🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy88
    17. Prosinac 2021. 14:41

Mislim da se ni jedna od nas tu ne bi trebala opravdavati (ukljucujuci Carpe) drugima niti bi nas se trebalo osuđivati, osim ako bas necime stetimo svojim bebama, a to sumnjam da radimo. Svaka od nas se trudi prezivjeti dane s bebama, svaka cast jos svima koje hendlaju uz to i stariju djecu. Hoce li netko otici na jutarnju kavu s frendicama/mamom, popodne na pivo ili kasno navecer van, nebitno, ako su bebe zbrinute, imaju tate koji i sami idu svuda vjerujem, imaju druge osobe koje ih eventualno cuvaju, tako da sumnjam da je icija beba ostala sama i zanemarena pa ajmo probati ne osuđivati bezveze.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Natalija91
    17. Prosinac 2021. 14:43

Sanjarka88 kad vidi objave, herz će je zdrapiti.
    🙈😄
    Sunce7 ako budes htjela, podijeli koju fotku s krstitki. 
    I lijepo se provedite.🥰

CarpeDiem.
    17. Prosinac 2021. 14:46

Natalija91

Sanjarka88kad vidi objave, herz će je zdrapiti.
    🙈😄
    Sunce7ako budes htjela, podijeli koju fotku s krstitki.
    I lijepo se provedite.🥰

Pa mi ovo zapravo malo i zbog foruma 🤣🤣, da stranice ispisemo. 

url=https://lilypie.com]

Haru
    17. Prosinac 2021. 14:46

Nisam navraćala neko vrijeme i sad otvorim forum, kad ono belaj. 🙈
    Mi imamo krštenje u nedjelju. 😊

'21. 💙
    '24. 💛

CarpeDiem.
    17. Prosinac 2021. 14:47

Missy88

Mislim da se ni jedna od nas tu ne bi trebala opravdavati (ukljucujuci Carpe) drugima niti bi nas se trebalo osuđivati, osim ako bas necime stetimo svojim bebama, a to sumnjam da radimo. Svaka od nas se trudi prezivjeti dane s bebama, svaka cast jos svima koje hendlaju uz to i stariju djecu. Hoce li netko otici na jutarnju kavu s frendicama/mamom, popodne na pivo ili kasno navecer van, nebitno, ako su bebe zbrinute, imaju tate koji i sami idu svuda vjerujem, imaju druge osobe koje ih eventualno cuvaju, tako da sumnjam da je icija beba ostala sama i zanemarena pa ajmo probati ne osuđivati bezveze.

Slažem se kao i od samog početka. 

Tratinčica12
    17. Prosinac 2021. 14:48

sunce7

https://ibb.co/99XTznQ
    😘😘

Jooj, slatkiš 

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Angelly
    17. Prosinac 2021. 14:49

CarpeDiem.

Angelly

Pa what up grupo sjećam se da je tada M. komentirala da ipak ostavim malo moju mamu i Niku same, a da ja uzivam… možete slobodno naći taj dio i skirnati… pozdrav za tu nekolicinu cura sa kojima se ne cujem. Ljepo je vdijeti da me uvijek i svuda pratite i da ste zainteresirane za mene🤣♥️

Mislis vecinu cura 🤭 ti si nam samo uljepsala ove dane 🥰 smijeh je lijek kazu

Ako ubrajam tu i one koje koje su slale skrinove tvojih postova, rugajuci se tvom, ponašanju, liku i djelu u mom inboxu onda da. Većina ipak. 😅
    Ja sam uvijek tu ako treba da vam popravim dan i da vas naucim necemu 🥰♥️

🥰 a sama si rekla ne tako davno da nema potrebe tracati iza leđa, slati skrinove u mailove i inboxe 🤭 sama sebi u usta skocila 😚 samo se ti zabavi s kim god da se dopas, nabacis koju dijagnozicu i pametnu

Natalija91
    17. Prosinac 2021. 14:49

CarpeDiem.

Natalija91

Sanjarka88kad vidi objave, herz će je zdrapiti.
    🙈😄
    Sunce7ako budes htjela, podijeli koju fotku s krstitki.
    I lijepo se provedite.🥰

Pa mi ovo zapravo malo i zbog foruma 🤣🤣, da stranice ispisemo.

Onda će lakše podnijeti.😂😂

CarpeDiem.
    17. Prosinac 2021. 15:01

Angelly

CarpeDiem.

Angelly

Pa what up grupo sjećam se da je tada M. komentirala da ipak ostavim malo moju mamu i Niku same, a da ja uzivam… možete slobodno naći taj dio i skirnati… pozdrav za tu nekolicinu cura sa kojima se ne cujem. Ljepo je vdijeti da me uvijek i svuda pratite i da ste zainteresirane za mene🤣♥️

Mislis vecinu cura 🤭 ti si nam samo uljepsala ove dane 🥰 smijeh je lijek kazu

Ako ubrajam tu i one koje koje su slale skrinove tvojih postova, rugajuci se tvom, ponašanju, liku i djelu u mom inboxu onda da. Većina ipak. 😅
    Ja sam uvijek tu ako treba da vam popravim dan i da vas naucim necemu 🥰♥️

🥰 a sama si rekla ne tako davno da nema potrebe tracati iza leđa, slati skrinove u mailove i inboxe 🤭 sama sebi u usta skocila 😚 samo se ti zabavi s kim god da se dopas, nabacis koju dijagnozicu i pametnu

Nisam ja slala nikome, one su meni... to je razlika, a po odlasku iz wap grupe sam to navela i povukla neku moralnu vertikalu... za razliku od nekih koje i dalje bez obraza pisu sa tobom u ljepom i prijateljskom tonu... ja ne. Ti si moja najveća obozavateljica koliko vidim. 🤣🤣
    ...Ja se tebi nisam obratila, ti si špijunirala kako tad tako i sad na ovoj grupi i čekala momenat da se probaš nakaciti meni. Napisati ću ti moj kontakt ako baš imaš želju da se družimo, nemoj se više sramotiti ovde

Tratinčica12
    17. Prosinac 2021. 15:02

Jackie27

sunce7

https://ibb.co/99XTznQ
    😘😘

Jooj, slatkiš

Komentar mi pobjegao  htjela sam napisati da imamo isto medo odijelce  i mi smo imali krštenje 21.11. i proslavili s najbližima 
    -
    i samo želim reći da je svaka od nas najbolja mama svom djetetu, bez sumnje. I najbolje poznajemo svoje dijete i njegove potrebe.
    Apsolutno se slažem da su i očevi ravnopravni roditelji. I kod nas muž ostane s malim dok ja odem u trgovinu, obavim bilo šta trebam po gradu/stanu i uzmem malo vremena za sebe. Svakoj je potrebno vrijeme za sebe, prijatelje i neke stvari van brige o bebi da bi i mama bila psihički okej i dobra mama djetetu. Treba napuniti baterije nekad  
    Isto tako, za čuvanje - moji roditelji su ostali s njim kad je imao tjedan dana jer smo mi morali u šoping po veću robicu jer u ovu početnu koju sam pripremila nije mogao stati i nisam mu imala šta obući hahah. Ostali su i par dana kasnije kad smo ga išli prijaviti u matični ured. Tada su bili kod nas 2 tjedna. Zasad ga nismo nekome nosili na čuvanje - ovo je sve bilo kod nas u stanu. Ali nemamo tu pomoć. Da su moji bliže, sigurno bih ga ponekad ostavila da se i oni nauživaju unuka i ja obavim bez trke neke stvari. To su ljudima u koje imam bezgranično povjerenje i kojima bih sve povjerila bez zrnca sumnje - tako i dijete.
    _
    Nijedna ne zna u kakvoj je situaciji ova druga. Niti se puno stvari može odavde iščitati. Budimo tu jedna za drugu kao podrška, bez osuda. Razmijenimo savjete, iskustva, probleme. Svi znamo da nikom nije idealno. Nemojmo se vrijeđati nit dizati tenzije nepotrebno. Pročitajmo ono što nas zanima, ostalo preskočimo. Usvojimo savjet koji trebamo/želimo, zanemarimo ostale.
    -
    Nemojmo biti jedna drugoj vuk. Budimo si potpora i pokušajmo se razumjeti. Širimo ljubav i radost u ovo predblagdansko vrijeme 
    Jer sve smo mi najbolje majke svojoj djeci i svaka od nas bi sve učinila da djetetu bude najbolje moguće.
    -
    Ja odo gledat seriju dok mali spava. Trebam resetirati mozak nakon cjelojutarnje jurnjave i obaveza 

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.