🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    03. Veljača 2022. 00:46

Daniella šta me ne pusti kad sam doma malo da odmorim 😂😂😂
    Nene, već sam gotova s treningom. Tako oko 10:30,11 ga krenem Radit i do ponoć sam gotova. Motivacija mi je kad se pogledam u ogledalo i sve je mlohavo 😂
    Potrudit ću se nekako da to odradim preko dana jer sam ovako mrtva navečer 🙄

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Zara7
    03. Veljača 2022. 00:57

Mateja aaa 💙 obavezno ćemo se slikati kad budemo tamo, volimo obje taj kafić, ali s djecom nam je domet neki od kvartovskih kafića, samo mijenjamo jesmo bliže njoj ili meni 😅 ove fensi kraj mora ćemo kad ostavimo klince muževima 😅 ili kad ti dođeš u naše krajeve 🤗🥰 
    I ja sam za whatsapp grupu 🙋‍♀️
    Carpe ufff da to bi definitivno bila najbolja kombinacija. 🗻🏝 dobre lokacije ste odabrali bome 🤗 
    Bumac to mi je najgore kad Jakov bude predobar kad netko dođe npr, a ja prije toga govorim da je nemoguć 🙈 nek si ti uživala! 
    Što se treninga tiče, Jakov i ja idemo na trening Mame i bebe, bebe imaju tummy time na podu, a mame rade 😁 ja sam prezadovoljna, taman radimo na stabilizaciji trupa i zdjelice, laganini uz puno vježbi disanja, kao neki prijelazni trening do "pravog" treninga, još se mislim što ću nakon toga upisati, privlači me ono bicikliranje u zatvorenom 🤔 kilažom sam na starom, al od mišića ni m 😌  
    Mi standardno imamo katastrofa noć, uspavljivanje od preko 2 sata i evo odspavao sat vremena i sad je opet budan. Live izvješće 😂
    Laku noć svima 💤

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• sunce7
    03. Veljača 2022. 01:07

Dobrodošle nove mame 🥰
    Carpe dobra slika usporedbe😂 i ja bi jos bar jednu bebu, al kad se sjetim poroda muka me uhvati😂
    Mateja nema na cemu🥰
    Bumac bravo za Niku🥰 sad ces ubuduce biti bez brige😃
    Ja sam u minusu sa kilima ali isto mi se ne svida izgled samog stomaka,morat cu pocet raditi na tome.🙄

Sanjarka88
    03. Veljača 2022. 06:39

Jutro mamasite 😊 

Nama se noć vratila u normalu hb ♥️ 
    Danju je uglavnom nervoza, nosanje... isto naša normala ja bi rekla 🤣
    Krstenje smo umjesto 27.2 morali prebaciti na 20.2.  tako da sam ubacila u petu sta se priprema tiče. Vise manje je sve rijeseno/dogovoreno osim onoga vječnoga pitanja:  šta ću  obuć ?? 🥴🤣
    Zara joj meni kako se Jakov uneredio ono jutro 😅 nadam se da vam dan nije bio usran 🤭 ( ako se po jutru dan poznaje jelte... haha)
    Mišić da da prebacujem se bocu po bocu na novo mlijeko 😊 koji šok sa A. Kad joj se zaletio. Isuse! Mogu mislit koliko si ostarila za to vrijeme. Ne ponovilo se! Nikome!
    Endzrue oke, trepke, kosa.... znači sve 😍
    Nyssa drago mi je da si se prijavila i na ovu temu 😊🥰
    LadyD i mi imamo Nubelino podlogu. Odlična 💪
    Leonoah svasta nesto vas dohvatilo 😓🤞🤞 da svi nalazi budu dobri. Bez obzira na sve nedaće uzivaj u svom veselom bebaču 🥰
    Malo čudo i Fritula dobro nam dosle cure, bas mi je drago da ste se prijavile na temu 😊
    Leah u principu L. Uvijek ima neku igračku koja favoritizia ali to traje neko vrijeme pa mu valjda dosadi. Trenutno mu je hit neka baby love interaktivna kocka. Ali s obzirom da jos ne uzima igračke u ruke da bi se a njima sam igrao onda u biti naj prolazi nesto sta svijetli i svira.
    MARELA nekad je potrebno dugo da se formira konačna boja očiju. Moj P je isto kao beba imao sivo modre, pa su postupno do 1. Godine dosle do predivne zelene, da bi na kraju mic po mic dosle do čistih smeđih 😅 L. Se rodila sa smeđima tu nije bilo iznenađenja. A sta se Lukija tiče on isto za sada ima modro sive al dosta su tamne pa mislim da će i njemu biti smeđe jedan dan. 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Veljača 2022. 06:54

Mia T. Je bas veliki dečko 🥰 i mi smo presli na 68 
    U soku sam jer su mi starijih dvoje taj broj nosilj sa 6mj tek 
    A L. Je i najmrsaviji od njih svih iako se rodio najveci. Samo, dugonja je 
    Mateja vitamin d svakako cilu prvu godinu a preporuča se i dalje nastaviti kroz zimske mjesece 😊
    WhatsApp će ti izgledati kao brdo nepovezanih 1000+ poruka dnevno 🤣  forum je puno puno praktičniji za mame koje ne stignu 
    Mišić kako je A? 
    Bumac nek si ti nama uzivala 🍻 sta se Nike tiče istu stvar i L. Radi, glumi ispred drugih dobricu 🤣
    Ja sam ti slaba s tim Party dekoracijama. Uvijek se kasno sitim pa nista od toga 🥴 si probala traziti na ovim fejs prodajnim grupama?
    I svaka čast na vjezbanju 🙌🙌🙌
    Ja sam isto minus s kg i isto izgledam pre loše al Boze moj 🤣

Sanjarka88
    03. Veljača 2022. 06:56

Jana gdje si? 😊 Sretan 5. Minić Karlu💙😍

Sanjarka88
    03. Veljača 2022. 07:46

Ja cu otvoriti WhatsApp grupu za sve koje zele i misle da ce im to biti laksi oblik komunikacije
    Ali se toplo nadam da ćemo biti ovdje i dalje aktivne jer nitko ne moze zamjeniti čari komunikacije na forumu 🥰

Pa tko zeli nek mi posalje broj na miss.sanjarka@gmail.com 😊

Zara7
    03. Veljača 2022. 08:21

Jutro 🤗
    Sanjarka haha dan je bio sasvim solidan, al je noć bila usrana 😂 opaaa, brzo će krštenje! Hoćete proslavit baš ili? Meni su sad fora odijela umjesto haljina, pogotovo u zimskom periodu. Mi ćemo nekad na proljeće, ne da mi se još ništa.🙈 
    Što se whatsapp grupe tiče, slažem se skroz da možda ispadne flop, a ne top jer će bit previše poruka 😅 a ja ni na ove dvočlane ne stižem odg. Al možemo probati, zašto ne 😊
    Bumac i ja radim party iznenađenja za okrugli 30. za muža u subotu pa sam isto u organizaciji plus sakrivanju stvari da ne skuži 😅 mi imamo u gradu baš party shop i odličan je za tematske balone, za ovo drugo ne znam, al baci pogled na fejs stranici, Party shop Zadar. Možda je najbolje da vidiš što ti konkretno treba pa naručit stvar po stvar s ebaya ili tako nekih stranica. 
    Pozz od nas, ja sam zombi, Jakša svjež ko jutarnja rosa nakon tisuću buđenja 😘

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• sunce7
    03. Veljača 2022. 09:00

Carpe 
    Evo kako se nama manifestira atopijski derm, tu je najizrazeniji https://ibb.co/rxnZym8
    Opcenito joj je koza dosta suha
    Ja sam ga isto imala kao beba, pa se nakon godine povukao i vratio za 20god, biu tu dvije god i evo ga opet nema🤦‍♀️
    Dobili smo Sanacutan kremu i nesto za kupanje. Ja znam jos pospricat nekad termalnom vodom.

• sunce7
    03. Veljača 2022. 09:40

Sanjarka
    Ja nisam ljubitelj haljina preko zime jer mi sve nekako lose stoji na te hulahopke😂
    Nosila sam hlace i kosulju iz zare nakon duge i teske potraznje😂 https://ibb.co/5rjWsbR
    Dolje sam imala crne stikle kao sa onim kamencicima naprijed na ovaj stil https://www.debijenkorf.de/dune-london-chering-slingback-mit-strasssteinen-3460186406-346018640600000?gclid=CjwKCAiAl-6PBhBCEiwAc2GOVO57aXbtU-440BV8or69qHABsnXASwqbunckhotthsekCDNKQiUjGxoC-WkQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.