🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorre
    01. Veljača 2022. 19:00

Lady.D.

Book cure, evo mi papamo. Nadam se da ce poslije klopanja malo zaspati…mama ima veliku hrpu njegovog rublja za peglati. 🙈
    Kada je vama krenuo taj famozni 3. skok? Mi danas ulazimo u 12. tjedan i sad strepim kad ce krenuti. 😂
    Narucila sam neki dan Nubelino podlogu i danas je stigla…super zadovoljna sam. Vec smo isprobali. Evo fotkice:
    https://ibb.co/XLGtS73
    https://ibb.co/yYFSmLS
    Endzrue,bome deckic je vec velika beba. I bravo za prvi zub u grupi! 🥳🥳🥳 Presladak je…koje velike lijepe oke ima. 💙😍
    Daniella,obozavam tortilje. Bas ih cesto jedemo. Brzo su gotove i uvijek mogu napraviti vise smjese, da imamo za dva dana. 😊
    Zara7,poznato mi je to. Neki dan sam dogovorila kavu s frendicom i komplet ga spremim. Samo ga trebam podojiti i krecemo.. usred klopanja, cijeli se uneredio, do vrata. Naravno da sam kasnila pola sata. 😂
    Sunce, također tnx za knjigu. 🤗

I kojoj knjizi se radi? Nisam pohvatala 😔

Baby N 💙

Lorre
    01. Veljača 2022. 19:00

*O kojoj

Baby N 💙

malamaka
    01. Veljača 2022. 19:07

Još uvijek dojim, da li smijem jesti kukuruz? Ima li netko iskustva? 

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

Lady.D.
    01. Veljača 2022. 19:09

Lorre

Lady.D.

Book cure, evo mi papamo. Nadam se da ce poslije klopanja malo zaspati…mama ima veliku hrpu njegovog rublja za peglati. 🙈
    Kada je vama krenuo taj famozni 3. skok? Mi danas ulazimo u 12. tjedan i sad strepim kad ce krenuti. 😂
    Narucila sam neki dan Nubelino podlogu i danas je stigla…super zadovoljna sam. Vec smo isprobali. Evo fotkice:
    https://ibb.co/XLGtS73
    https://ibb.co/yYFSmLS
    Endzrue,bome deckic je vec velika beba. I bravo za prvi zub u grupi! 🥳🥳🥳 Presladak je…koje velike lijepe oke ima. 💙😍
    Daniella,obozavam tortilje. Bas ih cesto jedemo. Brzo su gotove i uvijek mogu napraviti vise smjese, da imamo za dva dana. 😊
    Zara7,poznato mi je to. Neki dan sam dogovorila kavu s frendicom i komplet ga spremim. Samo ga trebam podojiti i krecemo.. usred klopanja, cijeli se uneredio, do vrata. Naravno da sam kasnila pola sata. 😂
    Sunce, također tnx za knjigu. 🤗

I kojoj knjizi se radi? Nisam pohvatala 😔

Sunce7 ima knjigu "Mala beba, veliki gurman" u pdf-u, pa nam je slala na mail. 😊

bumac95
    01. Veljača 2022. 19:23

Cure, idem prvi put na večeru sa svojim curama. Muzu sam toliko stvari objasnila da je sad ljut jer ga smatram glupim 😂
    Muka mi je i nije mi do večere hahahahha

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Lorre
    01. Veljača 2022. 19:29

Može meni knjiga na una.car@hotmail.com 🥰

Baby N 💙

Zara7
    01. Veljača 2022. 21:12

Pozz cure 
    Lakše mi je kad vidim da ima još malih kenjalica 😂 žao mi je što sam ubacila ovu sliku među slike hrane i recepata doduše😅 
    Mišić horor stvarno, oodlično si se snašla, bravo mama 💜💜 
    Carpe jaaao, uživajte u snježnoj idili, meni je baš žao što kod nas nikad nema snijega 😌
    Endzrue prekrasan dječak, za modela 😍😍
    Bumac uživaj na večeri s curama!😍 Snaći će se momci, imaju oni svoj neki svijet 🤗
    Lady D imamo istu podlogu samo je držimo na onoj drugoj strani s autićima i cestom, super je 🤗 joj suosjećam s kakanjem i kašnjenjem, i mi smo se naravno žurili jutros😅 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Leonoah
    01. Veljača 2022. 21:43

Evo da se i ja napokon javim, nije me bilo neko vrijeme jer nam se nagomilalo svega nečeg i sad sam napokon pročitala zaostatke. 
    Bili smo kod neuropedijatra i dijagnoza je neujednačen tonus s prevladavajućim hipertonusom. Idemo na vježbe u bolnicu gdje sam jako nezadovoljna fizioterapeuticom koja radi vježbe, izrazito neugodna osoba i zato smo krenuli i privatno. Dječak ima faze brzog napretka i onda kao da zaostaje. Poslani smo na UZV mozga, kontrolu očiju (ne prati svjetlo), vaditi krv i TSH te na testiranje za alergije. Ima atopijski dermatitis po cijelom tijelu, licu i tjemenu i borimo se zadnja dva mjeseca s tim.. jako ga češe noću i sav se izgrebe jer skine rukavice. Nisam htjela mazati kortikosteroidima već sam uzela prirodne preparate kod jedne farmaceutice nakon što sve kreme za atopijski nisu pokazale nikakav napredak. Uz to ima alergiju na mlijeko i kikiriki i tko zna na što još (alergolog mi je rekao da prick testovi nisu dovoljno osjetljivi i poslao me raditi testove iz krvi jer vjeruje da ima još alergija). Poslani smo i na test za imunitet u slučaju da zbog atopijskog dermatitisa dobije bakteriju pa da znamo kako liječiti. A najgore od svega, ima stalne zelene stolice i poslani smo na test za okultno krvarenje i kad bude imao 6 mjeseci na testiranje za celijakiju. Pored svega toga on je jedna savršena nasmijana beba i pokušavamo mu olakšati što više možemo😊puno vježbamo, šetamo, smijemo se i mazimo. Bili smo i kod pedijatrice s četiri mjeseca i imamo 6500g i 62 cm, dobio je samo kilo u dva mjeseca pa me pedijatrica odmah nagovarala na dohranu. Htjela bi pričekati barem još mjesec dana prije nego krenem da sve dobro proučim (hvala Carpe Diem na tablicama dohrane🙏🏻). I da, noći su nam postale pakao zadnjih dana, mislim da smo u regresiji spavanja. On se stalno budi, jede opet tri puta noću, a uspavljivanje je postalo noćna mora. Toliko vrišti da se sav zacrveni i zagrcne, izgleda kao da ne diše i samo vrišti. Jedva čekam da prođe jer smo već zombiji. 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

• maločudo
    01. Veljača 2022. 23:02

Dobro večer drage mame,
    pišem prvi puta, a pratim vas od prvih stranica trudnica. Toliko ste mi pomogle svojim iskustvima i savjetima da ne mogu ni opisati. Znam vas čitati i ponavljam u sebi "e da, točno to, tak je i meni" 🙈.
    Baš ste krasne 🥰

Ukratko da objasnim zašto se nisam javljala.
    5 neuspješnih trudnoća i šesta nam je donijela naše malo čudo. Bilo je tu puno straha i neizvjesnosti. Dok sad razmisli  ne znam  gdje sam uzela svu tu snagu, ali nagrada je tu.
    I tek je sada sve sjelo na svoje mjesto i mogu reći da sam sada svjesna da je stvarno tu s nama❤️
    Tako da znate da vas čitaju i druge mame i da radite odličan posao i ovdje na forumu!

💃36 🕺38
    👶26.10. 💓Sara

Zara7
    01. Veljača 2022. 23:03

Leonoah

Evo da se i ja napokon javim, nije me bilo neko vrijeme jer nam se nagomilalo svega nečeg i sad sam napokon pročitala zaostatke.
    Bili smo kod neuropedijatra i dijagnoza je neujednačen tonus s prevladavajućim hipertonusom. Idemo na vježbe u bolnicu gdje sam jako nezadovoljna fizioterapeuticom koja radi vježbe, izrazito neugodna osoba i zato smo krenuli i privatno. Dječak ima faze brzog napretka i onda kao da zaostaje. Poslani smo na UZV mozga, kontrolu očiju (ne prati svjetlo), vaditi krv i TSH te na testiranje za alergije. Ima atopijski dermatitis po cijelom tijelu, licu i tjemenu i borimo se zadnja dva mjeseca s tim.. jako ga češe noću i sav se izgrebe jer skine rukavice. Nisam htjela mazati kortikosteroidima već sam uzela prirodne preparate kod jedne farmaceutice nakon što sve kreme za atopijski nisu pokazale nikakav napredak. Uz to ima alergiju na mlijeko i kikiriki i tko zna na što još (alergolog mi je rekao da prick testovi nisu dovoljno osjetljivi i poslao me raditi testove iz krvi jer vjeruje da ima još alergija). Poslani smo i na test za imunitet u slučaju da zbog atopijskog dermatitisa dobije bakteriju pa da znamo kako liječiti. A najgore od svega, ima stalne zelene stolice i poslani smo na test za okultno krvarenje i kad bude imao 6 mjeseci na testiranje za celijakiju. Pored svega toga on je jedna savršena nasmijana beba i pokušavamo mu olakšati što više možemo😊puno vježbamo, šetamo, smijemo se i mazimo. 

Draga Leonah, baš mi je drago da si nam se javila. 💙 
    Jako mi je žao što se toliko mučite i što bebač ima izazovan period trenutno. Od srca se nadam da će sve pretrage biti dobre i produktivne i da ćete savladati sve prepreke. Ovi prvi mjeseci su strašno teški i emotivni i kad sve teče glatko, kamoli uz dodatne prepreke. Budi ponosna na sebe, imala si i tešku trudnoću, a i na savršenog bebača koji sve prolazi s osmijehom, nek ti to bude motivacija 😊 javi nam se i češće, tu smo 😘🤗

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.