Mi smo s onog prvog buđenja 2,3 pa čak i 4h , vratili se na 1h već 😣
Kad ću se naspavati i zasto nikad? 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ivona i BubaBublice dečkima čestitke na 2. Miniću 💙💙😍📸
Sanjarka za jedno dvije tri godine vjerovatno 😅
Tek je dva.. duga je noć 🤦🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Evo noćna smjena pa da nadopisem sto sam planirala jučer kad mi je objavio napola napisan post 😄
Draga Sanjarka, mislim da nije gotov razvojni skok jer je beba nervozna poprilično. Iako se nekad pitam jel skok u pitanju il je sam od sebe nervozan 😄
Dojenje, kombiniramo od početka i mislim da će tako ostati. Samo malo, kod mene je problem čini mi se što mlijeko prebrzi curi pa se il zagrcne il povuče jednom pa odmaknu glavu pa vrati glavu i povuče jednom i tako u nedogled. Naravno, kako stvori vakum tako povuče sisu što nije baš ugodno, ali više mi se ne stvaraju rane na bradavicama, mislim da smo ih baždarili 😅
Nosenje, netko je napisao da čeka 4,5 kl da prede, ali marama i ring sling idu za novorođenče. Naravno ako te strah il misliš da je premalena beba onda sacekaj još malo. Mi smo sada preko 7kg tako da sam morala uzeti konkretniju nosiljku jer u elasticnoj više nije bilo ugodno nosenje za mene 😄 kad sam kod toga, stigla mi je nosiljka iz njemačke sa one rasprodaje koju sam vam javila od Tule. Oduševljena sam, kod mene je bila za 48h, pa tako brzo mi ne šalju ni sa naših domaćih stranica 😁
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Danna, meni je tako super da si na tim platnenim i ja sam razmišljala da pređemo na to. Daj mi reci koliko komada ti je dovoljno da možeš organizirati se sa pranjem pelena i presvlačenjem? Jel se u njih stavlja neki papir il nešto da možeš maknuti kakicu? Ako imaš volje da mi objasniš neke osnove kako to funkcionira?😊
Čuvanje bebe, po par sati ostavimo sestri i mami mojoj i smatram da je to apsolutno prihvatljivo. U izlaske mi se ne ide već godinama jer sam svoje odradila pošteno u mlađim danima, a i preumorna sam za to. Mislim da bi se oporavljala tri dana od nekog pravog izlaska 😄
Prijavljujem prvi pregled kod gin, sve je ok, al malo mi je bilo bolno. Ne znam jesam se ja stisnula od nervoze il sto, al zbog toga mi se ne kreće u nikakvu akciju sa mužem još 🤣 upozorila me da pričekam godinu I pol prije druge trudnoće radi carskog što nije bio plan, ali poslušati ću ju svakako...
Slikice beba su preslatke, sva se rastopim kad ih gledam 😍🤩
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Ajme 1h😬😪 ne znam, nadam se da će se produžiti to jer mi zvuči kao pakao 😅
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Sanjarka evo i meni ona danas cijeli.dan buđenje svako 1.5 h, a nice svako 3ipo do 4 sata se budi..
Valjda takav dan, nadam se da ce brzo proći.
Ne znam jesam odgovorila, pitala si me jel mi se doma bila zacenjivala, je par puta. Baš se vidi da je to kad je isfrustrirana, jer nije odmah dobila jesti. Sad pazim da se to nedogodi, to je jedino sta mogu napraviti.
Sto se seksa tiče, mi smo nakon 35.dana I bilo mi je bolno, ko da mi je prvi put 😅😢😂 a baš sam jako tila, I jedva cekam opet ali nekako me strah te boli. U pon idem na ginekološki pa cu vidit sta ce mi reci.. Ali mislim da je to normalno za sad još
Ja cu samo upast da vas sve pozdravim i reci da se ne sekirate oko foruma. Idite se druzit s djecom, muzevima, frendicama, bit same, izlazit, spavat, pospremat, heklat, pit, jest, itd.
Pozdrav Sanjarki i pozdrav ivkici koja ima legendarne postove.
Kakve sam ja to legendarne postove imala?
Pa ono - jedan post jedno pitanje. Bez bok kak ste, pozadine iza pitanja ili feedbacka :D svaki put me nasmijalo, ko neka anketa :D
Kad ja očito samo "pitam" a ne napišem ništa drugo ili pozdravim što nije tako ali eto nek vam bude ja vas pozdravljam sviju uživajte u forumu sretno svim mamama hvala na podršci od nekih i uživajte. To je sve od nas i od ovog foruma
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Ajme dajete cure s tim odlascima....
Ma čemu? Pa ne kuzim jednostavno
Ajme 1h😬😪 ne znam, nadam se da će se produžiti to jer mi zvuči kao pakao 😅
I je bolno 🤣 taman sam u naj čvrscem snu 🤦🏻♀️
Doduse on zadnje jede oko 21h i tada i zaspe. Pa čak nista čudno da se probudi već oko 1h, al s obzirom da je znao potegnuti i od 21h do 4 ovo mi je sad stvarno grozno 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji