🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    31. Siječanj 2022. 11:19

Mišić

Carpe evo meni je isto pedijatrica bila savjetovala da se djetetu kod takvih problema da par zlicica kamilice da smiri trbuscic i pokrene probavu. Prvi put cujem da stvrdnjava stolicu. 🤷🏼‍♀️

Meni obrnuto 🤣🙈 i kao do godine nema potreba ništa osim vode dodatno. 

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    31. Siječanj 2022. 11:26

Sanjarka88 🤍

Hello mamasite 🙌

Spremne za novi radni dan? 😁
    Ponosnamama znači nevista nam je najlipsa beba u gradu 😍 outfit 👍🤩
    Bumac da je Niko sladak znamo al kako je Leon lipo dite 😍😍😍
    Ti bi izbjegla regresiju nekako? I mama bi sine 🤣😁
    Lorrre normalno je da beba ima takav dan 😊 kako je noć prosla?
    Tracy ma je na donjoj granici prirasta al je u granicama a to je najvažnije 👍 koja je ona čupavica pre slatko nesto 😍
    Kamilica koliko ja znam je za zatvor al ne znam jel mora biti zašećerena 😁
    Nama je pedica jos na prvom pregledu rekla da mu dam svaki dan malo vode ili čaja , ignorirala sam….s dohranom ćemo krenuti i s tekućinom
    Mia, Mateja, Sanja sretan 3. Minić bebačima 😍💙💜💙📸

Najbolje je jos da se zašećeri 🤣, nisam davala ni prvoj, a ni malenoj ne planiram. Samo vodu do godine uz obroke. Kasnije smo uvodile cajeve oko godinu dana.  Vjerojatno ne može biti ništa ni od cajeva, ali eto svaki pedijatar ima neke svoje savjete i logiku  kojima se vodi... ja opet nekako radim izmedju tih svih savjeta,  nadjem sredinu 😆

bumac95
    31. Siječanj 2022. 11:55

Jutro mame (ili dan već 😅).
    Vi kojima bebe puno soavaju, uživajte i za nas ostale 😂
    Tracy preslatki su 😍😍
    Vidim da je možda i moguće izbjeći regresiju. Nadam se onda da će nam Ostat noć ovako dobra kao i do sada. To mi je sve sto imam od dana 😂😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Lorre
    31. Siječanj 2022. 13:20

Bez brige, nadoknadio je on to meni po noci 😂 svako malo se budio pa ga je oko 6 muž odveo u dnevni da se ja malo naspavam..
    Ideja za jednostavan ručak.. Oguliti krumpir, narezati na ploške i staviti u pećnicu na 220° (pouljiti i začiniti po želji). Nakon 20ak min dodati očišćene lignje.. Napraviti umak od pelata, maslinovog ulja, češnjaka, malo vina i začina po želji i pred kraj sve preliti i zapeći. Meni je to za prste polizati 👌 naravno tko voli riblja jela.. Dajte i vi vaše brzinske recepte da si pomognemo međusobno ❤️

Baby N 💙

bumac95
    31. Siječanj 2022. 13:32

Lorre meni ovo prestaje na oguliti krompir 😂 s nikom u rukama je taj dio jako težak, probala sam 😅
    Salu na stranu, ukusno djeluje. Mogla bi jedan dan kd muž bude kući :D hvala na ideji :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Lorre
    31. Siječanj 2022. 13:35

bumac95

Lorre meni ovo prestaje na oguliti krompir 😂 s nikom u rukama je taj dio jako težak, probala sam 😅
    Salu na stranu, ukusno djeluje. Mogla bi jedan dan kd muž bude kući :D hvala na ideji :D

Hahaha oplakah 😂 ali meni je muž bio doma pa sam možda zato uspjela napraviti ručak 🤣

Baby N 💙

Ljesnjak
    31. Siječanj 2022. 14:17

Lorre

Bez brige, nadoknadio je on to meni po noci 😂 svako malo se budio pa ga je oko 6 muž odveo u dnevni da se ja malo naspavam..
    Ideja za jednostavan ručak.. Oguliti krumpir, narezati na ploške i staviti u pećnicu na 220° (pouljiti i začiniti po želji). Nakon 20ak min dodati očišćene lignje.. Napraviti umak od pelata, maslinovog ulja, češnjaka, malo vina i začina po želji i pred kraj sve preliti i zapeći. Meni je to za prste polizati 👌 naravno tko voli riblja jela.. Dajte i vi vaše brzinske recepte da si pomognemo međusobno ❤️

👌 na listi je za isprobati...mi recimo volimo svjezi losos file, znaci isto vrlo brzo gotovo. Imamo onaj veliki elektricni gril/ toster...a moze i na tavici...10- ak minuta se grila, isto zacini po zelji, najcesce je to povrtni miks(zdrava inacica vegete)..i uz to raznovrsna salata ili riza...moj muz malo rizu zacini sa soja sosom i prodinsta, a za salatu bucinu ulje i aceto..evo malo drugaciji okusi ali meni izrazito fino i brzo gotovo.

Lorre
    31. Siječanj 2022. 14:34

Ljesnjak

Lorre

👌 na listi je za isprobati…mi recimo volimo svjezi losos file, znaci isto vrlo brzo gotovo. Imamo onaj veliki elektricni gril/ toster…a moze i na tavici…10- ak minuta se grila, isto zacini po zelji, najcesce je to povrtni miks(zdrava inacica vegete)..i uz to raznovrsna salata ili riza…moj muz malo rizu zacini sa soja sosom i prodinsta, a za salatu bucinu ulje i aceto..evo malo drugaciji okusi ali meni izrazito fino i brzo gotovo.

To smo baš neki dan prvi put isprobali, oduševljena sam.. Odkad sam dobila taj grill, život mi se pojednostavio. Stvarno zacas bude gotovo sto god smo isprobali na njemu 👌ja obožavam povrće na njemu, meso mi ni ne treba

Baby N 💙

Ljesnjak
    31. Siječanj 2022. 15:04

Lorre

Ljesnjak

Lorre

👌 na listi je za isprobati…mi recimo volimo svjezi losos file, znaci isto vrlo brzo gotovo. Imamo onaj veliki elektricni gril/ toster…a moze i na tavici…10- ak minuta se grila, isto zacini po zelji, najcesce je to povrtni miks(zdrava inacica vegete)..i uz to raznovrsna salata ili riza…moj muz malo rizu zacini sa soja sosom i prodinsta, a za salatu bucinu ulje i aceto..evo malo drugaciji okusi ali meni izrazito fino i brzo gotovo.

To smo baš neki dan prvi put isprobali, oduševljena sam.. Odkad sam dobila taj grill, život mi se pojednostavio. Stvarno zacas bude gotovo sto god smo isprobali na njemu 👌ja obožavam povrće na njemu, meso mi ni ne treba

Slazem se u potpunosti, povrce je odlicno, recimo i otkosteni bataci i zabatci su isto u tom grilu gotovi za tren i prefini. 

Zara7
    31. Siječanj 2022. 15:34

Ljesnjak

Lorre

Moze preporuka za el. grill toster? 😊

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.