)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani