Curke, ono što znam je drago što vas imam tu.
Evo jedan primjer zašto…Nakon carskog kada sam došla doma, nenormalno sam se znojila preko noći i već sam mislila kako se hladim i da me nema uskoro. 😂😂
Nisam se sjetila proguglat.🤦🏼♀️
Pa sam pročitala kako se i vama događa i skužila u čemu je stvar.
Ono što smatram kako je u redu i ako mi odgovara primjenit ću, ostalo pročitam i to je to. (Razvijam kritičko mišljenje) 😄
Drage cure, htjela sam vas i ja pozdraviti jer vas ne stignem pratiti i samo vas povremeno otvorim. Ni ja se ne volim niti se zelim svadjati, ali procitavsi napisano moram reci da se granica jednostavno presla. Kazu da papir trpi svasta i isto je definitivno primjenjivo i na forum. Odavno nisam vidjela toliku kolicinu besmislica i pogresnih argumenata na jednom mjestu, no napisati da netko ne zna zasto se razmnozava i to ovdje, medju curama koje su si pruzale podrsku tijekom citave trudnoce mi je, u najmanju ruku, degutantno.
Danna Zaista mi je žao jer očito ni ti nisi razumila, ili citala od početka ovih tema sve moje odgovore. Dakle nigdje nisam koristila epitet glupa, apsolutno nigdje. A ako kažem da je netko dovoljno ne educiram, apsolutno to ne smatram uvredom. Napisala da sam isto tako da sam ja za puno drugih tema takodjer ne educirana, ali imam želju da učim i nemam problem da to kažem ili da mi netko ukaze na gresku.
Zlostavljanjem djeteta sam nazvala trening spavanja, gdje majke ostavljaju bebu da plače do iznemoglosti .
(Nisam napisala da jedna od vas to ovde radi, nego općenito navela kao primjer).
Zanemarivanje djeteta sam navela kada mama ostavi djete za koje vidi da je upisano i pune pelene, te ga ne presvuče nego pusti da spava da se ne razbudi, te da bi ona nastavila spavati. Sebično i tipično zanemarivanje.
Spavanje djeteta uz majku sam navela kao preporuku zbog sto boljeg attachmenta!
Ti kao netko iste struke znaš šta je on po definiciji i zašto je važan.
Tako ja na primjer na osnovu toga, po vašem ponašanju ili onom što napišete mogu da predvidim kako je ko odrastao, tj kakav ste odnos imale vi sa svojim roditeljima.
Ne radi se samo o tome moja beba je sretna beba ako spava sa mnom. Radi se o puno dubljim stvarima, a to spavanje je temelj i početak. Aleluja
url=https://lilypie.com]
Dajte cure pa sta se to sad dogada? Ajde necemo se svadati, odlaziti sa foruma ni nista slicno. I ja se slazem sa Dannnom, i meni je zanemarivanje da jedna majka bebice koja ima 4 mjeseca ide u nocni zivot, ali to je nas stav samo i nase misljenje. Nitko nije rekao da je zanemarivanje otici popodne na kavu/pivo/vino sa prijateljicama, dapace, svakoj od nas treba malo i vremena za sebe i za izlazak iz kuce.
Upravo to, ja sam čak i napisala da majka treba vremena za sebe bilo da odmori ili da ode frizeru, te da nema apsolutno ništa loše u tome. Ali da je djeci općenito mjesto uz roditelje, da su oni prisustni, bitni i da trebaju biti roditelji te razumjeti suživot sa djecom… onima koji ni ne znaju zašto se razmnožavaju je očito ta rečenica zasmetala, ali to nikako nije moj problem. 🤷♀️
I to nije moj problem.
Joooj nemrem ovo ne odkomentirat 🙈🙈🙊 sta nije da si s prvom malom kad je imala par mj otisla na tjedan dana s muzem dok ju je baka cuvala 🙈🙉
Zelim vam svima srecu na vasem putu majcinstva (sad zvucim kao neka parola 😂), ali zaista to mislim. Same znate sto je najbolje za vas i vasu djecu i vi ste te koje ih vole, paze i maze. 🤗 pusa svima!
Ja nemajka upravo idem na božićni ručak svoje firme, i nema me doma sigurno 3ipo sata 🥳🎉🎊
Jedva dočekala, štaš.
Drage cure, htjela sam vas i ja pozdraviti jer vas ne stignem pratiti i samo vas povremeno otvorim. Ni ja se ne volim niti se zelim svadjati, ali procitavsi napisano moram reci da se granica jednostavno presla. Kazu da papir trpi svasta i isto je definitivno primjenjivo i na forum. Odavno nisam vidjela toliku kolicinu besmislica i pogresnih argumenata na jednom mjestu, no napisati da netko ne zna zasto se razmnozava i to ovdje, medju curama koje su si pruzale podrsku tijekom citave trudnoce mi je, u najmanju ruku, degutantno.
Pozdrav Mišić. 👋
Zao mi je što ti je degutantna izjava da oni koji se ne bave svojim djecom ne znaju zašto se razmnožavaju. To je cinjenica svidjelo se to tebi ili ne.
DannaZaista mi je žao jer očito ni ti nisi razumila, ili citala od početka ovih tema sve moje odgovore. Dakle nigdje nisam koristila epitet glupa, apsolutno nigdje. A ako kažem da je netko dovoljno ne educiram, apsolutno to ne smatram uvredom. Napisala da sam isto tako da sam ja za puno drugih tema takodjer ne educirana, ali imam želju da učim i nemam problem da to kažem ili da mi netko ukaze na gresku.
Zlostavljanjem djetetasam nazvala trening spavanja, gdje majke ostavljaju bebu da plače do iznemoglosti .
(Nisam napisala da jedna od vas to ovde radi, nego općenito navela kao primjer).
Zanemarivanje djetetasam navela kada mama ostavi djete za koje vidi da je upisano i pune pelene, te ga ne presvuče nego pusti da spava da se ne razbudi, te da bi ona nastavila spavati. Sebično i tipično zanemarivanje.
Spavanje djeteta uz majkusam navela kaopreporukuzbog sto boljeg attachmenta!
Tako ja na primjer na osnovu toga, po vašem ponašanju ili onom što napišete mogu da predvidim kako je ko odrastao, tj kakav ste odnos imale vi sa svojim roditeljima.
Ne radi se samo o tome moja beba je sretna beba ako spava sa mnom. Radi se o puno dubljim stvarima, a to spavanje je temelj i početak. Aleluja
A i nisi ti to baš tako napisala kako sad ovdje pokušava š prezentirati...
Dajte cure pa sta se to sad dogada? Ajde necemo se svadati, odlaziti sa foruma ni nista slicno. I ja se slazem sa Dannnom, i meni je zanemarivanje da jedna majka bebice koja ima 4 mjeseca ide u nocni zivot, ali to je nas stav samo i nase misljenje. Nitko nije rekao da je zanemarivanje otici popodne na kavu/pivo/vino sa prijateljicama, dapace, svakoj od nas treba malo i vremena za sebe i za izlazak iz kuce.
Upravo to, ja sam čak i napisala da majka treba vremena za sebe bilo da odmori ili da ode frizeru, te da nema apsolutno ništa loše u tome. Ali da je djeci općenito mjesto uz roditelje, da su oni prisustni, bitni i da trebaju biti roditelji te razumjeti suživot sa djecom… onima koji ni ne znaju zašto se razmnožavaju je očito ta rečenica zasmetala, ali to nikako nije moj problem. 🤷♀️
I to nije moj problem.
Joooj nemrem ovo ne odkomentirat 🙈🙈🙊 sta nije da si s prvom malom kad je imala par mj otisla na tjedan dana s muzem dok ju je baka cuvala 🙈🙉
Ne. Moja majka je medicinski radnik i kako sa prvom kcerkom nije mogla doći nakon porođaja i dobiti slobodno, tako nije mogla ni sada sa drugom. Kada je starija imala 6 mjeseci, bili smo na odmoru kao obitelj 3 mjeseca. Starija je tada imala 6 mjeseci, i moja mama je bila kod mene u mojoj kući 7 dana, pripazila bi je i zbližila se s njom jer joj je to ujedno i bio prvi susret. Sjecas se ti toga vrlo dobro jer si kao I mnoge tada vješto osudila i moj odlazak sa bebom na Mljet na dva mjeseca. Jer zašto bih je prevlacila po hotelu i po nacionalnom parku kad se nicega nece sjećati itd...
DannaZaista mi je žao jer očito ni ti nisi razumila, ili citala od početka ovih tema sve moje odgovore. Dakle nigdje nisam koristila epitet glupa, apsolutno nigdje. A ako kažem da je netko dovoljno ne educiram, apsolutno to ne smatram uvredom. Napisala da sam isto tako da sam ja za puno drugih tema takodjer ne educirana, ali imam želju da učim i nemam problem da to kažem ili da mi netko ukaze na gresku.
Zlostavljanjem djetetasam nazvala trening spavanja, gdje majke ostavljaju bebu da plače do iznemoglosti .
Zanemarivanje djetetasam navela kada mama ostavi djete za koje vidi da je upisano i pune pelene, te ga ne presvuče nego pusti da spava da se ne razbudi, te da bi ona nastavila spavati. Sebično i tipično zanemarivanje.
Spavanje djeteta uz majkusam navela kaopreporukuzbog sto boljeg attachmenta!
A i nisi ti to baš tako napisala kako sad ovdje pokušava š prezentirati…
Ja bih te zamolila da nadjes tu moju prvu poruku i da je ponovo pročitaš ... mozes je i skirnati i zaljepiti ovde...
Sortiraj odgovore
Najstariji