🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara7
    30. Siječanj 2022. 22:04

Ponosna mama prekrasna čupka 🍬 nadam se da ste i vi lijepo iskoristile sunce 🤗
    Bumac predivni momci, samo vam Roki fali 💙
    Tracy Riooo 😍

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Lady.D.
    30. Siječanj 2022. 23:31

screenshotala. 🤗
    Daniella, divni ste. Mala rokerica je preslatka. 🥰🍬
    Sunce7, moze i meni knjiga na croatum@gmail.com 😊
    Ponosna.mama, kakva slatkoća! Outfit je wow! 💖🤩
    Bumac95, koja je to bratska ljubav. Preslatki su. 💙🤩

Lady.D.
    30. Siječanj 2022. 23:34

Oooo ne, copy/paste mi ne valja. Neda mi se sve ponovno pisati! Mozda ujutro. 
    Laku noc cure. Zelim svima dobar san svih beba. 😴

CarpeDiem.
    31. Siječanj 2022. 09:07

Lorre

Ja nisam navikla da mi Niko većinu dana prespava pa me to malo brine.. Ujutro je spavao od nekih 9 do 10, u 11 smo išli u šetnju pa je odmah zaspao i spavao u komadu do 3..i onda od 4 i pol, 5 do maloprije je spavao.. Nahranila sam ga sad i odmah je zaspao.. Da budem sretna ili da brinem 😂 na valja kad ne spavaju, ne valja kad spavaju pa ti budi normalan 🤪

I kod mene tako 🙈 pitala sam dr .jer sam se već malo brinula,... po njoj je to ok. Sad vidjet ćemo šta nose dani kako bude starija. 
    ....Iako je ja animiram dosta dok je budna,  i nosam da razgoeda, smetamo vani ali dzabe uvijek zaspe 🤦‍♀️

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    31. Siječanj 2022. 09:12

malamaka

Mišić

Ups, stisnula sam "pošalji" prije vremena
    nastavak:
    bumac ma vidi ih!!predivni su ti, predivni!malamaka jesi davala zrelu bananu (sa smeđim točkicama)? sad malo pauziraj, nemoj ju uvoditi i treći dan. Možeš mu dati malo čaja od kamilice (par žlicica) ili komorača ili uvesti šljivu/krušku.
    _____
    Što se tiče spavanja, apsolutno suosjećam s vama koje se stalno budite.moj stariji se budio svakih sat vremena do svoje druge godine i onda se to značajno popravilo (tada je i prestao dojiti.)
    Regresija spavanja - nemam savjet, mi smo ju prošli, ali evo opet se popravila (da kucnem, hahahah).

Ne, nije bila zrela. 😔🤦🏻‍♀️
    Samo je dva dana jeo bananu i to samo 3-4 žličice jer smo tek nedavno počeli. Čim nije dva dana imao stolicu prestala sam i sutradan počeli sa kruškom, a kamilicu i inače pije. Za sada je imao jučer ujutro i maloprije stolicu (mala količina), a ima puno vjetrova koji se baš čuju u svakom smislu.

Koliko mi je poznato čaj je višak dok su tako mali, dovoljno bi bilo vode iza nemlijecnog obroka ili ad-a. Kamilica isto tako koliko mi je poznato stvrdne stolicu. Pokusaj bez nje. Nadam se da će ubrzo biti bolje I da će se stomacic naviknuti

Mišić
    31. Siječanj 2022. 09:12

Tracy a vidi ih! 😍😍 preslatka slicica.
    Malamaka nadam se da ce danas stanje biti bolje. Vjerojatno ga je ta bananica malo poremetila pa ce sad trebati par dana da dodje na svoje. Bit ce to sve ok. 🙂 

Mišić
    31. Siječanj 2022. 09:15

Carpe evo meni je isto pedijatrica bila savjetovala da se djetetu kod takvih problema da par zlicica kamilice da smiri trbuscic i pokrene probavu. Prvi put cujem da stvrdnjava stolicu. 🤷🏼‍♀️

malamaka
    31. Siječanj 2022. 09:54

Mišić

Carpe evo meni je isto pedijatrica bila savjetovala da se djetetu kod takvih problema da par zlicica kamilice da smiri trbuscic i pokrene probavu. Prvi put cujem da stvrdnjava stolicu. 🤷🏼‍♀️

Također. Nama je pedijatrica rekla još u početku kad su bili grčići da slobodno možemo malo čaja od koromača, kamilice ili čiste prokuhane vode. Kad je jednom imao proljevastu stolicu onda nam je rekla da malo pauziramo.  Znam da kad se uvodi dohrana da trebaju dobivati i tekućinu. 

Tnx cure 😎

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

Sanjarka88
    31. Siječanj 2022. 10:00

Hello mamasite 🙌

Spremne za novi radni dan? 😁
    Ponosnamama znači nevista nam je najlipsa beba u gradu 😍 outfit 👍🤩
    Bumac da je Niko sladak znamo al kako je Leon lipo dite 😍😍😍
    Ti bi izbjegla regresiju nekako? I mama bi sine 🤣😁
    Lorrre normalno je da beba ima takav dan 😊 kako je noć prosla? 
    Tracy ma je na donjoj granici prirasta al je u granicama a to je najvažnije 👍 koja je ona čupavica pre slatko nesto 😍
    Kamilica koliko ja znam je za zatvor al ne znam jel mora biti zašećerena 😁
    Nama je pedica jos na prvom pregledu rekla da mu dam svaki dan malo vode ili čaja , ignorirala sam....s dohranom ćemo krenuti i s tekućinom
    Mia, Mateja, Sanja sretan 3. Minić bebačima 😍💙💜💙📸

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

daniella2207
    31. Siječanj 2022. 10:19

Jutro cure,evo ja sam procitala zaostatke dok cekam da se moja spavalica probudi da mozemo u setnju.Moram se pohvaliti da smo jucer nas dvije odradile nekih 19000 koraka inspirirana vama ovdje koje puno setate😀
    Sanjarka nadam se da cete opet spavati nocu,mozda je samo taj skok s 3 mjeseca pa ce brzo proci.
    Ponosna mama Lara je preslatka,koji outfit😍 masnica ,carapice,trenerkica top👍
    Sunce7 hvala i moze i meni knjiga na danycvj@gmail.com
    Bumac 95 predobra fotka,tvoja dva decka🥰
    Mi smo tu negdje s terminom i za sada nemamo tu regresiju sna,mozda je moguce izbjeci😁
    Malamaka mu dajes mozda neki probiotik,mi pijemo biogaia kapi i ima redovito stolicu.
    Lorre ma meni Korina ima isto te dane kada puno spava,mislim da mozemo biti sretne dok traje to😁
    Tracy koja je to ljubav🐕👶❤

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.