🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara7
    22. Veljača 2022. 12:38

Daniella kako si? Jesi uspjela riješiti zastoj? 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

sanja0508
    22. Veljača 2022. 12:41

daniella2207

sunce7

Slabo se tipka😒
    Sanjarka hvala❤️cestitke na krstenju, pokazi nam deckica🥰
    Daniella takooder🥰slatkicaa😇

Imas pravo da se slabo tipka ipak je whatsapp napravilo svoje,puno manje se tipka ovdje🙁steta

Litaniju sam natipkala i izasla...ali evo u nadi da forum ostane u toku ici cu sve ponovo bez obzira sto mi se ne da. Zao mi je da se raspadnemo, znala sam da ce radi grupe doci do toga, zato sam nekako i izgubila volju za tipkati tu jer smo sada sve razdvojene. Jedna vamo, druge tamo. Ali ajde... 
    I ako nisam pisala par dana citala sam vas...stalno smo u zbrci i trci. Pola obitelji je bilo pozitivno pa smo vecinom bili oko njih. Tata od MM se vracao iz toplica (radi kicme je isao) pa smo i oko toga obavljali sve. Aliii tuuu saaam 😂
    U darivanju sudjelujemo, ali na nacin da smo se i Sanjalica i ja zakasnile prijaviti pa s obzirom da smo jos iz doba gestacijskog dijabetesa ostale u kontaktu odlucile smo darivati jedna drugu. Bolje ikako nego nikako, ko nas j*** kada smo smotane 😂
    Moj maleni par dana spava cijelu noc...od 10 do 7, ali svaku noc se budi u 2. I onda mrda glavom, mrmlja, brblja, dize glavu i bas ga moramo uzeti malo ljuljati da nastavi spavati. Kao švicarski sat svaku noc u 2.  🤦
    E sada jedno veliko pitanje....kako ih odvikavati od ruku? On samo tako zaspe, i sve je to ok da on nema 7kg i da mene ne bole ruke...kako vi uspavate svoje malene? Dajte mi neku ideju ne osjecam rukeeee. 😂
    (sisa ne pali vec mjesec i pol nemam mlijeka) 
    Drugo pitanje....dali planirate kupiti kakav vrtic ili ogradicu za njih? Vecinom sam za to da istrazuje prostor kada krene puzati, ali dok sam na wc-u, dok kuham, pa ajde priznati cu dok pobjegnem na 5 minuta zapaliti 😂da ga imam gdje staviti. Jeste koja gledale sta? 
    Sanjarka-Luka je bio prekrasan. Nadam se da ste de zabavili. 😍
    pusaaa svimaaaa

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    22. Veljača 2022. 13:05

sanja0508

daniella2207

sunce7

Slabo se tipka😒
    Sanjarka hvala❤️cestitke na krstenju, pokazi nam deckica🥰
    Daniella takooder🥰slatkicaa😇

Imas pravo da se slabo tipka ipak je whatsapp napravilo svoje,puno manje se tipka ovdje🙁steta

Litaniju sam natipkala i izasla…ali evo u nadi da forum ostane u toku ici cu sve ponovo bez obzira sto mi se ne da. Zao mi je da se raspadnemo, znala sam da ce radi grupe doci do toga, zato sam nekako i izgubila volju za tipkati tu jer smo sada sve razdvojene. Jedna vamo, druge tamo. Ali ajde…
    I ako nisam pisala par dana citala sam vas…stalno smo u zbrci i trci. Pola obitelji je bilo pozitivno pa smo vecinom bili oko njih. Tata od MM se vracao iz toplica (radi kicme je isao) pa smo i oko toga obavljali sve. Aliii tuuu saaam 😂
    U darivanju sudjelujemo, ali na nacin da smo se i Sanjalica i ja zakasnile prijaviti pa s obzirom da smo jos iz doba gestacijskog dijabetesa ostale u kontaktu odlucile smo darivati jedna drugu. Bolje ikako nego nikako, ko nas j*** kada smo smotane 😂
    Moj maleni par dana spava cijelu noc…od 10 do 7, ali svaku noc se budi u 2. I onda mrda glavom, mrmlja, brblja, dize glavu i bas ga moramo uzeti malo ljuljati da nastavi spavati. Kao švicarski sat svaku noc u 2. 🤦
    E sada jedno veliko pitanje.…kako ih odvikavati od ruku? On samo tako zaspe, i sve je to ok da on nema 7kg i da mene ne bole ruke…kako vi uspavate svoje malene? Dajte mi neku ideju ne osjecam rukeeee. 😂
    (sisa ne pali vec mjesec i pol nemam mlijeka)
    Drugo pitanje….dali planirate kupiti kakav vrtic ili ogradicu za njih? Vecinom sam za to da istrazuje prostor kada krene puzati, ali dok sam na wc-u, dok kuham, pa ajde priznati cu dok pobjegnem na 5 minuta zapaliti 😂da ga imam gdje staviti. Jeste koja gledale sta?
    Sanjarka-Luka je bio prekrasan. Nadam se da ste de zabavili. 😍
    pusaaa svimaaaa

Sanja dobro je da si stigla da napises to za darivanjeee...ja ne stigneeem nistaaa,cak ni da vas citam 🤦‍♀️

Ali vidjela sam da se slabo pise ( Po broju stranica sam skuzila 🤷‍♀️)...a to za grupuu,nisam htjela da se ukljucim bas iz tog razloga sto se onda razdvajamo 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Pozdrav svima❤❤😊😊

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

SweetDream15
    22. Veljača 2022. 13:59

Snajarka Luki je prekrasan, čestitam ❤️

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• sunce7
    22. Veljača 2022. 17:02

Ovdje smo kao Pale sam na svijetu🤣🤣🤣 
    Sanjarka predivan je i predivne slike 😇
    Daniella jesi rijesila zastoj? Nadam se da je kupus pomogao. Ja sam ovdje u Njem stavljala quark sir, to im je glavno, kao dolje kod nas kupus. 😂
    Sanja i ja se mislim za to dvoje, frendica ima vrtic i kaze da je super stvar,samo ja nemam gdje stavit 😂
    MalaMaka jede li bebac? 

Angelly
    22. Veljača 2022. 17:06

A da kad se otvori wa grupa smanji se aktivnost na forumu, meni je fora da je forumska grupa mojeg prvog malca i dalje aktivna, nema nas puno al smo postojane i to sad preko 2 god vec 🤗 fora je pratit kak klinci odrastaju.

• buhtlica34
    22. Veljača 2022. 17:28

Ja sam aktivna svugdi dok mi Mila spava 😂
    A ja za sad ne mislim ogradicu kupovati, dok ne vidim kakva će biti.
    Joj mene zadnjih dana isto cigare vuku, ali prestala sam pušiti 7/2020, pa ću valjda izdurati I dalje bez njih 🙈

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    22. Veljača 2022. 17:48

Hahahha kad smo kod CIGARA ....i ja sam prestala pusiti u februaru 2021. Tj. Kad sam saznala za trudnocu..   iii najvise mi sada zafaliii kada malog uspavam i sjednem da pijem kafu 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤷‍♀️🤷‍♀️ 
    Ali ne namjeravam poceti ponovo ( nadam se 🤣)

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

ivkica
    22. Veljača 2022. 18:04

Ja vas čitam ponekad kako stignem. Definitvno otkad sam na whatsappu slabije sam na forumu... Nastojat ću se javljati i ovdje češće kako Luki dopusti. Što se tiče secret baby, mi smo dobili svoj paketić od Natalije i Livije. Uploadat ću vam sliku pa da vidite što smo svega lijepog dobili. 
    https://ibb.co/CVLjcyP

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Tratinčica12
    22. Veljača 2022. 20:02

Pozdrav svima 😃
    Ja jedva stignem popratiti i forum i whatsapp grupu 🤷‍♀️ 
    Moj dječak je dobar, ali opet jako zahtjevan. Treba ga stalno animirati, inače se buni.
    Kad je budan, ne uzimam mob jer gleda u ekran a i posvetim to vrijeme njemu i ostalim obavezama. 
    Kad spava, opet čekaju druge obaveze i začarani krug 🙈🙈
    -
    Danas sam kuhala varivo, pa da imamo za sutra i par obroka za zamrzivač. Da si barem malo olakšam na dane kad ne stignem kuhati baš.
    -
    On isto jako slini i trpa sve u usta, ali ne pipam tvrde desni niti ikakav znak zubiju.
    Danas sam ga stavila u košaru kolica čisto da vidim jel mu mala haha fali mu koji cm da baš bude od vrha od dna. 
    I čovjek se uzme za stranice košare i diže 🤦‍♀️🤦‍♀️🙈
    Jedva čekam u sportski dio 😃
    Kad sam vidim, da sam znala da će biti ovako trebali smo odmah uzeti kišobran kolica i jaje i dobro 😃
    -
    Prije cca 3 tjedna se počeo beljiti. Ali sam skužila da proizvodi i nove glasove, tako da mislim da je to povezano s tim 😊

-
    Uspavljivanje nošenjem - suosjećam. I kod nas je isto.
    Dječak ima 8,5 kg ali sam navikla. Uspavljuje se na rukama ili u nosiljci. U zadnje vrijeme nekad mi uspije staviti ga u gnijezdo i na bok, i onda ga mazim ili ljuljuškam za noge jednom rukom, a drugu ruku mu stavim na lice. Jer baš voli mažnju i dodire, pa on dira moju ruku i pjevušim i uspava se. Ali to bude jednom od 10 uspavljivanja 🙈🙈
    Ne znam isto kako se, tj. njega odviknuti od toga. Kontam možda kako je i dosad svako par tjedana mijenjao način uspavljivanja da će doći i do faze da se uspava ležeći uz pjevušenje i mažnju. Nadam se 😊😊
    -
    Ooo pokloni su počeli pristizati 🎉🎉 ivkice super poklon 😃 Natalija91, lijepo si to smislila 😊😊

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.