🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    03. Veljača 2022. 22:42

Super jackie, drago mi je da si našla malo vremena i za sebe :D 
    E, jedno pitanje, tojest vise njih.
    Jutros sam Niku našla na pola kreveta. Dakle krenuo se preko noći previše okretati i mislim da je vrijeme da ide u svoj krevetić (čisto iz sigurnosti). 
    Kako sad to nakon skoro 5 mjeseci Napravit? Jel pametnije uspavat ga u mom pa ga prebacivati, ili ga već u polu snu prebacit u njegov? 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

sanja0508
    03. Veljača 2022. 23:52

eeej cure da vas malo pozdravim prije spavanja. mi smo neki dan napunili 3 mjeseca. (Sanjarka hvala sto si nas spomenula, tek danas sam vidila)
    neka od cura je stavila plan za kašice, zaboravila sam koja pa hvala i njoj 😘
    Mi smo vam dobro, raste ko gljiva, po mojoj procjeni 6.600 (stanem na vagu s njim i bez njega).
    Imali smo grozaaaan skok, spavanje nula bodova, ali mislim da je proslo opet smo na jedom buđenju oko 2, 3 i onda do 6 spava, pa se probudi i cujem ga kako se smije i jede si ruke, mrda glavom, cvili, tuli i pili mi živce bez obzira sto ga volim najviše na svijetu, ali kuda baš u 6, sta ne u 7, 8 🤣🤣
    Sto se tice osipa imali i mi. Dobili betrion kremu, Boze sacuvaj koje zlo od kreme. Koristila 2 dana i doslo mi da ju bacim kroz prozor. Nagrizla mu kozu. Sada sam uzela po savjetu pedijatrice la roche i koza je top. s tim kupam i mazem i bankrotiram kada kupim, ali sve za malog pišonju 🤣
    Kada smo kod pišonje...muci me stalno taj pišonja. Navlaciti tu kozicu ili ne? Šta vi radite? Ja sam do sada znala malo dok ga kupam, ali iskreno ne diram previse u to, dali je to greška? (muce me ti mali pišolinci, ja ovim velikim mi lakse ide hahahah, salim se) 
    Koronu smo preživili. i idemo dalje. Šaljem pusu mama i bebama i nadam se da cemo se veceras naspavati 😍

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Sanjarka88
    04. Veljača 2022. 06:42

Napišem post i nesto kliknem i nestane 😩😩😩

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Veljača 2022. 06:42

Zara7

Pozz cure 🤗
    Sunce wauuuuu pre si!! 💥💣
    Danijela nadam se da si uživala s frendicama 🤗
    Mišić jeeeeej za negativan nalaz 🥳🥳
    Carpe sretno na pregledu i uživaj u malim guštima poslije 🤗
    Ponosnamama nadam se da će curke ozdravit skroz što prije! Od torti u zadnje vrijeme stalno radim jaffa čokoladnu tortu, jako je osvježavajuća i čokoladna i prelaka za napravit.
    Laku noć svima 💤

Recept molim 😁

Sanjarka88
    04. Veljača 2022. 06:43

ponosna.mama

Zenice drage, citam vas stalno, al slabo pisem ovih dana..
    Starije cure mi imaju virozu vec 10 dana, ne znam vise sta s njima 😏
    Pridruzujem se timu mlohavih 🙈 Ja cu za krstenje haljinu jer i inace 90% vremena nosim haljine ili suknje 💃
    Sljedeci vikend mi je rođendan muzu i najstarijoj, a ja nemam uopce ideju koju tortu napravit i sta od kolaca 😕
    Grozno mi je vidit ovako bebice s osipima, nadam se da ih to ne smeta puno i da ce se sta prije povuc 🤞🏼
    Sta se tice whatsapp grupe, ja sam za ako se odlucite na to ☺️

Sta je curama?

Mišić
    04. Veljača 2022. 06:46

LadyD pompone kupujem u mulleru, tediju i pepcu. Tedi i pepco imaju stvarno super izbor takvih stvarcica, a jeftini su, dok su mrvicu skuplji u mulleru. 🙂 ako ih kupis, cuvaj ih i za kasnije - super ce ti doci za razne razvojne igre, tipa vjezbanje pincetnog hvata, sortiranje po bojama, ubacivanje u kutiju  kroz rupice i sl. 😃
    Carpe sretno na pregledu! 🍀 bacit cu i ja oko na tu tvoju kremu. Do sada sam za sve sto si navela koristila Biomedisov SOS balm - cak mi je jednom sinu spasilo rukicu kad se opekao. 
    Bumac hmmm, usudila bih se reci da ces morati isprobati sto ce ti s Nikom bolje funkcionirati. 🙈
    Sanja Betrion je inace antibiotska krema, nije za takve dermatitise  pa mu vjerojatno zato nije odgovarala. 🙈 je li to sad mazes sa la roche cicalfate? Meni je isto super. Potrazi ju na notinu, puno je jeftinija nego u ljekarnama. Pisonja - ne znam sto bih ti rekla. Ja sam sinu  lagano navlacila, koliko ide, pri svakom kupanju i pranju. 

Sanjarka88
    04. Veljača 2022. 06:46

Zara krstenje cemo proslaviti u uzem krugu obitelji 
    Da nije korone to bi izgledalo drugačije... no sta je tu je .
    Mislila sam i ja nekad nakon korizme al neda mi se , mislim da će bit lakse odradit dok je manji 😅

Mišić
    04. Veljača 2022. 06:50

Ponosna.mama joooj, zao mi je sto su bubane. 🥺 A sto im je tocno? Torta - one od sira uvijek prolaze (u svim varijacijama) kad ti se ne da zafrkavati s onim klasicnim  biskvit-krema- biskvit-krema. 😆 od klasicnih, u zadnje vrijeme mi je hit bloody berry torta. 🙂
     i Zara daj nam recept za tu tvoju jaffu. 😁 bas sam prosli vikend pravila neku verziju nje (a zapravo sam prepolovila dozu za kolac i ispekla kao tortu) 😁

• ponosna.mama
    04. Veljača 2022. 07:20

Jutro cure..
    Imaju mi nekakvu virozu, isla sam na pcr, negativne obe 🙄
    Najprije je krenilo s boli u stomaku, glavi, pa lagani kasalj, pa sinusi, proljev, povracanje, i onda danima konstantno bol u glavi, plucima i proljev, zadnja dva dana su bile bolje osim konstantnog proljeva da bi jucer opet starija govorila cili dan da je boli, ne moze nista jest i na kraju sinoc fibra i sve je ispovracala 😕 ..al to vec traje, danas je 13.dan 😔
    A sta se torti tice, kod mene je uvik obavezno cheesecake od visanja i bijele cokolade, cokoladni kolac s ganashom i ledo slagom i tuljci.. Mislila sam malo prominit, al ovo mi svi vole 🙈

• sunce7
    04. Veljača 2022. 07:49

Hvala cure🥰vjerujem da vi jos bolje izgledate😎
    Carpe hvala za link.
    Sto se tice brzih torti evo jos jedna od proslog vikenda https://www.instagram.com/reel/CZEZNkyh4O8/?utm_medium=copy_link
    Podlogu nisam od keksa vec biskvit koji sam zalila narancom, nestala u trenu.😂 crnu kremu sam od crne cokolode, kao nesto malo zdravije🤣🤣🤣
    Ponosnamama da sto prije ozdrave🙏 to bas dugo traje 😒
    Sta nam je sa plavombosankom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.