🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara7
    01. Veljača 2022. 08:37

daniella2207

Sanjarka nadam se da se vracate u normalu, ja napravim 170 uvijek pa neka pojede koliko zeli😁

Endzrue vec prvi zubic,znaci moze se i ocekivati tako rano👍😀 mi slinimo toliko da bude sva mokra bavarine mjenjamo bas cesto jer budu svi mokri, ruka je stalno u ustima,mozda ce i kod nas ubrzo

Super za recepte,probati cemo👍 ja dosta cesto radim i tortilje,ide brzo. Piletinu imam u skrinji vec narezanu na trakice,to si uzmem jedan dan za to narezem rasporedim u porcije i zaledim tako da kada mi treba samo izvadim i ispecem piletinu na trakice i u drugoj tavi tikvicu na kockice. Zagrijem tortilju malo sa svake strane,u nju stavim malo naribanog sira,piletinu,tikvice,papriku svjeze narezanu na trakice,ljubicasti luk,kukuruz,salatu i bijeli umak dodam,zamotam i eto rucka😁

Bijeli umak:

Abc ili vivis sir 125 g od vlasca

180g kiselo vrhnje

Malo cesnjaka u granulama

I jos malo suhog vlasca

https://ibb.co/Yh8BsMQ

Tortilje i kod nas na meniju bar 1x tjedno, obožavamo ih svi. Top izgledaju ove tvoje 🤤

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    01. Veljača 2022. 09:21

Inače, ako se po jutru dan poznaje, nadam se da će vaš biti bolji od našeg 😂😭 (nije za one osjetljivog želudca) 
    https://ibb.co/zHp6Mc4 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Ljesnjak
    01. Veljača 2022. 09:46

Zara7

Inače, ako se po jutru dan poznaje, nadam se da će vaš biti bolji od našeg 😂😭 (nije za one osjetljivog želudca)

Ooooo to nam je poznato...mi smo imali takvih dana ohoho. 🤣

Mišić
    01. Veljača 2022. 09:47

Jackie ovako na prvu mi se cini da ti on dobro stoji, samo ne znam je li ti taj dio na ledjima mrvicu visoko (samo zbog tvojih ledja, ne zbog njega). Ali ako ti je udobno, sve ok. 🙂
    Endzrue woohooo, prvi zubic!!! 🥳 i bas je komad bebe 👏🏻😃
    Sanjarka, da, vrlo moguce da mu pre nije dovoljan. 🙂 bas me zanima stanje kad prijedjete na jedinicu. Btw, je li mu mijenjas bocicu po bocicu?
    Zara veselje za dobro jutro 🤣🤣🙈🙈 sto bi ti bilo dosadno kad ne mora 🤣
    I da, recepti su vam svima super! 😃😎

bumac95
    01. Veljača 2022. 09:50

Dobro jutro, Zara pogotovo 😂😂
    Čim me onaj miomiris obuzme odmah ujutro, znam šta me čeka kad Otvorim oci 😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Mišić
    01. Veljača 2022. 10:00

Nisam vam napisala koji horor mi se dogodio u subotu popodne. 😬 dakle, igrala sam se A i onda sam ju malo stavila u baby gym i uzela je svoju didakticku kocku. Odjednom sam zacula neke cudne zvukove i skuzim da se bori da dodje do zraka. Sama je sebi izazvala povracanje, zastalo joj u grlu i uslo u nos i nije mogla udahnuti. Skocila sam, stavila ju preko koljena i pocela lupkati i onda je hvala Bogu to izbacila i napokon udahnula. 😩🥺 ne moram vam ni govoriti da se sve dogodilo u sekundi i da samo zahvaljujem Bogu sto sam bila kraj nje, a ne npr u wc-u jer ne zelim ni razmisljati sto se moglo dogoditi. 😳😩 odnilo mi par godina zivota. 🙈

Tracy_
    01. Veljača 2022. 10:06

Zara7

Hahahhahaa 😂😂😂 show!

daniella2207
    01. Veljača 2022. 10:09

Zara7

Ajmee🤣😂🤣🤣🤣 nama se jos nije desilo ovako,to pod tus bi je odmah stavila🤭

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Tracy_
    01. Veljača 2022. 10:10

Mišić

Nisam vam napisala koji horor mi se dogodio u subotu popodne. 😬 dakle, igrala sam se A i onda sam ju malo stavila u baby gym i uzela je svoju didakticku kocku. Odjednom sam zacula neke cudne zvukove i skuzim da se bori da dodje do zraka. Sama je sebi izazvala povracanje, zastalo joj u grlu i uslo u nos i nije mogla udahnuti. Skocila sam, stavila ju preko koljena i pocela lupkati i onda je hvala Bogu to izbacila i napokon udahnula. 😩🥺 ne moram vam ni govoriti da se sve dogodilo u sekundi i da samo zahvaljujem Bogu sto sam bila kraj nje, a ne npr u wc-u jer ne zelim ni razmisljati sto se moglo dogoditi. 😳😩 odnilo mi par godina zivota. 🙈

Znači ovo mi je noćna mora otkad se rodila zbog njenog refluksa. Svaki put kad se zagrcne umrem od straha a recimo tuširanje dok sam sama s njom, dok spava, mi je uvik horor. Ajme ufff.

daniella2207
    01. Veljača 2022. 10:10

Mišić

Mogu misliti kako si se uplasila,sva sreca da si bila snjom🙁

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.