🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malamaka
    16. Veljača 2022. 16:05

Sada sam mu dala. Bunio se ali smo koliko toliko uspili, od 310ml popio je 120

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

malamaka
    16. Veljača 2022. 16:14

Sada ima crvenilo oko usta? 

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

• sunce7
    16. Veljača 2022. 16:41

Zasto 310 ml? 
    Mi se isto spremamo preci na adaptirano od 6mj, pedijatrica je savjetovala lagano uvoditi bocicu po bocicu. Isto tako beba zna odbiti ako je npr velika razlika u temp, tipa dosad pila mlako mlijeko, a nudi joj se vise toplo. Kazu da su sa oznakom pre najslicnija majcinom. 

• sunce7
    16. Veljača 2022. 16:49

Na mlijekama sa oznakom pre pise od rodenja pa sad ne znam do kada se ona preporucuju. Nama je rekla da nam pre vise nije potreban🤦🏾 

• sunce7
    16. Veljača 2022. 16:51

Da li je moguce da je vec osip izbacio kao reakcija na hranu 😒 

• sunce7
    16. Veljača 2022. 16:52

Carpeee koji je ono tvoj mail.🥰

malamaka
    16. Veljača 2022. 19:09

sunce7

Zasto 310 ml?
    Mi se isto spremamo preci na adaptirano od 6mj, pedijatrica je savjetovala lagano uvoditi bocicu po bocicu. Isto tako beba zna odbiti ako je npr velika razlika u temp, tipa dosad pila mlako mlijeko, a nudi joj se vise toplo. Kazu da su sa oznakom pre najslicnija majcinom.

Krivo sam utipkala. Od 210,120....zvali smo pedijatricu, to je to bilo za danas, sutra mu ponuditi jako malu količinu, pa da vidimo reakciju. 

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

malamaka
    16. Veljača 2022. 19:10

Za vrijeme hranjenja već mu je počelo crvenilo oko usana, a nakon par minutica i proljevasta stolica. 

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

plavabosanka
    16. Veljača 2022. 19:13

Jackie27

Sanjarka88 🤍

Jutro ekipica ♥️

Sta se radi? Mi na prvom spavancu
    Noćas se budio već u 2 jest pa opet u 5 🤷🏻‍♀️
    Nema nikakvog pravila kod njega
    Evo sad spava na meni, pa planiram kosu oprati kad se probudi, njega u kolica sa sobom. Boze pomozi da ne dobijem upalu mozga 😅
    Jackie wow koji veliki dečko ♥️ ni on se jos ne okreće leđa-bok?
    Daniella preslatka je 🥰 kosa joj je hit 🤩
    DadaRi nisam primjetila morov refleks da nam je više prisutan otkad je ovladao koristenjem rukica. No nebi se brinula puno, imate jos fore da to nestane…
    Sta se tiče nogica, prvi put čujem. Luki ih često dize al da se non stop u zraku bome nisu.
    Baby gym je moj zavolio otkad rukicama hvata igračke, do tad nije bio nesto zainteresiran. Doduse i sad ga zanima max 15 minuta…. Al takvo dijete. Kakav je Karlo s rukicama?

Ne okreće se još nikako haha.
    Evo danas malo primijetim ko da se kad je na leđima naginje bočno. Ali ništa značajno 🙈
    -
    Mi se od sinoć borimo s temperaturom koja se snizi i opet povisi.
    Opće stanje mu je nekad ko i uvijek. Smije se, veseo, guguče. Nekad ajme. Plačljiv, nervozan. Ono baš se vidi da mu je nešto 😔😔
    Danas se popodne probudio toliko vrišteći i plačući d aga je samo bočica smirila.
    Uspavljivanje maloprije je trajalo i trajalo.
    Opet opće stanje onako. Samo cvili, plače. Spava mu se, a nikako. Zaspe, držim ga, spustim. Probudi se i plače. I tako jedno 10 puta.
    Baš sam se osjećala nemoćno što mu ne mogu više pomoći 😔
    Sad spava. Nadam se da će biti bolje 😊
    -

E još da dodam za jučerašnji pregled - pitala sam pedijatricu ima li ikakvih znakova hiper/hipotonusa. Zbog podizanja glave u Baby Bjornu, a s druge strane toga što se ne okreće još. Rekla je da u nijednoj provjeri koju je radila nije pokazao nikakvo odstupanje. Da nema nijedan znak. I da ne brinem za okretanje, da će sigurno krenut da ima vremena 😃

Kako podiže glavicu? 
    Ja sam primjetila da Matias u zadnje vrijeme na boku zna zabacivati glavu unatrag ali mislim da je to jer se još uvijek ne zna okrenuti pa kao tako se odguruje, al nisam sigurna. Bolje mi je kad manje čitam internet🤣

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Tratinčica12
    16. Veljača 2022. 19:47

plavabosanka

Jackie27

Sanjarka88 🤍

Jutro ekipica ♥️

Sta se radi? Mi na prvom spavancu
    Noćas se budio već u 2 jest pa opet u 5 🤷🏻‍♀️
    Nema nikakvog pravila kod njega
    Evo sad spava na meni, pa planiram kosu oprati kad se probudi, njega u kolica sa sobom. Boze pomozi da ne dobijem upalu mozga 😅
    Jackie wow koji veliki dečko ♥️ ni on se jos ne okreće leđa-bok?
    Daniella preslatka je 🥰 kosa joj je hit 🤩
    DadaRi nisam primjetila morov refleks da nam je više prisutan otkad je ovladao koristenjem rukica. No nebi se brinula puno, imate jos fore da to nestane…
    Sta se tiče nogica, prvi put čujem. Luki ih često dize al da se non stop u zraku bome nisu.
    Baby gym je moj zavolio otkad rukicama hvata igračke, do tad nije bio nesto zainteresiran. Doduse i sad ga zanima max 15 minuta…. Al takvo dijete. Kakav je Karlo s rukicama?

Ne okreće se još nikako haha.
    Evo danas malo primijetim ko da se kad je na leđima naginje bočno. Ali ništa značajno 🙈
    -
    Mi se od sinoć borimo s temperaturom koja se snizi i opet povisi.
    Opće stanje mu je nekad ko i uvijek. Smije se, veseo, guguče. Nekad ajme. Plačljiv, nervozan. Ono baš se vidi da mu je nešto 😔😔
    Danas se popodne probudio toliko vrišteći i plačući d aga je samo bočica smirila.
    Uspavljivanje maloprije je trajalo i trajalo.
    Opet opće stanje onako. Samo cvili, plače. Spava mu se, a nikako. Zaspe, držim ga, spustim. Probudi se i plače. I tako jedno 10 puta.
    Baš sam se osjećala nemoćno što mu ne mogu više pomoći 😔
    Sad spava. Nadam se da će biti bolje 😊
    -

E još da dodam za jučerašnji pregled - pitala sam pedijatricu ima li ikakvih znakova hiper/hipotonusa. Zbog podizanja glave u Baby Bjornu, a s druge strane toga što se ne okreće još. Rekla je da u nijednoj provjeri koju je radila nije pokazao nikakvo odstupanje. Da nema nijedan znak. I da ne brinem za okretanje, da će sigurno krenut da ima vremena 😃

Kako podiže glavicu?
    Ja sam primjetila da Matias u zadnje vrijeme na boku zna zabacivati glavu unatrag ali mislim da je to jer se još uvijek ne zna okrenuti pa kao tako se odguruje, al nisam sigurna. Bolje mi je kad manje čitam internet🤣

I moj to radi. Ali izgleda mi kao da se proteže 😃😃 i igra 😅
    A u Baby bjornu podigne glavu od ležaljke i tako stoji malo sa dignutom glavom. Ko da je krenuo raditi trbušnjake 😃.i onda spusti ili mu ja spustim lagano, pa se onda zaigra i zaboravi 😊

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.