🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malamaka
    16. Veljača 2022. 15:10

Imam doma i Novalac, pa sad ne znam koji je sličniji majčinom!? Ovi Hipp-ov baš ima specifičan okus. Znam da nije dobro mijenjati, počeli smo od ponedjeljka, s time da do sada nije nijednom pojeo cijelu bočicu 

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

Mišić
    16. Veljača 2022. 15:26

Sunce, Malamaka evo mi smo prvo uz moje mlijeko bili uveli Novalac Plus (to je kao pre opcija kod ostalih), cinilo mi se najadaptiranije. Kad sam skroz prestala dojiti, presla sam na Novalac 1 jer joj je Plus sam uzrokovao probavne smetnje. 

malamaka
    16. Veljača 2022. 15:36

Nije bilo problema oko prihvaćanja? 

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

malamaka
    16. Veljača 2022. 16:05

Sada sam mu dala. Bunio se ali smo koliko toliko uspili, od 310ml popio je 120

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

malamaka
    16. Veljača 2022. 16:14

Sada ima crvenilo oko usta? 

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

• sunce7
    16. Veljača 2022. 16:41

Zasto 310 ml? 
    Mi se isto spremamo preci na adaptirano od 6mj, pedijatrica je savjetovala lagano uvoditi bocicu po bocicu. Isto tako beba zna odbiti ako je npr velika razlika u temp, tipa dosad pila mlako mlijeko, a nudi joj se vise toplo. Kazu da su sa oznakom pre najslicnija majcinom. 

• sunce7
    16. Veljača 2022. 16:49

Na mlijekama sa oznakom pre pise od rodenja pa sad ne znam do kada se ona preporucuju. Nama je rekla da nam pre vise nije potreban🤦🏾 

• sunce7
    16. Veljača 2022. 16:51

Da li je moguce da je vec osip izbacio kao reakcija na hranu 😒 

• sunce7
    16. Veljača 2022. 16:52

Carpeee koji je ono tvoj mail.🥰

malamaka
    16. Veljača 2022. 19:09

sunce7

Zasto 310 ml?
    Mi se isto spremamo preci na adaptirano od 6mj, pedijatrica je savjetovala lagano uvoditi bocicu po bocicu. Isto tako beba zna odbiti ako je npr velika razlika u temp, tipa dosad pila mlako mlijeko, a nudi joj se vise toplo. Kazu da su sa oznakom pre najslicnija majcinom.

Krivo sam utipkala. Od 210,120....zvali smo pedijatricu, to je to bilo za danas, sutra mu ponuditi jako malu količinu, pa da vidimo reakciju. 

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani