Btw vi mame opet oko 4. mjeseca. Jel ima koja da nije prošla regresiju sna? Dakle sve ostalo isto?
Razmišljam jel moguće to izbjeći kako 😅
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Pozdrav ekipa. Dječak 5 mj jeo dva dana bananu i sada ima zatvor. Je li neko zna šta da radim?
📍Split
➕🙏🏻💙
07.09.21'.
Pozdrav ekipa. Dječak 5 mj jeo dva dana bananu i sada ima zatvor. Je li neko zna šta da radim?
Masiram trbušić i radim nogicama, međutim još ništa.
📍Split
➕🙏🏻💙
07.09.21'.
Btw vi mame opet oko 4. mjeseca. Jel ima koja da nije prošla regresiju sna? Dakle sve ostalo isto?
Razmišljam jel moguće to izbjeći kako 😅
Iris je imala samo 3-4 dana i poklopilo se sa cjepljenjem, tako da mozda ni nije bila prava regresija.
Sljiva il kruska su dobre za otvaranje
Hahaha to je tak, svi kad tad lose spavaju. Moj prvi je dost lose ko beba spavao al je isao na bolje sto je bio stariji i evo sad noc spava bez da imam intervencija. Ovaj mladji super spava i uspavljivanja traju par min i svjesna sam da ce kad tad "podivljat" 😅. Zapravo bolja je prva situacija jer sa losijeg ides na bolje neg obrnuto.. al sve to prodje. Moj moto sve je to faza 😅
Istom scenariju se nadam i ja 🙈 ima nade 🙏
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sluzbeno je , od djeteta koje je spavalo cijelu noć dosli smo opet na početne postavke i budenje već oko 1,2 za papanje
😩🔫
Jackie kako je vama noć prosla? I moj ima 2 dana samo bi jeo, imam osjecaj da je non stop gladan..jedva čekam da mi stigne naručeni Novalac mozda je problem u pre forumuli i sta ga vise ne drzi sitom dovoljno
Daniella divna ste familija! ♥️ Outift je sve! 😍 A ona je ista ti 🥰 sretan rodjendan rockeru 🎉😊
Keto posalji mi i ti broj na miss.sanjarka@gmail.com
Kad budemo dogovarali šetnju vjerovatno nećemo ovako javno detalje 😅
Kad se Nina sad budi noću?
Ja sam jutros napisala komentar i sad uđem i nema ga haha očito sam pogrešno stisnula 😃
-
Noć je bila dobra. Mislila sam da će biti užas jer je lošije spavao po danu i onda odvalio od 17:30 do 20:20 i kontam šta nas čeka noćas. Kad zaspao negdje prije 22h, probudio se u 22:40 za jelo i onda u 6:40 taman kad si i ti napisala komentar 😃😃 i to je bilo to od spavanja haha al dobro da se nike u 3, 4 probudio i pravio party.
-
Ja mu pravila jučer 150 i 5 mjerica. I kontam ako bude tako veći razmak između jela i bude dobro da radimo odsad tako. Ma kakvi.... nakon manje od 2 h nisam ga nikakooo mogla umiriti osim sa 120 ml...i kontam ništa od toga. Bolje onda nek jede 120 i 4 mjerice kad svakako traži često.
-
Jutros ga je muž uspio uspavati nakon što mu u zadnje vrijeme to ne polazi za rukom haha
A maloprije je bio toliko umoran da je zaspao sam u Babybjornu dok sam odnijela prljavu robu do kupatila. Prenijela ga u gnijezdo i samo nastavio 😃😃 a nekaaaad ne pomaže ništa. Ne znam do čega je. I ja se ko Angelly tješim da je samo faza i da će proći 😄😄
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Nema na čemu bumac95 i ponosna mama.🙌
Vidim da nam je isto, tu smo sve negdje sa problemima.😅 Jedino što je meni beba za sada super, ali ne bi me iznenadilo da sve bude ljepo na početku pa kasnije kao starija ima po 3 budjenja noću 🤣.
Sve u svemu vrijeme je čudna stvar kad imaš djecu, ili mili kao stondirana bubamara, ili leti u skokovima i samo hvataš važne momente dok proleću pored tebe. 👩👧👧
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Ups, stisnula sam "pošalji" prije vremena
nastavak:
bumac ma vidi ih!! predivni su ti, predivni!
malamaka jesi davala zrelu bananu (sa smeđim točkicama)? sad malo pauziraj, nemoj ju uvoditi i treći dan. Možeš mu dati malo čaja od kamilice (par žlicica) ili komorača ili uvesti šljivu/krušku.
_____
Što se tiče spavanja, apsolutno suosjećam s vama koje se stalno budite. moj stariji se budio svakih sat vremena do svoje druge godine i onda se to značajno popravilo (tada je i prestao dojiti.)
Regresija spavanja - nemam savjet, mi smo ju prošli, ali evo opet se popravila (da kucnem, hahahah).
Sortiraj odgovore
Najstariji