🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    03. Veljača 2022. 20:12

sunce7

Hvala cure 🥰, nemam problema sa kilazom, jako malo sam dobila u trudnoci, vec sa mlohavoscu😂
    Carpe koja je to krema? Nama smiri i ova nasa, al bi uzela tu kad je prirodna. Pedijatrica nam je rekla da prode do godinu, tako je i meni kao bebi.
    Joj Leonahmace malo bas ga puno ima😒 probaj i sa termalnom vodicom ona lijepo umiri, bar trenutno.
    Misicda sto prije prode. 🙏 sad je bas sve puno viroza.

Mikron krema ili čudo krema (tako kuckaj na fb, instagram izaci ce profil sa kontaktom mislim da se zove "prirodna kozmetika pahuljica" ).
    Kada sam u De stize mi Austrije, a iz BiH mislim da salju za Hr i svagdje. 
    (...Ja kupim par odjednom pa sam mirna za cijelu godinu, imaju i prirodne vaginalete koje koristim i svašta nešto...)
    Potpuno prirodna, doslovno djete da je jede ne bi ništa bilo. Na bazi je meda,  pa bi trebalo testirati prije koristenja,  na unutarnju stranu rukice samo malo namazati i ako nema reakcije možeš nastaviti sa korištenjem.
    Mi je svi koristimo za sve od ožiljaka, opeklina, akni, osipa. Sve doslovno briše.
    Košta oko 15 eura i veće je pakiranje. Dovoljno i da je svaki dan mazes jer ide tanak sloj.

url=https://lilypie.com]

• ponosna.mama
    03. Veljača 2022. 20:13

Zenice drage, citam vas stalno, al slabo pisem ovih dana..
    Starije cure mi imaju virozu vec 10 dana, ne znam vise sta s njima 😏
    Pridruzujem se timu mlohavih 🙈 Ja cu za krstenje haljinu jer i inace 90% vremena nosim haljine ili suknje 💃
    Sljedeci vikend mi je rođendan muzu i najstarijoj, a ja nemam uopce ideju koju tortu napravit i sta od kolaca 😕
    Grozno mi je vidit ovako bebice s osipima, nadam se da ih to ne smeta puno i da ce se sta prije povuc 🤞🏼
    Sta se tice whatsapp grupe, ja sam za ako se odlucite na to ☺️

CarpeDiem.
    03. Veljača 2022. 20:17

Sunce7 da pohvalim kako si zgodna i stajling 🤩.
    Pridruzujem se klubu mlohavih mama bez viska kg 🤣.
    Ne smijem pogledati slike i snimke od prije cak ni kao motivaciju 😅.
    Lady.D mišić sve pamti, brzo se budes vratila u formu.
    Danijela uzivaj 🥂, ja ću sutra iza pregleda na pedikir i malo sopinga ali sa bebom. 🤭 još se nisam odvazila da ju ostavim sa tatom 🙈

• Mia38
    03. Veljača 2022. 20:47

Jackie27

Mia38

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Sanjarka88 🤍

Sanjalice super veliki dečko već, Mislim da je definitivno broj 1 na temi sta se kilaze tiče 🤟

Hehehe moguce je…on je krupan i dug rodjen 🤷‍♀️ 3880gr i 57cm 🤣 sada je na 8kg aaa duzinu ne znam…jer ga vagam kucii aa izmjerit ga ne mogu heheh…
    Sanjalica5 mi smo vam za petama. Rođen s 3860 g i 53 cm… sa 3 mjeseca mrvicu ispod 7 kila i 63 cm…vidjet cemo s 4 mjeseca sto ce biti al dobivao je 1 kilu mjesecno pa ocekujem 8-icu…

Moj dječak rođen sa 4 200 g i 52 cm, na kontroli sa 2 mjeseca imao 6 400 g i 60 cm. Sada 2 mjeseca nakon očekujem najmanje 8 kg 😃😃
    Robicu nosi 74 iz HM i to pomalo i prerasta ove manje kalupe. Nosi hlačice iz HM 80. A muž ih kupio neki dan i ja govorim kao ajde to će mu taman za koji tjedan kad preraste ovo. Kad tamo probam.mu ih, malkoc velike ali ništa strašno 🙈🙈

Oo eto klub velikih beba! 

bumac95
    03. Veljača 2022. 21:18

Bas to cure, nisu čak ni problem kile koliko mlohavost 😅
    Evo ja vam osobno preporučujem Anny Fitness. Odlični online treninzi i vise od toga :D a cjenovno je prihvatljiva.
    U tri  mjeseca sam izgubila 12 kila :D 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

CarpeDiem.
    03. Veljača 2022. 21:59

bumac95

Evo ja vam osobno preporučujem Anny Fitness. Odlični online treninzi i vise od toga :D a cjenovno je prihvatljiva.
    U tri mjeseca sam izgubila 12 kila :D

Poznajem(o) Anny osobno... 🙈
    Jackie27 I ti bar iz vidjenja?

bumac95
    03. Veljača 2022. 22:19

Carpe jako fora :D 
    Ne znam kakva je kao osoba, ali meni je ona strašni motivator kao trenerica. ☺️☺️
    Možda će za neke bit pre “gruba”, ali najgore šta možeš je izgubit tih 200 kn jedan mjesec 😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Tratinčica12
    03. Veljača 2022. 22:34

CarpeDiem.

bumac95

U tri mjeseca sam izgubila 12 kila :D

Poznajem(o) Anny osobno… 🙈
    Jackie27 I ti bar iz vidjenja?

Samo iz viđenja i sa Instagrama 🙈🙈🙈

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Tratinčica12
    03. Veljača 2022. 22:37

E da se pohvalim da sam danas bila na pramenovima i šišanju nakon pola godine 🙈🙈 prije tog išla kratko u kupnju. Dečki su bili sami neka 4 sata. Sve je prošlo super, samo je uspavljivanje bila borba 😂😂 tako je u zadnje vrijeme. 
    Nek malo vidi kako je meni svaki da uspavljivati 5, 6 puta 😃😃
    -
    Osjećam se super. Promjena mi je baš dobro došla. I malo izlaska iz kuće, iako sam naravno cijelo vrijeme mislila kako je njima i jel ga muž uspio uspavat haha 😂🙈

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Zara7
    03. Veljača 2022. 22:40

Pozz cure 🤗
    Sunce wauuuuu pre si!! 💥💣
    Danijela nadam se da si uživala s frendicama 🤗
    Mišić jeeeeej za negativan nalaz 🥳🥳
    Carpe sretno na pregledu i uživaj u malim guštima poslije 🤗 
    Ponosnamama nadam se da će curke ozdravit skroz što prije! Od torti u zadnje vrijeme stalno radim jaffa čokoladnu tortu, jako je osvježavajuća i čokoladna i prelaka za napravit. 
    Laku noć svima 💤

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.