🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    17. Prosinac 2021. 06:38

Dobro jutro ekipa 😊
    Moj kao demon nakon obe boce noćas, sreća traje 10min i gotovo. 
    Jučer sam kupila waya s vitaminom D, od pedice smo dobili oleovit. Kontam davat cu wayu da mu ne izazove grčiće i slične probleme. Sinoć sam mu prvi put dala jer smo potrosili običnu wayu , bas me sad zanima jel vezano uz to 🤔 nadam se da nije.
    Nego, ja njemu dajem jos uvijek sab simplex , da prestanem s obzirom da nema nikakve posebne grčeve? 🤔
    Ajme Natalaija Livija je premedena , a fotka mrak 🎄
    Andro nam je super narastao LadyD i presladak je 😍
    Jana ne znam sta s kosom, uzasno otpada. Stalno drzim dignutu da se Luki ne najede mojih dlaka 😏 
    Čekam da prode kao i zadnji put 🤷🏻‍♀️ 
    Ivona čestitke kolegicama 😊 a šta se tiče prirodnog i carskoga poroda. Apsolutno nema pravila. Svaki nosi svoje pluseve i minuse. Moja frendica je isto probala oboje i kaze da bi sutra odmah na carski opet 🤷🏻‍♀️ to je sve kako tko prođe. Ja sam sva tri puta prirodno pa nemam s čime uspoređivati. No recimo nakon prvog zbog pucanja i rezanja i hrpe šavova oporavak mi je trajao mjesec dana, dok evo sad nakon trećeg 2 šavića i divota, da nije bilo hemoroida nebi ni znala da sam rodila...
    A o trudovima nebi .....😁😅
    Bumac da da čuvala ga je moja mama par puta. Evo jutros idem sa sestrom u Božićni shoping, mama će ga čuvati a ja jedva čekam 😁 nemajkagodine 💪 
    Ili tipa svaki dan sestra dode po njega i odnese ga malo kat ispod dok ja posredim po kući i spasi me to 
    Isto tako baka ga čuva dok ja odem po starijeg u vrtić.
    Niko je šećer, divne oči ima 😍
    Ljesnjak koliko vi imate bozičnih kombinacija u ormaru? 🤣 Šalim se, super ideja 😍🎄📸
    Buhtlice ajme meni mogu mislit stresa 😳 posidila bi ....
    Si ti primjetila kući da ti tako poplavi ili je ovo bilo prvi put?
    Super napreduje smješkica mala 🥰
    Daniella bravo i za Korinu, ona školskih 1kg mjesečno 😊
    MARELA prirodna metoda zastite i kod nas 🙄 svih ovih Godina je funkcionirala ali to sve do jednog puta 😅 tako da opako razmisljam o spirali 😒 frajer je odlično narastao 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ivona1505
    17. Prosinac 2021. 08:14

Sanjarka slazem se, nema pravila. Njoj je osobno bio laksi prirodni porod, ali racunaj da je onda imala 18-19 godina kad je kcer rodila, pa kaze bilo joj je lakse posto sad ima 35 godina,a zao mi je sto je morala na carski, ali bitno da su obje dobro. 😊 Recimo od bratica jednog zena je imala muke kao ti sa sinom i oporavljala se dosta dugo nakon prirodnog poroda pa kaze opet bi prirodno radije nego na carski. A ja sam opet rekla da bi voljela jos makar jedno dijete, bez obzira na sve sto znam da cu opet proci sa carskim, ali kad vidis to malo lice i tu rolicu srece, zaboravis na te muke koje su bile. 🥰

-----------
    Cuvanje, ne ostavljamo ga nigdje, dodu nam ga pricuvati bake ili dede kad idemo na placi za grad, nahranim ga prije toga i jos se izdojim za ne daj Boze i odemo do grada sve pokupovati, u prosjeku oko 3 sata budemo, nekad manje, nekad malo vise. Sutra recimo idemo opet do grada, pustila bi ja muza samog, ali sam 99% sigurna da ce nesto zaboraviti kupiti, tako da ga sutra moja mama cuva. A kad bude malo stariji onda cemo ga voziti kod njih na cuvanje, da se navikne bit kod baki i djedova. 😊
    Kosa, meni ne otpada uopce toliko puno, u istim kolicinama kao i prije trudnoce, di koja vlas bude.
    Jos nesto sam htjela komentirati, ali isparilo haha. 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Ivona1505
    17. Prosinac 2021. 08:19

Kad ste vec pocele o kontracepciji, ima li koja da se seksala nakon poroda? I koliko ste cekale? Mi smo neki dan, mogu vam reci da je malo bolilo, nismo se seksali skoro 3 mjeseca. Ali samo taj prvi puta je bolilo, drugi je vec bilo puno ugodnije. I hvala mom sinu sto nije "cockblocker", falila mi je ta prisnost mene i muza. A sto se kontracepcije tice ne koristimo apsolutno nista, tako je vec 3 godine koliko smo u nasoj kuci, mislim da ce tako i ostati. 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

Lorre
    17. Prosinac 2021. 08:57

Moj Niko je za divno čudo potegnuo sinoć od 11 do 5 bez ijednog buđenja 🎉ja sam se budila svako malo da vidim jel sve ok 😂 eto, vjerojatno se više neće to ponoviti pa da ostane negdje zapisano 🤣 u 5 sam ga presvukla i nahranila i nastavio je spavat do 7 i pol..
    Kad čitam vaše probleme sa stolicama, zabrinem se jer mi imamo skoro svaku pelenu punu. Presvlačim ga svaka 2-3 sata, a ponekad i češće po potrebi. Rijetko koja pelena bude samo mokraća, većinom je oboje. A on mi dobro napreduje i papa pa sad nezz dal česta stolica može biti problem. Idemo kod pedijatrice tek idući tjedan, ali svakako ću je pitati 

Baby N 💙

ivkica
    17. Prosinac 2021. 09:00

bumac95

Evo uspjela sam nešto na brzinu okinut danas za 3 mjeseca. 🥰
    https://ibb.co/hRWq6yd
    https://ibb.co/BqXVr2Y

Ajme presladak je ♥️

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

• Keto35
    17. Prosinac 2021. 09:36

Lorre

Moj Niko je za divno čudo potegnuo sinoć od 11 do 5 bez ijednog buđenja 🎉ja sam se budila svako malo da vidim jel sve ok 😂 eto, vjerojatno se više neće to ponoviti pa da ostane negdje zapisano 🤣 u 5 sam ga presvukla i nahranila i nastavio je spavat do 7 i pol..
    Kad čitam vaše probleme sa stolicama, zabrinem se jer mi imamo skoro svaku pelenu punu. Presvlačim ga svaka 2-3 sata, a ponekad i češće po potrebi. Rijetko koja pelena bude samo mokraća, većinom je oboje. A on mi dobro napreduje i papa pa sad nezz dal česta stolica može biti problem. Idemo kod pedijatrice tek idući tjedan, ali svakako ću je pitati

Ne brini,nisi jedina,u ova dva miseca,nijednom nisam prominila pelenu,a da nije sve obavila,ko grlica mala 🤣🤦‍♀️ al dobiva uredno na težini pa se ne zabrinjavam previše...
    Također,moja je danas dobro potegla,od 23i15 do čak 7h,pojela i opet nastavila spavat do 9h 🙃 naspavana beba,a bome i mama 🙃☺😁

❤ 8.10.2021. Nina ❤

Lorre
    17. Prosinac 2021. 09:46

Keto35

Lorre

Ne brini,nisi jedina,u ova dva miseca,nijednom nisam prominila pelenu,a da nije sve obavila,ko grlica mala 🤣🤦‍♀️ al dobiva uredno na težini pa se ne zabrinjavam previše…
    Također,moja je danas dobro potegla,od 23i15 do čak 7h,pojela i opet nastavila spavat do 9h 🙃 naspavana beba,a bome i mama 🙃☺😁

Znači danas nam je dobar dan 🎉

Baby N 💙

bumac95
    17. Prosinac 2021. 10:25

Jutro 🥰
    Evo i mi smo sinoć od 10 do malo prije 😅 prošao skok hvalim te boze 😂 (uz dva buđenja za jest da ne shvatite krivo ahhaha)
    Hvala vam Curke. Meni su sve bebe ovdje predivne. Svaka je na svoj način posebna 😍😍
    Seks - već sam pričala o svojim avanturama sa mlijekom hahhaha. Prvi i drugi put je malo bolilo, sad je normalno (al meni su 3 mj prošla od poroda pa ono).
    Kontracepcija - za sad smo na kondomima. Razmišljam o spirali jer se jako bojim još jedne trudnoće 😂😂😂
    Lorre - i moj Niko je prvih mjesec, dva tako puno kakao. Sad se tek to smanjilo.
    Sanjarka - ja sam prestala sa sab simplexom kad sam vidjela da ga ne muci trbuščić vise. Pa onda lako daš po potrebi ako bude epizoda grcenja

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Ivona1505
    17. Prosinac 2021. 11:52

bumac95

Jutro 🥰
    Evo i mi smo sinoć od 10 do malo prije 😅 prošao skok hvalim te boze 😂 (uz dva buđenja za jest da ne shvatite krivo ahhaha)
    Hvala vam Curke. Meni su sve bebe ovdje predivne. Svaka je na svoj način posebna 😍😍
    Seks - već sam pričala o svojim avanturama sa mlijekom hahhaha. Prvi i drugi put je malo bolilo, sad je normalno (al meni su 3 mj prošla od poroda pa ono).
    Kontracepcija - za sad smo na kondomima. Razmišljam o spirali jer se jako bojim još jedne trudnoće 😂😂😂
    Lorre - i moj Niko je prvih mjesec, dva tako puno kakao. Sad se tek to smanjilo.
    Sanjarka - ja sam prestala sa sab simplexom kad sam vidjela da ga ne muci trbuščić vise. Pa onda lako daš po potrebi ako bude epizoda grcenja

A to nisam vidjela kad si napisala o "avanturama" hahah. Zato ja ne skidam grudnjak, sigurnije je. Ponekad mislim da je mom muzu smrtni strah da ga ne posprica malo mlijeka. 😂
    A neki dan ga je kum pitao jel probao, kaze pa nisam lud. Na to mu kum kaze pa dvojica iz sela su probala, ja sam umirala od smijeha. Ne mozes ti njemu obasnit da je to kao posecereno mlijeko, nista posebno, gledao me kao ludakinju zato sto sam ja probala. 😂

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

Missy88
    17. Prosinac 2021. 12:15

Traveller

Evo ja sam izašla na večeru baš s nekim curama s jesenskih beba, bebe su cuvale tate. 

Ja bih samo rekla da nije bila vecera nego pivo, ne uljepsavaj, nemajko 😝😘
    Meni je bas drago da sam otkrila ovaj forum jer mi je bas pomogao, posebno nasa Zg ekipica koja se od jedne ideje za grupnu kavu pretvorila u najvecu podrsku u trudnoci i daljnje druzenje ❤  Ali i sve ostale curke koje su tu prolazile sve lijepe i lose trenutke, cekale smo nestrpljivo sve porode i veselile se svakoj bebi. A svaka od nas ima razlicite uvjete, krug ljudi oko sebe, navike, stavove itd. i nismo tu da se osuđujemo nego budemo podrska kao i dosad. Kakva zlostavljanja, zanemarivanja itd. Ja sam isto u takvoj struci pa mi se malo apsurdno razbacivati takvim nazivima zbog nocnih presvlacenja ili mjesta spavanja. Kamo srece da nam najgore zlostavljanje koje ce nam djeca dozivjeti bude spavanje u svom kreveticu, ostajanje 2 sata mjesecno s bakom ili mirni nocni spavanac s potencijalno popisanom pelenom. Pusa svima od mene i Lane 😘

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.