🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    19. Veljača 2022. 23:32

Kakva vam je fejk bjornica s aliexspressa? 

SweetDream15
    19. Veljača 2022. 23:57

Daniella moja i sve stavlja u usta, a kad je na meni onda ima običaj mahat rukom i puknit me u facu koji put 🤣🤣🤣 
    Ameee šta saam slatka 🤩🤩🤩🥰🥰🥰

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

SweetDream15
    20. Veljača 2022. 00:18

Cure da Vas pitam, da li koja nakon poroda ima česte vrtoglavice i zujanje u ušima ono pritisak u glavi? Meni baš zna bit često u zadnje vrijeme , a do sad nisam imala problema s tim prije trudnoće ni u trudnoći. 🤔 Sve se mislim da nije kako sam na carski pa dok se tijelo još oporavi i kako sam u trudnoći imala nizak tlak pa 🙄 Baš ću ovaj tj otić kod dr malo prekontrolirat krvnu sliku i ostalo. Možda nečeg fali 🤦

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• sunce7
    20. Veljača 2022. 03:10

Slabo se tipka 😒
    Sanjarka hvala❤️ cestitke na krstenju, pokazi nam deckica🥰
    Daniella takooder🥰 slatkicaa😇

Zara7
    20. Veljača 2022. 09:52

Jutro cure 🥰
    Sretni minići Daniella, Sunce, Lollypop 💜
    Daniella aaaaajme preslatka Korina!! Kako se skockala 😍😍 i slonić je postojan 🐘 medeni su! 
    Endzrue ja je nisam na kraju uzela, sestra mi je kupila original bjornicu, mislim da Traveller ima tu drugu verziju i da je bila baš jako zadovoljna s njom! 
    Mišić sretan veeliki 6. minić našoj A😘😘🥳🥳 
    Sweetdream ovako po opisu zvuči kao nizak tlak, al može biti i da ti željeza ili nečeg drugog nedostaje, svakako provjeri! 
    Lollypop kakvi su vam bili znakovi izbijanja, jel bio jako nervozan? Baš se ježim toga unaprijed 😁
    .
    Kod nas je počelo sve bit zanimljivije od cice, doslovno ga moram hvatati da bi pojeo bar malo što mi je nezamislivo s obzirom da je to bila beba koja se nije skidala s cice, odrasta 😌
    Inače, J je ogroman, ne toliko po kilama iako ih ima nego je šparoga i baš je cijeli dugačak. Idemo na trening Mame i bebe i veći je od svih beba, a ima ih do godine dana 😂 
    Evo par slikica da ga vidite malo 😊
    https://ibb.co/59MmX1P
     https://ibb.co/tcqG1WK 
    https://ibb.co/nn5C62H

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Mišić
    20. Veljača 2022. 15:05

Sa malim zakasljenjem sretni minici Daniella, sunce, Lollypop! 🥳
    Daniella ma preeslatka je! 😍😍😍 
    Zara hvalaa!! 🤗🤗🥳 i vidi ti naseg J! 😍 koji maneken, eej!

Mišić
    20. Veljača 2022. 15:08

SweetDream nisi vadila krv nakon poroda? Meni je ginekolog na prvom pregledu odmah bio dao uputnicu da vidi kakvo je stanje. Slazem se sa Zarom - moze ti biti od niskog tlaka do smanjenog zeljeza. Je li dojis? Ako da, jesi nastavila piti vitamine? (Prenatalne ili elevit ima bas za dojilje)

SweetDream15
    20. Veljača 2022. 15:58

Zara svakako hoću
    Mišić ništa me dr nisu slali, ali evo ja od poroda svaki dan govorim otiću vidit provjerit i eto nikako, zaboravim poslije 🤦
    Dojila sam 2 mjeseca, više ne.. pila sam upočetku željeza šta mi je ostalo i vitamin C 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

daniella2207
    20. Veljača 2022. 18:36

Sweatdream ja inace imam nizak tlak pa mi cesto se zavrti ali svakako izvadi krv,ja sam prosli mjesec isto kontrolirala krvnu sliku i pijem opet one prenetal jer su mi ostale.
    Zara pa Jakov je stvarno dugi,bas je narasao,pravi decko je😀
    Mišić sretan 6.minic🥳
    Ja imam problem,cini mi se da mi se upalila cica😪 lijeva bradavica mi je nateknuta,tri puta vece od desne,i bas bolna,mlijeko ide kap po kap na nju. Pokusala sam dati Korini ali kako ju je ulovila tako su mi suze krenula i jedva sam joj je izvukla. Inace cica mi nije tvrda...imate koji savjet kako si pomoci?😕 probala sam masazu ispod tusa,izdajanje kap po kap i u sat vremena 20 ml nista😓

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Zara7
    20. Veljača 2022. 19:24

daniella2207

Sweatdream ja inace imam nizak tlak pa mi cesto se zavrti ali svakako izvadi krv,ja sam prosli mjesec isto kontrolirala krvnu sliku i pijem opet one prenetal jer su mi ostale.
    Zara pa Jakov je stvarno dugi,bas je narasao,pravi decko je😀
    Mišić sretan 6.minic🥳
    Ja imam problem,cini mi se da mi se upalila cica😪 lijeva bradavica mi je nateknuta,tri puta vece od desne,i bas bolna,mlijeko ide kap po kap na nju. Pokusala sam dati Korini ali kako ju je ulovila tako su mi suze krenula i jedva sam joj je izvukla. Inace cica mi nije tvrda…imate koji savjet kako si pomoci?😕 probala sam masazu ispod tusa,izdajanje kap po kap i u sat vremena 20 ml nista😓

Probaj ovu masažu https://m.youtube.com/watch?v=GnBY3w9aVyo&feature=youtu.be meni je pomogla izbjeći mastitis, na rodinim sos stranicama sam je našla i stvarno mi je pomogla. Drž se! 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.