🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    03. Veljača 2022. 00:13

Evo javljam se. Preživjela sam 😂😂
    I najela se bome 😅
    Naravno, suprotno svi mojim pretpostavkama, Niko se nije probudio dok se nisam vratila (7:30-11:30). Eto, uzalud sam objašnjavala sve, plus, još je ispalo i da je milo i mirno dijete 😂
    Malo sam manje aktivna ovih dana jer pripremam Leonu rođendan :D imamo ga u tri dana pa ima svega za kupit/poslozit. Znam da nije tema grupe, al možete mi možda preporučit neku online stranicu za naručivanje tih  gluposti za rođendan? Prošla sam danas sve i nigdje nema ništa na hot wheelse ili super Maria :( 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    03. Veljača 2022. 00:14

E i da se pohvalim, krenula sam s online vježbanjem jucer. Imam 7 kila za skinut i nadam se da ću to do ljeta :D najgore od svega je šta vježbam u ovo doba, i sad dok se istuširam i odem spavat će bit 1:30 🙄
    Ugl dosta kukanja, želim vam svima mirnu noć ♥️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

daniella2207
    03. Veljača 2022. 00:26

Mišić ajde super,viroza prode bitno da su joj napravili pretragu da se vidi,pa sada mozes biti mirnija🙏
    Bumac95 vidis kako je Niko prava beba pustio je mamu da uziva vani😊
    Ma cekaj ti ces stvarno sada vjezbati,mislim svaka ti cast💪neznam sta bi me natjeralo na to sada,moram i ja naci motivaciju🤭

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

bumac95
    03. Veljača 2022. 00:46

Daniella šta me ne pusti kad sam doma malo da odmorim 😂😂😂
    Nene, već sam gotova s treningom. Tako oko 10:30,11 ga krenem Radit i do ponoć sam gotova. Motivacija mi je kad se pogledam u ogledalo i sve je mlohavo 😂
    Potrudit ću se nekako da to odradim preko dana jer sam ovako mrtva navečer 🙄

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Zara7
    03. Veljača 2022. 00:57

Mateja aaa 💙 obavezno ćemo se slikati kad budemo tamo, volimo obje taj kafić, ali s djecom nam je domet neki od kvartovskih kafića, samo mijenjamo jesmo bliže njoj ili meni 😅 ove fensi kraj mora ćemo kad ostavimo klince muževima 😅 ili kad ti dođeš u naše krajeve 🤗🥰 
    I ja sam za whatsapp grupu 🙋‍♀️
    Carpe ufff da to bi definitivno bila najbolja kombinacija. 🗻🏝 dobre lokacije ste odabrali bome 🤗 
    Bumac to mi je najgore kad Jakov bude predobar kad netko dođe npr, a ja prije toga govorim da je nemoguć 🙈 nek si ti uživala! 
    Što se treninga tiče, Jakov i ja idemo na trening Mame i bebe, bebe imaju tummy time na podu, a mame rade 😁 ja sam prezadovoljna, taman radimo na stabilizaciji trupa i zdjelice, laganini uz puno vježbi disanja, kao neki prijelazni trening do "pravog" treninga, još se mislim što ću nakon toga upisati, privlači me ono bicikliranje u zatvorenom 🤔 kilažom sam na starom, al od mišića ni m 😌  
    Mi standardno imamo katastrofa noć, uspavljivanje od preko 2 sata i evo odspavao sat vremena i sad je opet budan. Live izvješće 😂
    Laku noć svima 💤

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• sunce7
    03. Veljača 2022. 01:07

Dobrodošle nove mame 🥰
    Carpe dobra slika usporedbe😂 i ja bi jos bar jednu bebu, al kad se sjetim poroda muka me uhvati😂
    Mateja nema na cemu🥰
    Bumac bravo za Niku🥰 sad ces ubuduce biti bez brige😃
    Ja sam u minusu sa kilima ali isto mi se ne svida izgled samog stomaka,morat cu pocet raditi na tome.🙄

Sanjarka88
    03. Veljača 2022. 06:39

Jutro mamasite 😊 

Nama se noć vratila u normalu hb ♥️ 
    Danju je uglavnom nervoza, nosanje... isto naša normala ja bi rekla 🤣
    Krstenje smo umjesto 27.2 morali prebaciti na 20.2.  tako da sam ubacila u petu sta se priprema tiče. Vise manje je sve rijeseno/dogovoreno osim onoga vječnoga pitanja:  šta ću  obuć ?? 🥴🤣
    Zara joj meni kako se Jakov uneredio ono jutro 😅 nadam se da vam dan nije bio usran 🤭 ( ako se po jutru dan poznaje jelte... haha)
    Mišić da da prebacujem se bocu po bocu na novo mlijeko 😊 koji šok sa A. Kad joj se zaletio. Isuse! Mogu mislit koliko si ostarila za to vrijeme. Ne ponovilo se! Nikome!
    Endzrue oke, trepke, kosa.... znači sve 😍
    Nyssa drago mi je da si se prijavila i na ovu temu 😊🥰
    LadyD i mi imamo Nubelino podlogu. Odlična 💪
    Leonoah svasta nesto vas dohvatilo 😓🤞🤞 da svi nalazi budu dobri. Bez obzira na sve nedaće uzivaj u svom veselom bebaču 🥰
    Malo čudo i Fritula dobro nam dosle cure, bas mi je drago da ste se prijavile na temu 😊
    Leah u principu L. Uvijek ima neku igračku koja favoritizia ali to traje neko vrijeme pa mu valjda dosadi. Trenutno mu je hit neka baby love interaktivna kocka. Ali s obzirom da jos ne uzima igračke u ruke da bi se a njima sam igrao onda u biti naj prolazi nesto sta svijetli i svira.
    MARELA nekad je potrebno dugo da se formira konačna boja očiju. Moj P je isto kao beba imao sivo modre, pa su postupno do 1. Godine dosle do predivne zelene, da bi na kraju mic po mic dosle do čistih smeđih 😅 L. Se rodila sa smeđima tu nije bilo iznenađenja. A sta se Lukija tiče on isto za sada ima modro sive al dosta su tamne pa mislim da će i njemu biti smeđe jedan dan. 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Veljača 2022. 06:54

Mia T. Je bas veliki dečko 🥰 i mi smo presli na 68 
    U soku sam jer su mi starijih dvoje taj broj nosilj sa 6mj tek 
    A L. Je i najmrsaviji od njih svih iako se rodio najveci. Samo, dugonja je 
    Mateja vitamin d svakako cilu prvu godinu a preporuča se i dalje nastaviti kroz zimske mjesece 😊
    WhatsApp će ti izgledati kao brdo nepovezanih 1000+ poruka dnevno 🤣  forum je puno puno praktičniji za mame koje ne stignu 
    Mišić kako je A? 
    Bumac nek si ti nama uzivala 🍻 sta se Nike tiče istu stvar i L. Radi, glumi ispred drugih dobricu 🤣
    Ja sam ti slaba s tim Party dekoracijama. Uvijek se kasno sitim pa nista od toga 🥴 si probala traziti na ovim fejs prodajnim grupama?
    I svaka čast na vjezbanju 🙌🙌🙌
    Ja sam isto minus s kg i isto izgledam pre loše al Boze moj 🤣

Sanjarka88
    03. Veljača 2022. 06:56

Jana gdje si? 😊 Sretan 5. Minić Karlu💙😍

Sanjarka88
    03. Veljača 2022. 07:46

Ja cu otvoriti WhatsApp grupu za sve koje zele i misle da ce im to biti laksi oblik komunikacije
    Ali se toplo nadam da ćemo biti ovdje i dalje aktivne jer nitko ne moze zamjeniti čari komunikacije na forumu 🥰

Pa tko zeli nek mi posalje broj na miss.sanjarka@gmail.com 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani