Carpe evo meni je isto pedijatrica bila savjetovala da se djetetu kod takvih problema da par zlicica kamilice da smiri trbuscic i pokrene probavu. Prvi put cujem da stvrdnjava stolicu. 🤷🏼♀️
Također. Nama je pedijatrica rekla još u početku kad su bili grčići da slobodno možemo malo čaja od koromača, kamilice ili čiste prokuhane vode. Kad je jednom imao proljevastu stolicu onda nam je rekla da malo pauziramo. Znam da kad se uvodi dohrana da trebaju dobivati i tekućinu.
Tnx cure 😎
📍Split
➕🙏🏻💙
07.09.21'.
Hello mamasite 🙌
Spremne za novi radni dan? 😁
Ponosnamama znači nevista nam je najlipsa beba u gradu 😍 outfit 👍🤩
Bumac da je Niko sladak znamo al kako je Leon lipo dite 😍😍😍
Ti bi izbjegla regresiju nekako? I mama bi sine 🤣😁
Lorrre normalno je da beba ima takav dan 😊 kako je noć prosla?
Tracy ma je na donjoj granici prirasta al je u granicama a to je najvažnije 👍 koja je ona čupavica pre slatko nesto 😍
Kamilica koliko ja znam je za zatvor al ne znam jel mora biti zašećerena 😁
Nama je pedica jos na prvom pregledu rekla da mu dam svaki dan malo vode ili čaja , ignorirala sam....s dohranom ćemo krenuti i s tekućinom
Mia, Mateja, Sanja sretan 3. Minić bebačima 😍💙💜💙📸

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure,evo ja sam procitala zaostatke dok cekam da se moja spavalica probudi da mozemo u setnju.Moram se pohvaliti da smo jucer nas dvije odradile nekih 19000 koraka inspirirana vama ovdje koje puno setate😀
Sanjarka nadam se da cete opet spavati nocu,mozda je samo taj skok s 3 mjeseca pa ce brzo proci.
Ponosna mama Lara je preslatka,koji outfit😍 masnica ,carapice,trenerkica top👍
Sunce7 hvala i moze i meni knjiga na danycvj@gmail.com
Bumac 95 predobra fotka,tvoja dva decka🥰
Mi smo tu negdje s terminom i za sada nemamo tu regresiju sna,mozda je moguce izbjeci😁
Malamaka mu dajes mozda neki probiotik,mi pijemo biogaia kapi i ima redovito stolicu.
Lorre ma meni Korina ima isto te dane kada puno spava,mislim da mozemo biti sretne dok traje to😁
Tracy koja je to ljubav🐕👶❤

👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Carpe evo meni je isto pedijatrica bila savjetovala da se djetetu kod takvih problema da par zlicica kamilice da smiri trbuscic i pokrene probavu. Prvi put cujem da stvrdnjava stolicu. 🤷🏼♀️
Meni obrnuto 🤣🙈 i kao do godine nema potreba ništa osim vode dodatno.

url=https://lilypie.com]
Hello mamasite 🙌
Spremne za novi radni dan? 😁
Ponosnamama znači nevista nam je najlipsa beba u gradu 😍 outfit 👍🤩
Bumac da je Niko sladak znamo al kako je Leon lipo dite 😍😍😍
Ti bi izbjegla regresiju nekako? I mama bi sine 🤣😁
Lorrre normalno je da beba ima takav dan 😊 kako je noć prosla?
Tracy ma je na donjoj granici prirasta al je u granicama a to je najvažnije 👍 koja je ona čupavica pre slatko nesto 😍
Kamilica koliko ja znam je za zatvor al ne znam jel mora biti zašećerena 😁
Nama je pedica jos na prvom pregledu rekla da mu dam svaki dan malo vode ili čaja , ignorirala sam….s dohranom ćemo krenuti i s tekućinom
Mia, Mateja, Sanja sretan 3. Minić bebačima 😍💙💜💙📸
Najbolje je jos da se zašećeri 🤣, nisam davala ni prvoj, a ni malenoj ne planiram. Samo vodu do godine uz obroke. Kasnije smo uvodile cajeve oko godinu dana. Vjerojatno ne može biti ništa ni od cajeva, ali eto svaki pedijatar ima neke svoje savjete i logiku kojima se vodi... ja opet nekako radim izmedju tih svih savjeta, nadjem sredinu 😆

Jutro mame (ili dan već 😅).
Vi kojima bebe puno soavaju, uživajte i za nas ostale 😂
Tracy preslatki su 😍😍
Vidim da je možda i moguće izbjeći regresiju. Nadam se onda da će nam Ostat noć ovako dobra kao i do sada. To mi je sve sto imam od dana 😂😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Bez brige, nadoknadio je on to meni po noci 😂 svako malo se budio pa ga je oko 6 muž odveo u dnevni da se ja malo naspavam..
Ideja za jednostavan ručak.. Oguliti krumpir, narezati na ploške i staviti u pećnicu na 220° (pouljiti i začiniti po želji). Nakon 20ak min dodati očišćene lignje.. Napraviti umak od pelata, maslinovog ulja, češnjaka, malo vina i začina po želji i pred kraj sve preliti i zapeći. Meni je to za prste polizati 👌 naravno tko voli riblja jela.. Dajte i vi vaše brzinske recepte da si pomognemo međusobno ❤️

Baby N 💙
Lorre meni ovo prestaje na oguliti krompir 😂 s nikom u rukama je taj dio jako težak, probala sam 😅
Salu na stranu, ukusno djeluje. Mogla bi jedan dan kd muž bude kući :D hvala na ideji :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Lorre meni ovo prestaje na oguliti krompir 😂 s nikom u rukama je taj dio jako težak, probala sam 😅
Salu na stranu, ukusno djeluje. Mogla bi jedan dan kd muž bude kući :D hvala na ideji :D
Hahaha oplakah 😂 ali meni je muž bio doma pa sam možda zato uspjela napraviti ručak 🤣

Baby N 💙
Bez brige, nadoknadio je on to meni po noci 😂 svako malo se budio pa ga je oko 6 muž odveo u dnevni da se ja malo naspavam..
Ideja za jednostavan ručak.. Oguliti krumpir, narezati na ploške i staviti u pećnicu na 220° (pouljiti i začiniti po želji). Nakon 20ak min dodati očišćene lignje.. Napraviti umak od pelata, maslinovog ulja, češnjaka, malo vina i začina po želji i pred kraj sve preliti i zapeći. Meni je to za prste polizati 👌 naravno tko voli riblja jela.. Dajte i vi vaše brzinske recepte da si pomognemo međusobno ❤️
👌 na listi je za isprobati...mi recimo volimo svjezi losos file, znaci isto vrlo brzo gotovo. Imamo onaj veliki elektricni gril/ toster...a moze i na tavici...10- ak minuta se grila, isto zacini po zelji, najcesce je to povrtni miks(zdrava inacica vegete)..i uz to raznovrsna salata ili riza...moj muz malo rizu zacini sa soja sosom i prodinsta, a za salatu bucinu ulje i aceto..evo malo drugaciji okusi ali meni izrazito fino i brzo gotovo.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji