Mišić baš mi je žao,  nadam se da će uskoro biti bolje. Javi nam rezultate ostalih nalaza, nisam se susrela sa stomacnom virozom kod beba. Starija mi inače nije imala ni povišene t. dok nije krenula u vrtic.🙈
Vjerujem da ce sve biti ok🙏

url=https://lilypie.com]
Evo i ja bi vam se priključila ako primate nove mame 😁
Ima bebača M od 4+++ zdrava i vesela beba. Ovaj 4.mjesec nam je koma radi regresije sna i zubića za koje mislim da bi trebali uskoro jer trlja desni od sto god stigne. 
Otkako je se naučio okrenuti se na trbuh, to je odlučio najčešće vježbati u snu 😅 Tako da se već 3 tjedna budi, cijelu noć, svaki sat ili na pola sata. Jako tanak san ima. Nije ni svladao povratak na leđa pa plače u snu da ga okrenem. Isto ko što je jedna mama pisala uspavljivanje je isto obavezno uz plač neovisno je li u kolicima vani, nosiljci ili ga nunam doma. Točno kad skuži da ga zspavljujem ili mu se krene spavati kreće plač. Eto toliko od mene za sad. 

Prvo, jako mi je drago da su se javile cure koje ne pisu cesto. 🤗
Leonoah bas mi je zao sto vam se sve to zaredalo 😩
Mateja d vitamin se zna davati i do 3. godine, a onda po potrebi u zimskom razdoblju😃
Drugo, kod nas opet veselo. 😩 moja djevojcica je dobila nekakav proljev i sinoc se pojavila krv u stolici i noc smo provele na pedijatriji. Dali su joj infuziju, izboli ju mali milijun puta dok nisu stavili braunilu. 😭 Sad je bolje pa su nas pustili da kuci cekamo ostatak nalaza.
_____
Menstruacija - sad sam zaboravila tko je pitao, ali i moja prva nakon prestanka dojenja je slicno izgledala, bila je jako tamna i kao iscjedak (isto sam rodila carskim rezom).
Dojenje - potpisujem sve sto je napisala Jackie. Nista nije crno- bijelo niti smo mi sve iste. I ja sam educirana o dojenju, iza sebe imam dvogodisnji staz dojenja sina, mislila sam da sve znam i da znam rijesiti svaki problem, a onda me zivot jos jednom osamario i pokazao koliko sam naivna u svojim razmisljanjima. Vec sam pisala da se moja djevojcica odbila preko noci kad se razboljela (nakon par mjeseci) i nije vise bilo sanse da se vrati jer nije htjela prihvatiti. I ja cu opet ponoviti - beba treba biti sita i da joj je mama sposobna brinuti se za nju, neovisno o nacinu hranjenja.
Moj bebač je imao krv u stolici jedan dan u dvije pelene. Poslije se nije pojavljivalo, a skužili smo da sam dan prije jela kinesku prvi put od kako sam rodila. Spomenuli pedijatrici i rekla da je moguće da mu je soja sos preko majčinog mlijeka zasmetao. S obzirom da se nije ponovilo nije tražila dodatne pretrage.

Prvo, jako mi je drago da su se javile cure koje ne pisu cesto. 🤗
Leonoah bas mi je zao sto vam se sve to zaredalo 😩
Mateja d vitamin se zna davati i do 3. godine, a onda po potrebi u zimskom razdoblju😃
Drugo, kod nas opet veselo. 😩 moja djevojcica je dobila nekakav proljev i sinoc se pojavila krv u stolici i noc smo provele na pedijatriji. Dali su joj infuziju, izboli ju mali milijun puta dok nisu stavili braunilu. 😭 Sad je bolje pa su nas pustili da kuci cekamo ostatak nalaza.
_____
Menstruacija - sad sam zaboravila tko je pitao, ali i moja prva nakon prestanka dojenja je slicno izgledala, bila je jako tamna i kao iscjedak (isto sam rodila carskim rezom).
Dojenje - potpisujem sve sto je napisala Jackie. Nista nije crno- bijelo niti smo mi sve iste. I ja sam educirana o dojenju, iza sebe imam dvogodisnji staz dojenja sina, mislila sam da sve znam i da znam rijesiti svaki problem, a onda me zivot jos jednom osamario i pokazao koliko sam naivna u svojim razmisljanjima. Vec sam pisala da se moja djevojcica odbila preko noci kad se razboljela (nakon par mjeseci) i nije vise bilo sanse da se vrati jer nije htjela prihvatiti. I ja cu opet ponoviti - beba treba biti sita i da joj je mama sposobna brinuti se za nju, neovisno o nacinu hranjenja.
Nadam se da ce vam biti sve u redu,javi kada dobijes nalaze ,ti ima jos uvijek proljev? 

👱♀️1987  🧑1982
19.09.2021. 
It's a girl💞👣 Korina
Carpe, Daniella hvala vam! 🤗 i ja se nadam da ce biti dobro. Danas je imala nekoliko rjedjih stolica, ali ne toliko kao jucer. Nema temp i vesela je, po nalazu krvi izgleda kao viroza. 🧐
Fritula hvala ti na podijeljenom iskustvu! 🤗 i ja sam ovo prvi put sad vidjela pa sam se bas uplasila. 🙈
I dobro dosle nove cure! 😃

Pozz cure
Maločudo dobrodošla nam Sara 💜🥰 
Fritula odličan nick 😁 dobrodošli nam i vi! Dijelimo iste muke po okretanju, mom je glavni životni cilj postao okrenut se na drob i to radi kad god i di god pa ko i tvoj kad se probudi po noći, a isto se ne zna vratit na leđa pa plače i skroz se razbudi(mo). Poludit ću, okreće se i u kinderbetu di nema mjesta i onda se zagnjuri u kušiniće i nema zraka. 🙈 prirodna selekcija 😁 
Carpe baš bi i mogla, a vi na ljeto kod nas 😁😁 
Mišić hrabra naša mišica junior 💙 nadam se da je tu kraj svim boleštinama i da ćete se malo opustiti napokon 😘😘😘
I najbitnije...Bumac JEL MUŽ PREŽIVIO? 😅 Nadam se da si popila i jedan gin tonic za mene, sanjam o tome🤤🍸

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Pozz cure
Maločudo dobrodošla nam Sara 💜🥰
Fritula odličan nick 😁 dobrodošli nam i vi! Dijelimo iste muke po okretanju, mom je glavni životni cilj postao okrenut se na drob i to radi kad god i di god pa ko i tvoj kad se probudi po noći, a isto se ne zna vratit na leđa pa plače i skroz se razbudi(mo). Poludit ću, okreće se i u kinderbetu di nema mjesta i onda se zagnjuri u kušiniće i nema zraka. 🙈 prirodna selekcija 😁
Carpe baš bi i mogla, a vi na ljeto kod nas 😁😁
Mišić hrabra naša mišica junior 💙 nadam se da je tu kraj svim boleštinama i da ćete se malo opustiti napokon 😘😘😘
I najbitnije…Bumac JEL MUŽ PREŽIVIO? 😅 Nadam se da si popila i jedan gin tonic za mene, sanjam o tome🤤🍸
Hvala na pozivu ali smo se već obezbjedili i za ljeto na dvije lokacije, Lumbarda i Ston odnedavno. 🙈
Još bi idealnije bilo kada bi pola godine živjeli na moru pola ovde na planini. Obozavam oboje podjednako 🏖🏔😍 
Taman htjedoh da pitam bumac95  uživa li ili su momci hitno zvali 🤣.
Kod mene malo veselje, 💃 starija ne spava, a tata i beba kao dva topa 🤣 

Sunce - hvala puno na knjižicama. Sutra idu odmah na printanje. 😎
Carpe - koliko si divna malo je reći. Šaljem ti puno virtualnih zagrljaja. 🤗❤️
Mišić i Cape - hvala na odgovorima, dobro da sam pitala vas, ja bih joj kapi ukinula. 😅 Mislim da ću ih ostaviti dok nam ne dođu ljepši dani, pa ih opet na zimu počnem davati. Nadam se da je to ok. 
Sanjarka - već sam zaboravila na tvoju ideju o otvaranju grupe na mobitelu, ali svakako mi se ideja sviđa. Možda će nama koje nismo baš previše aktivne to biti mrvicu zgodnije. 😄🙈 Čisto da budemo malo više u toku. Ja se svakako prijavljujem pa me imaj na umu. 😊 
Zara i Mišić - mislim da sam vas dobro upamtila, ako nisam onda sam smoto, ali ako nekad budete na kavi kod svjetionika stavite na slikicu da malo pasemo oči. 🤩 Živim za dan kad ću opet tamo na neku kavicu. 🌊☕️

👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33 
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Pozdrav cure! Prvenstveno mi je drago da ste se javile i vi koje nam baš često ne pišete. Takodjer dobrodošlica malo čudo i nysa 🙌💌Endzrue predivan djecak sa predivnim okicama 💚 , i čestitke na prvom zubu. 🥳🎉
Moja starija je već imala 2 donje jedinice za 6 mjeseci, što bi praznovjerje reklo "stiže ubrzo i druga beba" (ako brzo niknu zubi prvoj bebi🤣 ).
Bumac95 uzivaj u provodu i pravi se da nisi cula muzevu uvredu … 🙈
Nadam se da će se beba i tata snaći i da neces imati hitne intervencije da moras brzo kući 🙌
Mako88hvala ljepo na savjetima oko dojenja, sve zvuči i jeste jednostavno, (i sama kombiniram dojenje izdajanje, dohranu).
Medjutim nekim ženama jednostavno ne ide dojenje iz xxx razloga i to treba poštovati. 🙌💕
Mateja31 da sam bliže ili bih podjelila rucak sa tobom ili pricuvala bebu da uhvatis ritam. I svima vama mamama koje se mucite, ne snalazite, ne spavate. 🙌
Moram da priznam i ako sam jako dobro organizirana, sa prvom bebom nije sve islo glatko. Sada sa njih dvije sam apsolutni multipraktik 🤭. Sve dodje sa iskustvom pa se tako i neke vještine poput organizacije nauče i razviju.
Leonoah zao mi je što baš imate izazovno razdoblje i vjerujem da ćete ga uspješno prevazici. Medjutim želim da pohvalim tebe kako se ljepo i pragmaticno nosis sa svim. Piši nam češće ❤
Leahtv ne gleda ni starija niti bilo kakav ekran, beba pogotovo.
Što se tiče druge bebe i mi bi 3. medjutim, sacekat ćemo minimalno 2 godine ipak, i mislim da bi to bilo to. 🙈🎀
Za sada je ovo moja reakcija na muzevu želju https://ibb.co/6BSp0K8 🤣🤣
——-
Jedna molba mamama čije bebe imaju ekceme, možete li podjeliti sliku.
Moja Ellie u zadnjih mjesec dana ima na obrazima nešto što mi liči na a.d ali mažem prirodnim melemom i prilicno se povuče uz njega. Bez je haos crveno i suho. Nisam sigurna da li je to to ( iako mi bez mazanja ovog melema jako lici.) Imamo termin u petak kod dr pa čisto da uporedim sa slikama vaših beba dok ne doceka pregled.
Nemoj ne uklet taman me čudno žica stomak ahahahhah. Mengu čekam za 5 dana
Vecer cure...bebac spava, pa stignem malo tipkati. 😄
Ne sjecam se vise, ali neka od cura je davno spominjala onaj Baby spa by Ana. Ja sam se s frendicom i njenim malcem narucila na kupanje u bazencicu. Javim dojmove. 🤩
Bumac95, kako je prosla vecera? Jesi se malo opustila i zabavila? 🥳
Leonoah, zao mi je kroz sto prolazite. Nadam se da ce sve na kraju biti super. Bravo za pozitivan stav i nasmijesenog deckica. Odmah je sve lakse. 
Maločudo i Fritula, dobrodosle! Pisite nam cesce. Uvijek se sve veselimo sirenju nase male grupe mama i beba.
Igračke, Andru trenutno odusevljava Tinny love zec (https://www.magicbaby.hr/tiny-love-klip-igracka-zeko-thomas.html) i Baby einstein player (https://www.bubamara.eu/igracke-i-kreativna-zabava/igracke-za-najmlade/moj-prvi-mp3-player-38719). 
Jackie27, ajme tu zuto crnu zirafu imam u wish listi vec mjesecima i nikako da dođe. Preslatka mi je. Doslovno, cim dođe u ikeu idem odmah po par komada nek se nađe, ako pogubimo. 😂
TV - cim uhvati priliku baca pogled na tv, monitor, laptop, sve svjetlece ekrane u stanu. Luda sam vec...danas cijeli dan nisam palila tv. A s druge strane ne zelim ga preko dana navikavati na tisinu, pa volim da ronda nesto na tv-u. 
Mateja2602, drago mi je da si nam se i ti malo javila! 🤗 
Bas i ja razmisljam kako bi bilo lijepo upoznati mame i bebe nakon toliko mjeseci virtualnog druzenja. 

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji