🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljesnjak
    17. Prosinac 2021. 18:35

ivkica

Ja bi poludila da nekad nemam vremena za sebe hvala bogu ima ga ko čuvat bar će se naviknuti nekad i biti bez nas kad budemo radili i muž i ja. Što se tiče nosanja, čisto sam protiv. Nosimo ga samo ako ga baš muče grčevi i to je to. Nahranimo ga spustimo ga da leži igramo se s njim ako baš kuham ručak stavim ga u sjedalicu tj spušta se tako ne bi ko mislio da dijete već stavljam sjediti gleda crtani i ja na moru napravim što imam. Moja svekrva ga zato voli nositi mi smo na katu oni su ispod nas. Srećom samo je vikendom kući jer radi u ZG inače bi pukla. I milijun puta sam rekla naučiti će te ga na ruke al na jedno uho uđe na drugo izađe. Neznam kako je kod vas al bez da pitaš jel možeš dijete odvesti u šetnju meni nije u redu nego ja ga vodim i to je to. Šetnja, ne u KOLICIMA nego u rukama. I rekla sam mužu ili riješi to već jednom jer se slaže samnom ili odlazimo. Mislim da je bolje za bebu ako ne trpi naš stres. A kad nekom ponavljaš milijun puta nešto i ignorira te onda ti dopizdi. I pravljenje jela ne po našim uputama nego se naspe cijela bočica vode doslovno 210 ml i tri doze hrane. 😤 Malo sam se ispucala sad ispričavam se

Draga nemam ti kaj pametnog reci na vecinu stvari. Samo bi te htjela upozoriti da pravljenje formule na taj nacin moze biti opasno, previse vode s malo formule opterecuje bubrege i nije bezazleno, a previse formule u malo vode moze dovesti do ozbiljnih gastro problema...informacije su od savjetnice za hranjenje, rekla je da se kod doziranja uvijek pazi i koristi odgovarajuca mjerica, ne ni od druge hrane nego bas ta koja dode s njom.

• sunce7
    17. Prosinac 2021. 19:14

Hvala cure🤍 
    Okice su krupne i tamne od rodenja🥰

Missy88
    17. Prosinac 2021. 19:39

Danna malo ne stoji konstatacija da je beba sama dok je doma s tatom kao sto je bila sama u bolnici sa sestrama i doktorima gdje je realno sama jer nitko ne brine samo njoj. Da sam ja tata, to bi me zaboljelo. Osim ako netko ima muza koji je sudjeluje uopce, moj je divan s njom. Naravno da je mama samo jedna, ali tata je ravnopravni roditelj. I nista od svega nije islo tebi uopce. Ja sam samo iskomentirala na primjeru koji si spomenula da je nepotrebno reci da netko zanemaruje dijete ako ode bilo gdje jer je to prejak izraz, mozes reci da ti to ne radis i ne bi tako i gotovo. Meni moja beba s tatom definitivno nije sama, dapace toliko mu se veseli kad dođe s posla i cak je on cesce i lakse navecer uspjesno uspava.
    Dakle, dapace, razmjena misljenja, ali ne tonom da netko zanemaruje dijete ako radi drugacije od tebe jer niti smo mi svi isti niti su bebe.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Tienna
    17. Prosinac 2021. 20:41

Joj cure bas mi je zao sto sam otvorila pandorinu kutiju sa pitanjima svojima, ali stvarno nije bila namjera. Svakako hvala svima na savjetima i vlastitim iskustvima vezano prvenstveno uz spavanje. Mi smo u međuvremenu skuzili da beba želi spavati na trbuhu 😅 

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• Lyra
    17. Prosinac 2021. 23:14

ivkica

Lyra

Ja cu samo upast da vas sve pozdravim i reci da se ne sekirate oko foruma. Idite se druzit s djecom, muzevima, frendicama, bit same, izlazit, spavat, pospremat, heklat, pit, jest, itd.
    Pozdrav Sanjarki i pozdrav ivkici koja ima legendarne postove.

Kakve sam ja to legendarne postove imala?

Pa ono - jedan post jedno pitanje. Bez bok kak ste, pozadine iza pitanja ili feedbacka :D svaki put me nasmijalo, ko neka anketa :D 

👦 11/2017 👶 9/2020

CarpeDiem.
    18. Prosinac 2021. 00:18

Jebi*a s obzirom da je ova tema "pogodila žicu" i iznjedrila komentare poput: "kako smijes da osudjujes", "naučeno-procitano" te okarakterisano kao nadmetanje mojih stavova stavova hajde da jednom za svagda rješimo to pitanje.
    -----------------
    Kao što na primjer osudjujem svako nasilje nad bilo kim (ljudi, životinje, prirode) i za to predpostavljam sigurno ne bi imale zamjerke, (zato što je to opća norma), isto tako osudjujem gomilu drugih ljudskih ponašanja za koja ne gajim ama baš nikakvo razumjevanje. Ne zato što za to nisam sposobna, već zato što to biram!
    ----------------
    Osudjujem i nemam nikakav problem sa tim.  Moja struka NE podrazumjeva toleranciju, koju vi zovete razumjevanje, nakaradnih ponašanja.
    Sve one koji svjesno biraju da ne budu bolji, educiraniji, svjesniji u svojoj roditeljskoj ulozi. 
    -------
    Da! Za mene je jedno od nakaradnih ponasanje da beba ostane kući sa bilo kim, a da se majka vraća kući bazdeći na alkohol i cigarete u 5 ujutro. Ovaj trend se širi kao najgora metastaza na društvo. 
    ---------
    Svako zanemarivanje, nebrigu ću osuditi sa apetitom (ne ono što ja osobno  smatram pod tim. Nebriga i zanemarivanje nisu vaspitni stil nego su jasno definirane pred licem pravde i zakona). 
    -------
    Nemam problem sa tim da to jasno i glasno "kažem" , apsolutno nisam odgovorna za emocionalni odgovor na sadržaj mog posta ili bilo koju drugu jednostranu reakciju koja se temelji isključivo na vašim rezijama mog lika mimo istine, odnosno puke informacije koju ovaj sadržaj predstavlja, isto kao što ni vi nemate nikakvu odgovornost kada meni povratno napišete nešto uvredljivo. (doslovno uvredljivo)
    -----------
    Razumijem da je u svakom slučaju od onoga što napišem iz edukativnih razloga, a kosi se sa ponašanjem pojedinca, probavljivija na primjer neka instagram zjaka sa savjetima o ćiscenju kuće i plazma keksu, i ja sam sasvim ok sa tim. 🤷‍♀️
    Ne bih više na ovu temu.

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

bumac95
    18. Prosinac 2021. 01:30

Uhhh cure moje, a ja taman ujutro s jednom komentirala kako nam je danas dobar dan 😂😂
    -
    Previše je toga napisano i vidim neke pozadinske price u koje ostatak nas nije upućen. Neću da se mesam 🤷🏼‍♀️
    -
    Ja bi samo nadodala da bi mi bilo jako zao kad bi se sve ovo raspalo. Stvarno ste kao grupa bile ogromna podrška praktički od prvog dana. 🥰

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Sanjarka88
    18. Prosinac 2021. 01:53

bumac95

Uhhh cure moje, a ja taman ujutro s jednom komentirala kako nam je danas dobar dan 😂😂
    -
    Previše je toga napisano i vidim neke pozadinske price u koje ostatak nas nije upućen. Neću da se mesam 🤷🏼‍♀️
    -
    Ja bi samo nadodala da bi mi bilo jako zao kad bi se sve ovo raspalo. Stvarno ste kao grupa bile ogromna podrška praktički od prvog dana. 🥰

Ma kakvo raspadanje 🙌 
    Grupa ide dalje. Jos kad bi nam se javile i mame koje baš ne pišu ili se uopće nisu javile na temu da vidimo kako su 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Prosinac 2021. 01:55

sunce7

Hvala cure🤍

🥰
    Tako je i cura , od rodenja tamno smeđe
    Mislim da se jako mali broj djece rađa sa smeđim okama 

Sanjarka88
    18. Prosinac 2021. 01:55

Sanjarka88 🤍

sunce7

Hvala cure🤍

🥰
    Tako je i cura , od rodenja tamno smeđe
    Mislim da se jako mali broj djece rađa sa smeđim okama

Moja* cura htjedoh napisat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.