🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    daniella2207
    02. Veljača 2022. 18:11

Mišić

Prvo, jako mi je drago da su se javile cure koje ne pisu cesto. 🤗
    Leonoah bas mi je zao sto vam se sve to zaredalo 😩
    Mateja d vitamin se zna davati i do 3. godine, a onda po potrebi u zimskom razdoblju😃
    Drugo, kod nas opet veselo. 😩 moja djevojcica je dobila nekakav proljev i sinoc se pojavila krv u stolici i noc smo provele na pedijatriji. Dali su joj infuziju, izboli ju mali milijun puta dok nisu stavili braunilu. 😭 Sad je bolje pa su nas pustili da kuci cekamo ostatak nalaza.
    _____
    Menstruacija - sad sam zaboravila tko je pitao, ali i moja prva nakon prestanka dojenja je slicno izgledala, bila je jako tamna i kao iscjedak (isto sam rodila carskim rezom).
    Dojenje - potpisujem sve sto je napisala Jackie. Nista nije crno- bijelo niti smo mi sve iste. I ja sam educirana o dojenju, iza sebe imam dvogodisnji staz dojenja sina, mislila sam da sve znam i da znam rijesiti svaki problem, a onda me zivot jos jednom osamario i pokazao koliko sam naivna u svojim razmisljanjima. Vec sam pisala da se moja djevojcica odbila preko noci kad se razboljela (nakon par mjeseci) i nije vise bilo sanse da se vrati jer nije htjela prihvatiti. I ja cu opet ponoviti - beba treba biti sita i da joj je mama sposobna brinuti se za nju, neovisno o nacinu hranjenja.

Nadam se da ce vam biti sve u redu,javi kada dobijes nalaze ,ti ima jos uvijek proljev? 

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Mišić
    02. Veljača 2022. 19:49

Carpe, Daniella hvala vam! 🤗 i ja se nadam da ce biti dobro. Danas je imala nekoliko rjedjih stolica, ali ne toliko kao jucer. Nema temp i vesela je, po nalazu krvi izgleda kao viroza. 🧐
    Fritula hvala ti na podijeljenom iskustvu! 🤗 i ja sam ovo prvi put sad vidjela pa sam se bas uplasila. 🙈
    I dobro dosle nove cure! 😃

Zara7
    02. Veljača 2022. 21:24

Pozz cure
    Maločudo dobrodošla nam Sara 💜🥰 
    Fritula odličan nick 😁 dobrodošli nam i vi! Dijelimo iste muke po okretanju, mom je glavni životni cilj postao okrenut se na drob i to radi kad god i di god pa ko i tvoj kad se probudi po noći, a isto se ne zna vratit na leđa pa plače i skroz se razbudi(mo). Poludit ću, okreće se i u kinderbetu di nema mjesta i onda se zagnjuri u kušiniće i nema zraka. 🙈 prirodna selekcija 😁 
    Carpe baš bi i mogla, a vi na ljeto kod nas 😁😁 
    Mišić hrabra naša mišica junior 💙 nadam se da je tu kraj svim boleštinama i da ćete se malo opustiti napokon 😘😘😘
    I najbitnije...Bumac JEL MUŽ PREŽIVIO? 😅 Nadam se da si popila i jedan gin tonic za mene, sanjam o tome🤤🍸

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

CarpeDiem.
    02. Veljača 2022. 22:07

Zara7

Pozz cure
    Maločudo dobrodošla nam Sara 💜🥰
    Fritula odličan nick 😁 dobrodošli nam i vi! Dijelimo iste muke po okretanju, mom je glavni životni cilj postao okrenut se na drob i to radi kad god i di god pa ko i tvoj kad se probudi po noći, a isto se ne zna vratit na leđa pa plače i skroz se razbudi(mo). Poludit ću, okreće se i u kinderbetu di nema mjesta i onda se zagnjuri u kušiniće i nema zraka. 🙈 prirodna selekcija 😁
    Carpe baš bi i mogla, a vi na ljeto kod nas 😁😁
    Mišić hrabra naša mišica junior 💙 nadam se da je tu kraj svim boleštinama i da ćete se malo opustiti napokon 😘😘😘
    I najbitnije…Bumac JEL MUŽ PREŽIVIO? 😅 Nadam se da si popila i jedan gin tonic za mene, sanjam o tome🤤🍸

Hvala na pozivu ali smo se već obezbjedili i za ljeto na dvije lokacije, Lumbarda i Ston odnedavno. 🙈
    Još bi idealnije bilo kada bi pola godine živjeli na moru pola ovde na planini. Obozavam oboje podjednako 🏖🏔😍 
    Taman htjedoh da pitam bumac95  uživa li ili su momci hitno zvali 🤣.
    Kod mene malo veselje, 💃 starija ne spava, a tata i beba kao dva topa 🤣 

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Mateja2602
    02. Veljača 2022. 22:23

Sunce - hvala puno na knjižicama. Sutra idu odmah na printanje. 😎
    Carpe - koliko si divna malo je reći. Šaljem ti puno virtualnih zagrljaja. 🤗❤️
    Mišić i Cape - hvala na odgovorima, dobro da sam pitala vas, ja bih joj kapi ukinula. 😅 Mislim da ću ih ostaviti dok nam ne dođu ljepši dani, pa ih opet na zimu počnem davati. Nadam se da je to ok. 
    Sanjarka - već sam zaboravila na tvoju ideju o otvaranju grupe na mobitelu, ali svakako mi se ideja sviđa. Možda će nama koje nismo baš previše aktivne to biti mrvicu zgodnije. 😄🙈 Čisto da budemo malo više u toku. Ja se svakako prijavljujem pa me imaj na umu. 😊 
    Zara i Mišić - mislim da sam vas dobro upamtila, ako nisam onda sam smoto, ali ako nekad budete na kavi kod svjetionika stavite na slikicu da malo pasemo oči. 🤩 Živim za dan kad ću opet tamo na neku kavicu. 🌊☕️

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Endzrue
    02. Veljača 2022. 22:57

CarpeDiem.

Pozdrav cure! Prvenstveno mi je drago da ste se javile i vi koje nam baš često ne pišete. Takodjer dobrodošlica malo čudo i nysa 🙌💌Endzrue predivan djecak sa predivnim okicama 💚 , i čestitke na prvom zubu. 🥳🎉
    Moja starija je već imala 2 donje jedinice za 6 mjeseci, što bi praznovjerje reklo "stiže ubrzo i druga beba" (ako brzo niknu zubi prvoj bebi🤣 ).
    Bumac95 uzivaj u provodu i pravi se da nisi cula muzevu uvredu … 🙈
    Nadam se da će se beba i tata snaći i da neces imati hitne intervencije da moras brzo kući 🙌
    Mako88hvala ljepo na savjetima oko dojenja, sve zvuči i jeste jednostavno, (i sama kombiniram dojenje izdajanje, dohranu).
    Medjutim nekim ženama jednostavno ne ide dojenje iz xxx razloga i to treba poštovati. 🙌💕
    Mateja31 da sam bliže ili bih podjelila rucak sa tobom ili pricuvala bebu da uhvatis ritam. I svima vama mamama koje se mucite, ne snalazite, ne spavate. 🙌
    Moram da priznam i ako sam jako dobro organizirana, sa prvom bebom nije sve islo glatko. Sada sa njih dvije sam apsolutni multipraktik 🤭. Sve dodje sa iskustvom pa se tako i neke vještine poput organizacije nauče i razviju.
    Leonoah zao mi je što baš imate izazovno razdoblje i vjerujem da ćete ga uspješno prevazici. Medjutim želim da pohvalim tebe kako se ljepo i pragmaticno nosis sa svim. Piši nam češće ❤
    Leahtv ne gleda ni starija niti bilo kakav ekran, beba pogotovo.
    Što se tiče druge bebe i mi bi 3. medjutim, sacekat ćemo minimalno 2 godine ipak, i mislim da bi to bilo to. 🙈🎀

Za sada je ovo moja reakcija na muzevu želju https://ibb.co/6BSp0K8 🤣🤣
    ——-
    Jedna molba mamama čije bebe imaju ekceme, možete li podjeliti sliku.
    Moja Ellie u zadnjih mjesec dana ima na obrazima nešto što mi liči na a.d ali mažem prirodnim melemom i prilicno se povuče uz njega. Bez je haos crveno i suho. Nisam sigurna da li je to to ( iako mi bez mazanja ovog melema jako lici.) Imamo termin u petak kod dr pa čisto da uporedim sa slikama vaših beba dok ne doceka pregled.

Nemoj ne uklet taman me čudno žica stomak ahahahhah. Mengu čekam za 5 dana

Lady.D.
    02. Veljača 2022. 23:41

Vecer cure...bebac spava, pa stignem malo tipkati. 😄
    Ne sjecam se vise, ali neka od cura je davno spominjala onaj Baby spa by Ana. Ja sam se s frendicom i njenim malcem narucila na kupanje u bazencicu. Javim dojmove. 🤩
    Bumac95, kako je prosla vecera? Jesi se malo opustila i zabavila? 🥳
    Leonoah, zao mi je kroz sto prolazite. Nadam se da ce sve na kraju biti super. Bravo za pozitivan stav i nasmijesenog deckica. Odmah je sve lakse. 
    Maločudo i Fritula, dobrodosle! Pisite nam cesce. Uvijek se sve veselimo sirenju nase male grupe mama i beba.
    Igračke, Andru trenutno odusevljava Tinny love zec (https://www.magicbaby.hr/tiny-love-klip-igracka-zeko-thomas.html) i Baby einstein player (https://www.bubamara.eu/igracke-i-kreativna-zabava/igracke-za-najmlade/moj-prvi-mp3-player-38719). 
    Jackie27, ajme tu zuto crnu zirafu imam u wish listi vec mjesecima i nikako da dođe. Preslatka mi je. Doslovno, cim dođe u ikeu idem odmah po par komada nek se nađe, ako pogubimo. 😂
    TV - cim uhvati priliku baca pogled na tv, monitor, laptop, sve svjetlece ekrane u stanu. Luda sam vec...danas cijeli dan nisam palila tv. A s druge strane ne zelim ga preko dana navikavati na tisinu, pa volim da ronda nesto na tv-u. 
    Mateja2602, drago mi je da si nam se i ti malo javila! 🤗 
    Bas i ja razmisljam kako bi bilo lijepo upoznati mame i bebe nakon toliko mjeseci virtualnog druzenja. 

bumac95
    03. Veljača 2022. 00:13

Evo javljam se. Preživjela sam 😂😂
    I najela se bome 😅
    Naravno, suprotno svi mojim pretpostavkama, Niko se nije probudio dok se nisam vratila (7:30-11:30). Eto, uzalud sam objašnjavala sve, plus, još je ispalo i da je milo i mirno dijete 😂
    Malo sam manje aktivna ovih dana jer pripremam Leonu rođendan :D imamo ga u tri dana pa ima svega za kupit/poslozit. Znam da nije tema grupe, al možete mi možda preporučit neku online stranicu za naručivanje tih  gluposti za rođendan? Prošla sam danas sve i nigdje nema ništa na hot wheelse ili super Maria :( 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    03. Veljača 2022. 00:14

E i da se pohvalim, krenula sam s online vježbanjem jucer. Imam 7 kila za skinut i nadam se da ću to do ljeta :D najgore od svega je šta vježbam u ovo doba, i sad dok se istuširam i odem spavat će bit 1:30 🙄
    Ugl dosta kukanja, želim vam svima mirnu noć ♥️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

daniella2207
    03. Veljača 2022. 00:26

Mišić ajde super,viroza prode bitno da su joj napravili pretragu da se vidi,pa sada mozes biti mirnija🙏
    Bumac95 vidis kako je Niko prava beba pustio je mamu da uziva vani😊
    Ma cekaj ti ces stvarno sada vjezbati,mislim svaka ti cast💪neznam sta bi me natjeralo na to sada,moram i ja naci motivaciju🤭

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.