🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    30. Siječanj 2022. 11:10

Btw vi mame opet oko 4. mjeseca. Jel ima koja da nije prošla regresiju sna? Dakle sve ostalo isto?
    Razmišljam jel moguće to izbjeći kako 😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

malamaka
    30. Siječanj 2022. 11:33

Pozdrav ekipa. Dječak 5 mj jeo dva dana bananu i sada ima zatvor. Je li neko zna šta da radim? 

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

malamaka
    30. Siječanj 2022. 11:34

malamaka

Pozdrav ekipa. Dječak 5 mj jeo dva dana bananu i sada ima zatvor. Je li neko zna šta da radim?

Masiram trbušić i radim nogicama, međutim još ništa. 

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

Ljesnjak
    30. Siječanj 2022. 12:52

bumac95

Btw vi mame opet oko 4. mjeseca. Jel ima koja da nije prošla regresiju sna? Dakle sve ostalo isto?
    Razmišljam jel moguće to izbjeći kako 😅

Iris je imala samo 3-4 dana i poklopilo se sa cjepljenjem, tako da mozda ni nije bila prava regresija.

Angelly
    30. Siječanj 2022. 13:25

malamaka

Sljiva il kruska su dobre za otvaranje

Zara7
    30. Siječanj 2022. 13:50

Angelly

Hahaha to je tak, svi kad tad lose spavaju. Moj prvi je dost lose ko beba spavao al je isao na bolje sto je bio stariji i evo sad noc spava bez da imam intervencija. Ovaj mladji super spava i uspavljivanja traju par min i svjesna sam da ce kad tad "podivljat" 😅. Zapravo bolja je prva situacija jer sa losijeg ides na bolje neg obrnuto.. al sve to prodje. Moj moto sve je to faza 😅

Istom scenariju se nadam i ja 🙈 ima nade 🙏

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Tratinčica12
    30. Siječanj 2022. 14:06

Sanjarka88 🤍

Sluzbeno je , od djeteta koje je spavalo cijelu noć dosli smo opet na početne postavke i budenje već oko 1,2 za papanje
    😩🔫
    Jackie kako je vama noć prosla? I moj ima 2 dana samo bi jeo, imam osjecaj da je non stop gladan..jedva čekam da mi stigne naručeni Novalac mozda je problem u pre forumuli i sta ga vise ne drzi sitom dovoljno
    Daniella divna ste familija! ♥️ Outift je sve! 😍 A ona je ista ti 🥰 sretan rodjendan rockeru 🎉😊
    Keto posalji mi i ti broj na miss.sanjarka@gmail.com
    Kad budemo dogovarali šetnju vjerovatno nećemo ovako javno detalje 😅
    Kad se Nina sad budi noću?

Ja sam jutros napisala komentar i sad uđem i nema ga haha očito sam pogrešno stisnula 😃
    -
    Noć je bila dobra. Mislila sam da će biti užas jer je lošije spavao po danu i onda odvalio od 17:30 do 20:20 i kontam šta nas čeka noćas. Kad zaspao negdje prije 22h, probudio se u 22:40 za jelo i onda u 6:40 taman kad si i ti napisala komentar 😃😃 i to je bilo to od spavanja haha al dobro da se nike u 3, 4 probudio i pravio party.
    -
    Ja mu pravila jučer 150 i 5 mjerica. I kontam ako bude tako veći razmak između jela i bude dobro da radimo odsad tako. Ma kakvi.... nakon manje od 2 h nisam ga nikakooo mogla umiriti osim sa 120 ml...i kontam ništa od toga. Bolje onda nek jede 120 i 4 mjerice kad svakako traži često.
    -
    Jutros ga je muž uspio uspavati nakon što mu u zadnje vrijeme to ne polazi za rukom haha
    A maloprije je bio toliko umoran da je zaspao sam u Babybjornu dok sam odnijela prljavu robu do kupatila. Prenijela ga u gnijezdo i samo nastavio 😃😃 a nekaaaad ne pomaže ništa. Ne znam do čega je. I ja se ko Angelly tješim da je samo faza i da će proći 😄😄

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

CarpeDiem.
    30. Siječanj 2022. 14:42

Nema na čemu bumac95 i ponosna mama.🙌 
    Vidim da nam je isto, tu smo sve negdje sa problemima.😅 Jedino što je meni beba za sada super, ali ne bi me iznenadilo da sve bude ljepo na početku pa kasnije kao starija ima po 3 budjenja noću 🤣.
    Sve u svemu vrijeme je čudna stvar kad imaš djecu, ili mili kao stondirana bubamara, ili leti u skokovima i samo hvataš važne momente dok proleću pored tebe. 👩‍👧‍👧

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Mišić
    30. Siječanj 2022. 17:07

ponosna.mama preeslatka je!!! 

Mišić
    30. Siječanj 2022. 17:13

Ups, stisnula sam "pošalji" prije vremena 
    nastavak:
    bumac ma vidi ih!!  predivni su ti, predivni! 
    malamaka jesi davala zrelu bananu (sa smeđim točkicama)? sad malo pauziraj, nemoj ju uvoditi i treći dan. Možeš mu dati malo čaja od kamilice (par žlicica) ili komorača ili uvesti šljivu/krušku.
    _____
    Što se tiče spavanja, apsolutno suosjećam s vama koje se stalno budite.  moj stariji se budio svakih sat vremena do svoje druge godine i onda se to značajno popravilo (tada je i prestao dojiti.)
    Regresija spavanja - nemam savjet, mi smo ju prošli, ali evo opet se popravila (da kucnem, hahahah).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.